Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW Ne okt 11, 2009 9:49 am

MaTe0 je napisal/-a:Tukaj zgleda sprejemljivo. Ampak na oni zadnji sliki ko si slikal z telefonom od zadaj je pa nikakvo. Preveč nabuhano vse :) No saj okusi se razlikujejo. Jaz ostajam pri mojem, ki pa ne vem če ga je lih krava pojedla na veliki planini :)

Mogoce na tisti sliki res zgleda smesno,... v zivo je drugace.
Slika

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW Ne okt 11, 2009 7:44 pm

Pa mi je ze nekdo rukno avto na parkplacu :evil:
Se mi se ni nikol to zgodilo, zato je jeza tolko vecja,...
Da ni tolko fer, da bi pustil telefonsko :evil: :evil:

Pa bo ze strihan zadnji odbijac, in blatnik :?
Slika

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne okt 11, 2009 7:50 pm

o bed. to je drek ja,sem že sam bil v enaki situaciji. pol pa sem poklical policaje ker sem imel zavarovano pa so mi hotli napisat kazen za nepravilno parkiranje :jao: :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW Ne okt 11, 2009 7:52 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:o bed. to je drek ja,sem že sam bil v enaki situaciji. pol pa sem poklical policaje ker sem imel zavarovano pa so mi hotli napisat kazen za nepravilno parkiranje :jao: :lol:

ne me jebat... LOL

Jaz sem jih klical, pa so bli za dobrih 10min tam, tak da pohvale njim. Ce bom pa opazil oz. zvedel kdo mi ga je rukno, pa se bom malo izzivljal se nad njegovim avtom ;)
Slika

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Ne okt 11, 2009 8:55 pm

Ena dobra stran pa je v tem.

Lahko boš na stroške zavarovalnice obrezal in pobarval odbijač in pripravil na drugi lonec... 8)

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW Po okt 12, 2009 3:55 pm

ManIAK je napisal/-a:Ena dobra stran pa je v tem.

Lahko boš na stroške zavarovalnice obrezal in pobarval odbijač in pripravil na drugi lonec... 8)

Danes bil pri cenilcu,... je reko da ta poskodba ni bla nareta z avtom :roll: odbijac pa celi podrsan, pa blatnik udarjen...
Slika

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po okt 12, 2009 4:32 pm

kje pa imaš zavarovano? upam da neboš reko triglav , ker toti so tudi taki idioti :roll: :)

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW Po okt 12, 2009 4:44 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:kje pa imaš zavarovano? upam da neboš reko triglav , ker toti so tudi taki idioti :roll: :)

ZM... sej pri izplacilih so vsi idioti =)
Avto je pa tak ful kasko, zato nevem kaj komplicirajo? Neke je pravo da neve ce bo slo iz te kombinacije ipd...

In da bo poslal naprej, da se pa bom mogel oglasiti na sedezu zavarovalnice da se oni pogledajo :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po okt 12, 2009 5:04 pm

to bi ti tak moglo it z parkirišča ki nima veze z kaskom. ker se je poškodba zgodila na parkingu,tako da nevem kaj komplicirajo. itak pa tak kot si reko,ko morajo oni kaj izplačat je zmeraj problem.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po okt 12, 2009 5:21 pm

maš kako sliko, kko je podrajsano?
Slika

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad Po okt 12, 2009 6:06 pm

toti "zavarovalni agenti" so tut taki muteci da nemors verjet (večina izmed njih).

itak ko pride do kake frke takoj zacnejo mutit da nebo slo skoz, da to ni to itd... foter ma tut neki kasko pa parkplac pa bla bla bla vglavnem dosti stvari, pa je cohno ko je parkiro, pa sel tja, pa so kr nekaj bluzli da se mu nesplaca popravljat preko parkinga bla bla bla, pol pa se je raspizdo pa reko zakaj sploh ma kasko pa parking pa vse te stvari ce se nic ne splaca...

na generali mam jaz, pa sem mel šajbo počeno, pa menjano, preden so oni poslikali avto, sem šel tja sem obrazložo kaka je bla situacija, in ni blo panike, avto poslikal (popravljen), ispolnili tisti list, nakazali denar in konec.
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW To okt 13, 2009 3:00 pm

2 tedna nazaj sem jaz tud dobil kamen v sajbo, pa sem na uradnem servisu izpolno papire, pa so postelali takoj. V tem primeru pa sem mogo it do cenilca, ta pa neke bluzi... Danes sem klico se mojega zav. agenta. Pa je reko da so smotani cenilci, in da majo enih par novih, ko nevejo kaj bi, pa kuj poslejo na zavarovalnico... :lol:

pa se slika... bi blo mogoce dobro da bi se zmeno da mi nakazejo €€ po predracunu, al naj kr popravijo avto?
Slika
Slika

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK To okt 13, 2009 3:14 pm

Tole je meni sumljivo. Mislim da zadeva ni bla na parkirplacu poškodovana. :lol:

Če se odločiš za izplačilo je to samo 70% ocenjene vrednosti. Tak da, če boš dal popravljati nekomu ki ni pooblaščen za KIO ti ode garancija proti prerjavenju al neki takega. Bi pa definitivno prišu cenej skozi kot na pooblaščencu. Pa še zmenu bi se mogoče lahk, da predelaš odbijač pa ti ga potem barvajo.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 To okt 13, 2009 3:20 pm

žalostno je da največkrat dobiš tako malo odškodnino da ne moreš niti polovico škode popravit. vsaj tak je blo v primeru na zavarovalnici triglav kjer so dali za barvanje obeh levih vrat 168 € looool. prvo idi na pooblaščen servis vprašat koliko bi to stalo potem pa naj ti na zavarovalnici naredijo ponudbo izplačila. in če bo smešno nizka ponudba daj rajši na servis popravlat avto. aja pa če je odbijač treba menjat,da je kaj poškodovan ga tudi vzami,pa ga potem posamično prodaš,kot pa da jim ga pustiš na servisu.

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW To okt 13, 2009 4:07 pm

ManIAK je napisal/-a:Tole je meni sumljivo. Mislim da zadeva ni bla na parkirplacu poškodovana. :lol:

LOL, nisi resn...

Patrik_A3 je napisal/-a:žalostno je da največkrat dobiš tako malo odškodnino da ne moreš niti polovico škode popravit. vsaj tak je blo v primeru na zavarovalnici triglav kjer so dali za barvanje obeh levih vrat 168 € looool. prvo idi na pooblaščen servis vprašat koliko bi to stalo potem pa naj ti na zavarovalnici naredijo ponudbo izplačila. in če bo smešno nizka ponudba daj rajši na servis popravlat avto. aja pa če je odbijač treba menjat,da je kaj poškodovan ga tudi vzami,pa ga potem posamično prodaš,kot pa da jim ga pustiš na servisu.

Eh,... neke bom ze postelo,... :)

/edit
btw, tisto desno ni umazanija, ampak podrsan odbijac...
Slika

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek To okt 13, 2009 10:29 pm

felne pa nimaš čohjene nič?

drugače pa hehe sem že bolj čudne primere prek parkinga spravo na službenih avtih (npr odrgnino na kateri še je bilo lubje od drevesa haha :D )tak da samo pogumno in avtoritetno pred hepane od zavarovalnice.. itak pa daj na kijo popravit!!

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Napisal/-a Matjaz46 To okt 13, 2009 10:36 pm

Kako odškodnino vi dobivate! Če je poškodba taka in ti jo cenilec prizna samo gres na servis, da ti popravijo, nato pa oni pošlejo zavarovalnici. Jaz ze mam tak odkar sem mel laguno in za taksne stvari nisem niti nikoli zvedo koliko je stalo popravilo. Glavno da vredu popravijo.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek To okt 13, 2009 10:38 pm

Matjaz46 je napisal/-a:Kako odškodnino vi dobivate! Če je poškodba taka in ti jo cenilec prizna samo gres na servis, da ti popravijo, nato pa oni pošlejo zavarovalnici. Jaz ze mam tak odkar sem mel laguno in za taksne stvari nisem niti nikoli zvedo koliko je stalo popravilo. Glavno da vredu popravijo.

tako je.

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Sr okt 14, 2009 6:15 am

Parkrat ista zadeva. Se strinjam s predhodnikoma...Nikoli nisem zvedel, koliko je stalo popravilo...zakaj pa bi? Mene briga samo to, da je avto videti kot pred škodo, finančno se bom pa obremenjeval raje takrat, ko se bom pogajal za ceno zavarovanja naslednje leto. Eni imajo očitno neke svoje računice in barantanja...Znanec mi je enkrat rekel: "kadar imam kakšno škodo na avtu, vedno poskrbim, da nisem na zgubi"! WTF?

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW Sr okt 14, 2009 2:27 pm

Gre se zato da se je ze prej mislilo predelovat odbijac,... Zdaj pa da se nebo 2x strihalo za brezveze,...

Sej pravim,... bom ze postelo :P
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov