ManIAK je napisal/-a:
+1, pa imam kolokvij čez par ur

Res čestitke, da si si uresničil željo in si predstavljam kakšna je bila tista noč, preden si ga pripeljal domov.

ManIAK je napisal/-a:
error 90 je napisal/-a:Samo par besed ja.
Sem tudi jaz prebral vse.
BoneS je napisal/-a:Eeeeeee koncn cebela. Top avto. Pa sej to ze ves.Ceprou sem zadnjic mislil vprasat, kje se skriva
Ampak pocasi bos ze sam povedu
![]()
Se spomnem tvojega prvega cliota (en se spomnim je zal docaku bridki konec), ampak useen takrat, ko sem sam vozu se R5, so se mi sline cedile po taksnem cliu-3 vratni, cist pri podnu, lepe litke, pa mislim, da je imel samo en brisalec spredi.
Kokrkol, si eden redkih ljudi, ki vztraja pri eni znamki. Pa to stopnjujes-iz ene rakete, na drugo. S tem, da ne pozabljas na legende (R5GTT)![]()
airmike je napisal/-a:Jap....par besed
peroRS je napisal/-a:error 90 je napisal/-a:Samo par besed ja.
Sem tudi jaz prebral vse.
+1 Citiran post tudi
weasel je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:
+1, pa imam kolokvij čez par ur
ijuvan je napisal/-a:Torej nisem edini ki prebere vse schkorc-eve poste, in to v vseh temahCelo tako dobro pišeš (berljivo, slovnično), da mi je malo škoda pisati post, da ne posvinjam teme.
Bi bilo zanimivo prebrati tvoj test avta (kot jih imajo v revijah). Bi bil EVO magazine debel kot salomonov oglasnik. To bi mel narod kaj brati na WC-ju
IcEm4n je napisal/-a:Kot Storia RS ne obstaja, razen če si s Storio nasploh mislu 2. generacijo Clia.
Župca je napisal/-a:vem da obstaja sam sva s kolegom zanč debatirala pa je reku da ni rs ampak renault clio sport js pa mislm da je rs ne pa clio sport on praw da so samo tanovi rs
In tako sem šel na ogled (čeprav sem vedel, da nimam namena kupiti avta in sem to prodajalcu tudi povedal)...
Verjetno ne bom nikoli pozabil, ko sem se pripeljal na dogovorjeno mesto (parkirišče), kako je prav zažarel iz množice vseh parkiranih avtomobilov (saj se smešno sliši, ampak je res). V tistem trenutku mi je bilo celo malo žal, da sem se odločil za ogled, ker me je začelo mamiti.
In sledilo je "slinjenje", ogromno slinjenja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov