Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
DragonForce
Stalni uporabnik

Napisal/-a DragonForce Pe sep 25, 2009 4:45 pm

Me pa prav zanima, kako je imeti 500 konjev pod nogo
Do zdaj sem imel največ 250 pa še to je dosti ;)

Klemenko83
Nov uporabnik

Napisal/-a Klemenko83 Pe sep 25, 2009 4:52 pm

chgotom je napisal/-a:Avto gre noro to vam vse "fauslivim" lahko povem iz prve roke, ker sem ga vozil tu v ZDA nekaj tisoc (milj ali km ce hocete).
Jeff Andretti (prvi lastnik-dealer) je ze vedel, kaj si bo skup spravil za igraco, baje naj bi ga celo vozil ata Mario takole malo naokrog. Kdo se pa lahko pohvali v Slovenji z bivsim avtom druzine Andretti, ha? Ze to mu dviga ceno 2x, ce ne se visje.
Mislim, da lastniku v Sloveniji ne bi bilo potrebno iskat izgovorov za voznje: sam ga ne bi dal vozit nobenemu se posebej pa ne kakemu fantinu, ki je do sedaj najvec vozil kak 1.6L s 100 konji. Ta avto ni igraca za neizkusene! Se izkusen voznik se ga mora privajat. Thumbs up lastniku!
LP iz Chicaga!

brez zamere...sam dej, da ti nau še pršlo no...
zdj pa k je Jeff Andretti to mel ma pa to ne vem kako ceno al kaj? pa dej nehi lepo te prosim...pa ne mi s pridigam zdj prec če vem sploh kdo je to itd...sicer pa - kdo pa lah 100% zagotovi da je to res? zadevo sta lahko tko ti kot on natvezla, vedu nau pa tko noben ane ;)
plus to - če te ni blo zravn, ko je obljublju pol rajš ne komentiri, ker ne veš zakaj se je šlo...tut nikjer nism napisu, da sm reku, da bi jz vozu, jz sm mu samo lepo reku, če gremo en krog (kar ga ne bi lih neki ekstra koštal, razn neki deci benza in 5min časa), dec je dal obljubo, na konc pa se izkazu da ni mož beseda! vrjetno ma avto zato da se kaže naokol in to je to, drgač bi ga tut prtisnu in takrat tut držal obljubo. možnost pa je tut, da ne upa več, ker je 1x že vidu da ne obvlada - glede na to da je bil avto usut...
in da ne rečem, da k sm šu do tipa ko ma poširjeno črno C3 je sam reku "used se not pa prpni pa je".

pa ne vzet tega preveč resno - to je samo moje mnenje... ;)
Having a 12 second Honda car is just like coming out of the closet; You're going to surprise a bunch of people, but in the end you're still gay.

GOOS
Novinec

Napisal/-a GOOS Pe sep 25, 2009 7:45 pm

Pubeci in pobalini ... ni problema...
na V8 meetingu v Ljubljani nisem bil z namenom da bi vozil kot mestni avtobus fante in punce naokoli.
Klemenko83 - takih kot si ti, je bilo vsaj 50 ki so se zeleli peljati...(ne biti sedaj prevec uzaljen)...
Po 5ih pirih pa verjemi da nebom nikogar peljal - ker toliko zdrave pameti pa imam!!!
Bili so ludje ki so stali po 2-3 h pri avtu in ga gledali... in jih je marsikaj zanimalo...

Saj vem da gre marsikomu ta avto v nos...
Moti me zmotno razmisljanje o avtu... ces da negre nikamor itd... pa kaj zdaj ce avto nebi potegnil nikamor...(a mu zavidate) - tisti ki so se peljali z njim imajo cistooooooo drugacnooooooooo mnenje...

Courage - a po tvojem ce bi stisnil cez glavni trg v Mariboru - potem pa bi avto letel...avto nimam za dirkat cez pocasni del mesta tak kot marsikdo z avtom
...sploh tisti s spimpanimi evropejci...ala Bmw, Audi, Honda bla bla bla...

Vsakega od vas peljem ni problema... in se vsakemu ki sem res obljubil - sem ga tudi peljal...

Tisti s hudo zeljo po voznji pa me lahko osebno kontaktirate in se bomo dogovorili za voznjo... sploh ni problema.. zraven pa imejte kako kantico benza ;)

Pa brez zamere...
grem se malo peljat zdaj ;)

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Pe sep 25, 2009 8:03 pm

Za vožnjo mu itak reče 5 folka na dan, pa vsi hočjo na pohn, sej bi biv že mrtu do zdej če bi vsakega peljal.

Lep avto za dušo pa burnout
Slika Slika

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Pe sep 25, 2009 8:06 pm

hehe, saj pa avto more it...ce bi naj naredil na 402m nizkih 12s...od 0 pa do 100 pa cca. 7s... =) teza ga ubija, in res kot je goos reko...taksnega avta pa v mestu res nea smesm stisnit, sploh ce pride kdo s tozbo da si mu strl par stekel, ker je bilo preglasno =)...heccc...vsecen avtek...nisem za taksne velike zverine, ker so mi bolj vsec okretni in odzivni avti...je pa vseeno biser na cesti...in na papirju =)

pa brez zamere goos... =))

lp, dominic...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Pe sep 25, 2009 8:15 pm

pa ne mi s pridigam zdj prec če vem sploh kdo je to itd

Jeff Andretti je un, k zna sam v krogu vozit in še to sam v isti ovink. Oval je pa itak sam Ami-jem zakon. Uni bi si kr žile rezal, men to ni jasno.
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Senad Pe sep 25, 2009 8:19 pm

Jaz delam v mestu, in te vidim dosti krat ko se pelješ skozi rondo, počakaš vedno pešca, se ustaviš, pol pa gasa... moram rečt da avto da zvok kot da bo čez 5s gori pri štuku, vendar gre čist normalno. zdaj al ga ne stisneš al pa je kaj drugega.

drugače pa mi je zanimivo gledat folk, ko se pripelješ mimo rondo-a, vsi zijajo. lep avto.
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Pe sep 25, 2009 8:29 pm

primozek68 je napisal/-a:

Jeff Andretti je un, k zna sam v krogu vozit in še to sam v isti ovink. Oval je pa itak sam Ami-jem zakon. Uni bi si kr žile rezal, men to ni jasno.

kar pridi, pa te postavim za volan..in da vidim kolko dober si v ovalu...z veseljem bi rad videl, tvoj potlacen ponos...pa magari je to simulator...ne govori o necem kar ne poznas...

p.s. ne zdaj rect, saj to je samo igra...

lp, dominic...

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Pe sep 25, 2009 8:54 pm

Take stvari sem se jest šel v osnovni šoli, kdo je boljši v kateri igrci. Ne bi hvala. Jest govorim o Nascar dirkah, ne špilu.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Pe sep 25, 2009 8:59 pm

primozek68 je napisal/-a:

Kaj a formula 1 je pa kaj bolj?? :roll:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe sep 25, 2009 9:00 pm

GOOS je napisal/-a:Pubeci in pobalini ... ni problema...
na V8 meetingu v Ljubljani nisem bil z namenom da bi vozil kot mestni avtobus fante in punce naokoli.
Klemenko83 - takih kot si ti, je bilo vsaj 50 ki so se zeleli peljati...(ne biti sedaj prevec uzaljen)...
Po 5ih pirih pa verjemi da nebom nikogar peljal - ker toliko zdrave pameti pa imam!!!
Bili so ludje ki so stali po 2-3 h pri avtu in ga gledali... in jih je marsikaj zanimalo...

Saj vem da gre marsikomu ta avto v nos...
Moti me zmotno razmisljanje o avtu... ces da negre nikamor itd... pa kaj zdaj ce avto nebi potegnil nikamor...(a mu zavidate) - tisti ki so se peljali z njim imajo cistooooooo drugacnooooooooo mnenje...

Courage - a po tvojem ce bi stisnil cez glavni trg v Mariboru - potem pa bi avto letel...avto nimam za dirkat cez pocasni del mesta tak kot marsikdo z avtom
...sploh tisti s spimpanimi evropejci...ala Bmw, Audi, Honda bla bla bla...

Vsakega od vas peljem ni problema... in se vsakemu ki sem res obljubil - sem ga tudi peljal...

Tisti s hudo zeljo po voznji pa me lahko osebno kontaktirate in se bomo dogovorili za voznjo... sploh ni problema.. zraven pa imejte kako kantico benza ;)

Pa brez zamere...
grem se malo peljat zdaj ;)

Prijatl, ne rabis bit takoj uzaljen, se enkrat si preberi kaj sem napisal. Dere se kot hudic, da se kr vstrasis, pol pa ko pogledas vidis da ga cist na izi kruzas :) Ne takoj pomislit na fausijo, avto mi je neverjetno lep in res nekaj posebnega, kako vprasanje tu pa tam pa ze lahko odgovoris ane ?

LP

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Pe sep 25, 2009 9:05 pm

@cruiser: Kar se tiče samega znanja, talenta, tehnike, sposobnosti voznika je dosti bolj zahtevna. Je pa ne gledam. Hotel sm rečt, da je Andretti bolj zvezda, show-off, ni nek top class dirkač, ni nekega znanja.

Po vsaki dirki v Indy 500 dobijo dirkači kozarec mleka... Že od leta 55 al kdaj. Kdo je zdej mlečn okol ust.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Pe sep 25, 2009 9:16 pm

primozek68 je napisal/-a:@cruiser: Kar se tiče samega znanja, talenta, tehnike, sposobnosti voznika je dosti bolj zahtevna. Je pa ne gledam. Hotel sm rečt, da je Andretti bolj zvezda, show-off, ni nek top class dirkač, ni nekega znanja.

Kaj je bolj zahtevno je težko trditi, ampak meni se nascar ne zdi prav nič manj zahteven od formule 1. Prej bolj! Upoštevati moraš, da so pri nascaru veliko bolj zajebani avtomobili za vozit, tehnika je vsa stara šola. kar daje poseben čar vsemu. Formula 1 je pa high tech dolgočasno sranje.
Za Andrettia pa tudi men dol visi. Jaz pač ne padem na neke zvezdniške fore, kot večina ovac.

Glede goosovega mustanga pa: ne vem kaj se tok obremenjujete s tem koliko leti? A je važn. Če se avto dere še ni nujno, da ima obrate na 6000, kot kakšna honda, da se sploh premakne.

Uporabniški avatar
chgotom
Stalni uporabnik

Kraj: Chicago, USA

Napisal/-a chgotom Pe sep 25, 2009 10:09 pm

Klemenko83 je napisal/-a:
chgotom je napisal/-a:Avto gre noro to vam vse "fauslivim" lahko povem iz prve roke, ker sem ga vozil tu v ZDA nekaj tisoc (milj ali km ce hocete).
Jeff Andretti (prvi lastnik-dealer) je ze vedel, kaj si bo skup spravil za igraco, baje naj bi ga celo vozil ata Mario takole malo naokrog. Kdo se pa lahko pohvali v Slovenji z bivsim avtom druzine Andretti, ha? Ze to mu dviga ceno 2x, ce ne se visje.
Mislim, da lastniku v Sloveniji ne bi bilo potrebno iskat izgovorov za voznje: sam ga ne bi dal vozit nobenemu se posebej pa ne kakemu fantinu, ki je do sedaj najvec vozil kak 1.6L s 100 konji. Ta avto ni igraca za neizkusene! Se izkusen voznik se ga mora privajat. Thumbs up lastniku!
LP iz Chicaga!

brez zamere...sam dej, da ti nau še pršlo no...
zdj pa k je Jeff Andretti to mel ma pa to ne vem kako ceno al kaj? pa dej nehi lepo te prosim...pa ne mi s pridigam zdj prec če vem sploh kdo je to itd...sicer pa - kdo pa lah 100% zagotovi da je to res? zadevo sta lahko tko ti kot on natvezla, vedu nau pa tko noben ane ;)
plus to - če te ni blo zravn, ko je obljublju pol rajš ne komentiri, ker ne veš zakaj se je šlo...tut nikjer nism napisu, da sm reku, da bi jz vozu, jz sm mu samo lepo reku, če gremo en krog (kar ga ne bi lih neki ekstra koštal, razn neki deci benza in 5min časa), dec je dal obljubo, na konc pa se izkazu da ni mož beseda! vrjetno ma avto zato da se kaže naokol in to je to, drgač bi ga tut prtisnu in takrat tut držal obljubo. možnost pa je tut, da ne upa več, ker je 1x že vidu da ne obvlada - glede na to da je bil avto usut...
in da ne rečem, da k sm šu do tipa ko ma poširjeno črno C3 je sam reku "used se not pa prpni pa je".

pa ne vzet tega preveč resno - to je samo moje mnenje... ;)

Dokumentacija dokazuje prejsnja lastnistva, tako ,da ne bi o tem... V Sloveniji mogoce ne, tukaj pa taksna prejsnja lastnistva dvignejo avtu ceno. No, pa saj ga ne prodaja, tako, da to niti ni trenutno bistveno.

Sam ti ga ne bi dal za vozit, pa se komu drugemu ne. Ne vem no, sem se izgleda navzel USA navad, takih zadev, pa zene/prjateljice, pa se kaj (mocnega motorja kot so ZX14 ali pa Hayabusa) se ne posoja. Da te pa en krog zapeljem, ja to pa ja, ni problema.

LP iz Chicaga!

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Pe sep 25, 2009 11:36 pm

primozek68 je napisal/-a:Take stvari sem se jest šel v osnovni šoli, kdo je boljši v kateri igrci. Ne bi hvala. Jest govorim o Nascar dirkah, ne špilu.

ne govorim o arkadi...govorim simulaciji, pa kaj pravit to nekomu, ki ne ve kako je pri tek zadevah...osnovna sola...da premisli preden kaj reces...

aja...racunalniske igre so just for fun...

lp, dominic...

p.s. zdalec od tega...ne podcenjevat neseca, cesar ne poznas...

Klemenko83
Nov uporabnik

Napisal/-a Klemenko83 So sep 26, 2009 4:54 am

uuhuuuhuuu ste hit na nogah če pade mal negativne kritike...ne narobe razumet - men je avto špica in tut super zgleda...

ampak - pejmo od začetka:
Jeff je zame en običn opušak...zakaj? a je tip sploh kej dosegu??
http://en.wikipedia.org/wiki/Jeff_Andretti
phja...bl nč kot pa kej...

GOOS: naslednjič ko se spet srečamo ti bo prec jasno za koga se gre...in nism ne pubec ne pobalin...zdj če ti furaš s.c. gt 500 še ne pomen, da so ostali, k so gledal tvoj avto pa malinovci, itd. in nč bat da bi bil užaljen ;)
sam veš kako jz pravm: ne daji obljub, če veš da jih ne boš mogu izpolnit ane ;)
in ta o pirih je mal na suh povlečena (u prevodu: spet izgovor)...pa nam zdj o tem kle ;) ti pa z veseljem objasnm na z.s. :D

primozek68: jeff a. je nekdo ki ni prilezu višje od 15.ga mesta ;) in če je to razlog da se avtu dvigne cena pol tut ne vem no... :lol:

no in to zdj ko nekateri primerjate zvok s pospeškom in kok gre...to sploh ni merilo. osmak z odprtimi rori je čist neki 3ji svet, kot pa teli 4cilindraši kot jih ma večina na tem forumu...tko da jasno je da bo zadeva že po defaultu porohnela, kaj šele če je odprt ror...
mene je kle sam dejansk zanimal kok zadeva da od sebe...ne kok se bo vse skupi drl...

dominic: zadeva v ovalu res ni simpl in noben ni reku da je...dejstvo je sam da jeffa dajete v zvezde...zakaj že? sm že gor napisu vse... ta s simulatorjem pa je naravnost smešna ;)

chgotom: mi daš dokumentacijo v pogled? in kt sm gor reku - men je blazn smešn da avtu dvigne ceno nek nastopač, ki ni nikol mel neki dosežkov...pa a je to kle al pr vas al pa v aziji...
in še enkrat - kdo je kje reku da bi jz kej vozu? jz si bom že sam svojga prvošču pa se vozu ko mi bo pasal. jz sm samo želel vidt kaj da zadeva od sebe...happy now?

Lp iz Ljubljane!
Having a 12 second Honda car is just like coming out of the closet; You're going to surprise a bunch of people, but in the end you're still gay.

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic So sep 26, 2009 9:12 am

Klemenko83 je napisal/-a:dominic: zadeva v ovalu res ni simpl in noben ni reku da je...dejstvo je sam da jeffa dajete v zvezde...zakaj že? sm že gor napisu vse... ta s simulatorjem pa je naravnost smešna ;)

ne govorim za Jeffa, in mi je prav vseeno za njega, nemore pa en govorit da je oval simpl za vozit in da se vse vrti okoli nekega zakona...lej, kdor ni vozo simracing simulacij, neve o cem je govora...res da ob nesreci lahko das v igri restar, kar v real life-u ni mogoce...lej, o tem se nebom prepiral...poskusite nekje, pa boste videli sami...pa ne kaksnih ala nfs arkad...govorim o smeri GTR2, GTL, liveforspeed, rFactor, GPL...res da so igre, vendar ne podcenjevat igre kjer steje vsaka nastavitev in se ti vsaka napaka na progi kaznjuje, casovno ali z izletom v steno...

lp, dominic...

p.s. nisem 18 letnik, pa po zupi tudi nisem priplaval...

pa sorry za off...

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So sep 26, 2009 9:16 am

mislim, da sem te videl danes na viru pri domžalah okoli pol devetih?

če si bil ti ali kdo drug avto totalno hud zgleda.

lp

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay So sep 26, 2009 11:09 am

DragonForce je napisal/-a:Me pa prav zanima, kako je imeti 500 konjev pod nogo
Do zdaj sem imel največ 250 pa še to je dosti ;)

nič "special" vsega se navadiš. Sem imel priložnost peljat par v8 mašin in tud kaj japonskega. Težava pod nogo zna bit kak avtomobil s 1000+hp

500 V8 konjev in 500hp iz supre je tud razlika ;) ni vse v konjih. Sploh odzivnost.
Ti "muscle" avtomobili (avtomatik) res rabijo malo zagona.. ti daje občutek, da nikamor ne gre (primer kruzanja po mestu) napram ko bi kak japan že lepil v sedež.

chgotom: ti si pa res smešen tip ;) kdaj si bil nazadnje v Slo ? Tud tu obstajaja folk, ki ima v lasti kaj hujšega kot rustanga. Celo na forumu jih najdeš. Sem vsako leto v usa in vem, da tudi tam ni mustang bleščeče priljubljen. Je v stilu kot golf 5 pri nas.
Bolj je priljubljen pri "čistih američanih"

Glede dviga cen ti garantiram, da ga bo kupil samo kak MUTEC. Je dovolj uvoznikov in kdor je pameten si ga nabavi po normalni ceni in ne napihjeni, ker se je ata joža vozil v njem. (če ga sploh prodaš)

take it easy in Lp
Zadnjič spremenil jay, dne So sep 26, 2009 11:30 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay So sep 26, 2009 11:26 am

dominic je napisal/-a:hehe, saj pa avto more it...ce bi naj naredil na 402m nizkih 12s...od 0 pa do 100 pa cca. 7s... =) teza ga ubija, in res kot je goos reko
lp, dominic...

6-7s delajo mariborski hondaši med vikendom.

Malo heca malo zares :lol:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost