Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Pe jan 08, 2010 12:25 pm

LoCo je napisal/-a:
X-Hair je napisal/-a:Po novem letu, edini lep sončen dan, si bil na Sorci? Pa človek, prtegn mal avto jebela. Se ti bo pajčevina nardila na pogonih. Bistri, mal ga v roke prim :mrgreen:

Ja dej no Boy... Bo še tebe en Golf na racelandu pošolu tko k je mene... Tip je res najhitrješi.

dobr loco tebe ni, mene pa je, sam je res čist hud...sicer pa če zleti iz proge več kot 100 EUR škode itak ne bo...pač nekateri smo brez j**c...
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drives you.
In Japan car BREAKS you.

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Pe jan 08, 2010 12:28 pm

TOYOTA je napisal/-a:dobr loco tebe ni, mene pa je, sam je res čist hud...sicer pa če zleti iz proge več kot 100 EUR škode itak ne bo...pač nekateri smo brez j**c...

Ne bluzi no. Lih mene je pošolu k norca, jz k sm bral tist člank sm bil čist skesan, sm razmišlu da bi si še jz golfa kupu, k me je blo tko sram da je tip tok noro dober šofer. Sm razmišlu k sm vozu, da če bi mel slučajno jz tut golfa bi še mene nauču kej vozit. Sam pol nism.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Pe jan 08, 2010 12:35 pm

LoCo je napisal/-a:
TOYOTA je napisal/-a:dobr loco tebe ni, mene pa je, sam je res čist hud...sicer pa če zleti iz proge več kot 100 EUR škode itak ne bo...pač nekateri smo brez j**c...

Ne bluzi no. Lih mene je pošolu k norca, jz k sm bral tist člank sm bil čist skesan, sm razmišlu da bi si še jz golfa kupu, k me je blo tko sram da je tip tok noro dober šofer. Sm razmišlu k sm vozu, da če bi mel slučajno jz tut golfa bi še mene nauču kej vozit. Sam pol nism.

ok pač nisva tko huda....sploh jest ne!, sicer pa koga briga to...mal sva OT, boy, ket sem ti že napisal hud stroj maš :lol:
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drives you.
In Japan car BREAKS you.

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R Pe jan 08, 2010 2:10 pm

Ne, evoti majo stalni pogon tkole nekak če ti shemo narišem: Vsaka številka je eno kolo:

V osnovi vem kako je s pogonom, ampak sem mislil, če so prirejeni eventu mogoče, ker so res "okretni".
Zadnjič spremenil R 34 GT-R, dne So jan 09, 2010 12:33 am, skupaj popravljeno 1 krat.
RiDe hArD

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Pe jan 08, 2010 2:34 pm

R 34 GT-R je napisal/-a:
Ne, evoti majo stalni pogon tkole nekak če ti shemo narišem: Vsaka številka je eno kolo:

V osnovi vem kako je s pogonom, ampak sem mislil, če so prirejeni eventu mogoče, ker so res "okretni".

Kratko in poučno, tnx.

No lej tist je bla zajebancija ampak zares je pa tkole:

Evo ma stalni 50/50 brez možnosti nastavljanja razmerja (subaru zna spreminjat razmerje naprej nazaj). Aktivni centralni diferencial (ACD) s svojimi nastavitvami Tarmac/Gravel/Snow so pa samo odzivnost in moč pumpe v diferencialu. Pač glede na nastavitev je odvisno kolk hitro po tem ko kolo zdrsne in kolk močno diferencial reagira.

Poleg centralca imaš še spredaj in zadi dife. Različni so pa samo zadnji difi in sicer RS dif je mehanska špera, AYC pa je elektronski s sateliti noter in elektronsko prenaša navor med zadnjim levim in desnim kolesom. Pri Evotu X je specifika da je AYC zadaj nastavljen tako da avto sam od sebe povzroči malenkosten oversteer zaradi česar gre čez ovinek tko kot gre (da zgleda kot da gre v drift, čeprav je v resnici tko da je tak kot v ovinku ubistvu kontroliran od diferencialov).

Upam da je razumljivo to.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

R 34 GT-R
Uporabnik

Napisal/-a R 34 GT-R Pe jan 08, 2010 3:03 pm

Kristalno.
RiDe hArD

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Pe jan 08, 2010 5:26 pm

LoCo je napisal/-a:
X-Hair je napisal/-a:Po novem letu, edini lep sončen dan, si bil na Sorci? Pa človek, prtegn mal avto jebela. Se ti bo pajčevina nardila na pogonih. Bistri, mal ga v roke prim :mrgreen:

Ja dej no Boy... Bo še tebe en Golf na racelandu pošolu tko k je mene... Tip je res najhitrješi.

a to pa je bil Riba z R32, heheheh...

lp, dominic...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Pe jan 08, 2010 5:49 pm

x-hair je sigurno dober šofer, v evotu pa to ne rabiš biti v takšni meri...
Bi vas vse posadil na racelandu v enake avte, pa me zanima kaj bi blo :D

Tisti evoti iz linka so sigurno malo dodelani, ker sem tudi sam gledal oddajo o tem kako predelujejo avte za take šove.
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

R 34 GT-R
Uporabnik

Napisal/-a R 34 GT-R Pe jan 08, 2010 6:30 pm

dominic je napisal/-a:
LoCo je napisal/-a:

a to pa je bil Riba z R32, heheheh...

lp, dominic...

Je bil kr Golf II.
RiDe hArD

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Pe jan 08, 2010 8:08 pm

golf 2 je dal marsikomu vetra :lol:

grenke spomine in dolgi nosovi
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

urosch
Nov uporabnik

Napisal/-a urosch Pe jan 08, 2010 9:51 pm

LoCo je napisal/-a:Tudi ti imaš skoraj prav. Za televizijske oddaje je pod armaturo skrit poseben gumb DRFIT ki ubistvu vrže avto iz ravnotežja za ceno atraktivne vožnje. Šasija je narejena iz cevi in sicer samo na sprednji in zadnji desni strani, ker je na televizijskih oddajah ponavadi največ levih ovinkov.

Če vas pa še kej zanima se pa le zaletite z glavo v zid in ideje bodo definitivno same prikapljale.

Sem že upal, da si zmožen kaj bolj konstruktivnega napisat ampak sem se motil.

Ti prilagam povezavo v kateri boš morda opazil po karoseriji, da je avto opel corsa c. Je morda zmožna tega serijska?
http://www.youtube.com/watch?v=DEvH0IkPfrM

Si morda sploh pogledal film oz. video, ki ga je z nami delil kingroad, ker ti priporočam, da si ga ogledaš okoli 3:53 in težko verjamem, da avti niso namenjeni oz. narejeni za tako vožnjo kot corse zgoraj.

Zid pa kar tebi prepustim.

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo So jan 09, 2010 12:25 am

jay je napisal/-a:golf 2 je dal marsikomu vetra :lol:

grenke spomine in dolgi nosovi

A bomo spet načel to debato? Deal. Zdele se mi ne da pisat, jutr bom še jz svoje filmčke zrezu pa uploadu pa nov topic odprl pa bomo mel en debatni krožek.

Tale topic bom pa probu nazaj usmerit v čast Bojčijevemu X-u k je res hvale vreden :)

Slika

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo So jan 09, 2010 12:29 am

urosch je napisal/-a:Sem že upal, da si zmožen kaj bolj konstruktivnega napisat ampak sem se motil.

Ti prilagam povezavo v kateri boš morda opazil po karoseriji, da je avto opel corsa c. Je morda zmožna tega serijska?
http://www.youtube.com/watch?v=DEvH0IkPfrM

Si morda sploh pogledal film oz. video, ki ga je z nami delil kingroad, ker ti priporočam, da si ga ogledaš okoli 3:53 in težko verjamem, da avti niso namenjeni oz. narejeni za tako vožnjo kot corse zgoraj.

Zid pa kar tebi prepustim.

Vidu sm filmček. Očitno moj post ni bil dovolj sarkastičen.

Bom probu konstruktivno: Pomojem za evota tkole okrog metat itd kot so jih uni zadostuje popolnoma polomljena optika (odprta špura na zadnjih kolesih za ene 2-3 milimetre na vsakem kolesu in pa zaprta na sprednjih). Avto za kakšno večjo hitrost postane neuporabn, ampak za show and go je pa odličen. Nisem pa prepričan ampak to je moje mnenje - oz. če bi se jz lotu tega bi se lotu tko. Aja pa slabe gume tut pomojem pripomorejo.

Slika

Uporabniški avatar
boy36
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a boy36 So jan 09, 2010 8:49 pm

Biv ,biv sem pred novim letom in tud že po novem.
:idea: Sem pa ugotovu ,da imam skoraj doma idealno cesto Rudno -Rovtarica pa pol proti Bohinju ,pozimi uradno zaprta,do polovice sigurno splužena za naprej pa še ne vem.Se drug teden odpravljam na ogled.
Drugače o pajčevini mi jo je pa sneg sigurn že dol spravu če ne prej pa danes ponoči.
Tkole je zutraj zgledal :)
Slika

Glede tega pa kdo koga dol vrže z bilo kakim avtom pa men nkol ni blo pr srcu,glavn da imam jaz k not sedim svojo "dušo" nasmejano ko se vozim :D
EVO X RR
AEM intake,Milltek exhaust.........

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So jan 09, 2010 11:22 pm

Tisti sončni dan sem imel neke podvige po vrhu :mrgreen: in kmalu ugotovil, da ne bo nič. 1x si prišel nasproti in očitno si pravi.

boy36 je napisal/-a:Drugače o pajčevini mi jo je pa sneg sigurn že dol spravu če ne prej pa danes ponoči.

Danes ponoči je bila podlaga res enostavno fantastična, se strinjam 8) ;) Bemti dan, ko človek resnično pogreša, da te še zadaj nekaj poriva, he he. Ob vsakem snegu sem vam fouš. :D

Ko prideš iz obhoda zaprte ceste pa le sporoči. Bo spet nekaj novega, te naše kljuke že vse poznam.

Srečno na snegu. 8)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
boy36
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a boy36 Ne jan 10, 2010 9:15 am

Dobite obširno poročilo z video materialom :)
EVO X RR
AEM intake,Milltek exhaust.........

FuriousG
Novinec

Napisal/-a FuriousG Ne jan 10, 2010 11:10 am

Pazi da ne boš na kakega Dejča s smučami naletu! :)
Drgač je blo pa ob prejšnjem snegu spluženo samo do vrha (tam k je odcep za Prtovč), ni blo čist do Rovtarice. Bohinjci pa ponavadi priplužjo iz njihove strani do Rovtarice in še naprej proti Vodiški planini.

Uporabniški avatar
solidx
Novinec

Napisal/-a solidx Ne jan 10, 2010 3:18 pm

boy36 je napisal/-a:Glede tega pa kdo koga dol vrže z bilo kakim avtom pa men nkol ni blo pr srcu,glavn da imam jaz k not sedim svojo "dušo" nasmejano ko se vozim :D

čestitam za tale stavek. Prosim da se ga vsi držite ;)

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Ne jan 10, 2010 4:18 pm

ka nimaš zimskih gum gor,al jih maš na istih felnah
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Ne jan 10, 2010 6:42 pm

Zois je napisal/-a:ka nimaš zimskih gum gor,al jih maš na istih felnah

Mislm da ma zimake na stock leftnah, letne pa na Rota P45R.

Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost