Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 So avg 21, 2010 1:02 pm

xzibit, car si, da z nami deliš take kvalitetne in obširne slike! :) pač slikaš avte u bližini svojega kraja.

ste mi pa smešni tisti, ki se v to spotaknete, res!
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
_xzibit_
Novinec

Kraj: Umag (HR) / Trst (I)

Napisal/-a _xzibit_ So avg 21, 2010 1:51 pm

Ooooo madona, s kaksnimi neumnosti se vi ukvarjate! Nalagam slike na ta Forum tud ker sem bil na gimnaziji v Portorozu pa se pocutim doma tudi tam, ceprav stanujem v Umagu. Ce mi nekdo od administratorja prepoveda nalaganje slik, bom nehal. Mislim da koga ne motijo moje slike, je pravi ljubitelj taksnih avtomobilov.

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk So avg 21, 2010 2:32 pm

_xzibit_ je napisal/-a:Ooooo madona, s kaksnimi neumnosti se vi ukvarjate! Nalagam slike na ta Forum tud ker sem bil na gimnaziji v Portorozu pa se pocutim doma tudi tam, ceprav stanujem v Umagu. Ce mi nekdo od administratorja prepoveda nalaganje slik, bom nehal. Mislim da koga ne motijo moje slike, je pravi ljubitelj taksnih avtomobilov.

No, no, pobje, ustavite se. Problem je, ker zgledi vlečejo in bodo nazadnje tudi kake "mrcine" z madagaskarja in vseh mogočih dopustov tukaj.
Odprtje nove teme je prezplačno, forum je bolj pregleden, en red mora bit, pa magari slab.
Mimogrede, Umag je blizu, naj bo, Split je pa kot bi v Salzburgu avte slikal, saj razumete?
Ista fora z Woerhersee-jem ipd. Lepo, da se uporabniki potrudijo in naložijo slike, ampak ljudje so že umrli, ko so pili aceton iz Radenska flaše...
Se odpre tema "mrcine z dopusta", se jo da pod sticky, pa je. In lahko tudi kdo drug, ki ne ve, kam bi vtaknil svoje dokumentirane vtise s počitni, uporabi to isto temo.
Se opravičujem, če sem koga užalil.
LP
Martin
bl leti bl se zdi
To je posilstvo! Prav, kam pa greva?

Uporabniški avatar
_xzibit_
Novinec

Napisal/-a _xzibit_ So avg 21, 2010 2:46 pm

Odlocite se pa mi sporocite. LP, Marko

Uporabniški avatar
krizo
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a krizo So avg 21, 2010 7:57 pm

gantarm je napisal/-a:Danes sem v Ljubljani, nekaj po 15 uri, blizu podhoda Ajdovščina, z avtobusa videl bel terenec Mitsubishi Pajero z dubajsko registracijo !!

Je videl še kdo ?

spomladi sem na LJ obvoznici 2x videl elega Cayenna turbo z dubajskimi tablicami ;)
netehničen tip :)
Slika

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson So avg 21, 2010 8:12 pm

Ma kake nove teme "mrcine iz dopustov ... iz italije ... iz nemčije ... slikane iz dolgčasa ......."

ti kr limaj slike, nekateri radi vidimo te mrcine v Sloveniji, četudi niso iz Slo
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Ne avg 22, 2010 12:33 pm

Tistega Cayenna sem slikal v city parku lani
Slika
Slika

Uporabniški avatar
HardGain
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a HardGain Ne avg 22, 2010 1:12 pm

Rdeč F430 opažen danes opoldne v Portorožu
As modas passam, o que é belo permanece.
406 Coupé Slovenija

Uporabniški avatar
_xzibit_
Novinec

Napisal/-a _xzibit_ Ne avg 22, 2010 2:12 pm

Danes v Umagu:

Ferrari 430 Scuderia
Maserati Granturismo S
Audi TT RS - temno sivi
Audi RS6 Avant - beli + crne feltne + karbonkeramika
Audi S8 MTM
Dodge RAM SRT/10
BMW M6
Mercedes Benz S65 AMG (restyling)

Beli Cayenne Turbo z Dubaija viden lani v centru Umaga.

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Ne avg 22, 2010 2:18 pm

v luko koper sta pred kakimi 2 mesci prisla 2 pajerota z dubaja direkt (se polna peska) :lol: ampak sta bila oba crna ce se prau spomnem, noter pa oprema svega i svasta.

B3NZ0
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a B3NZ0 Ne avg 22, 2010 2:18 pm

ven0m je napisal/-a:
B3NZ0 je napisal/-a:
valle-leon je napisal/-a:danes v BTC-ju, toyota Supra, tuje tablice, pa neka rdeča platišča na rob 8)

To je od kolega, ima jo pa v Avgliji registrerano, ga pride ceneje ;)

Kako že bi naj bla registracija v angliji cenejša mi ti povej. To pa me res zanima.

Malo se pozanimaj kako je tam z zavarovanjem, pa boš takoj vedel zakaj je ceneje. Tam se zavaruje avto na določeno osebo in zato je toliko ceneje, ampak potem zavarovanje velja samo za tistega na katerega je zavarovanje narejeno. Imaš pa možnost zavarovati avto za več oseb, v tem primeru je zavarovanje dražje. Ker to supro vozi on sam in noben drug ima zavarovanje samo nase narejeno, s tem da si je moral tam prijaviti začasno prebivališče.

LP

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Ne avg 22, 2010 2:19 pm

Mene pa bolj zanima kaj je v Umagu da je toliko bogatašov tam ??

Uporabniški avatar
_xzibit_
Novinec

Napisal/-a _xzibit_ Ne avg 22, 2010 2:46 pm

B|ind je napisal/-a:Mene pa bolj zanima kaj je v Umagu da je toliko bogatašov tam ??

Kempinski? ;) + Koralj (oba na 5 zvezdic) + seveda golf igrisce na Crvenom Vrhu.

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 Ne avg 22, 2010 6:30 pm

_xzibit_ je napisal/-a:
B|ind je napisal/-a:Mene pa bolj zanima kaj je v Umagu da je toliko bogatašov tam ??

Kempinski? ;) + Koralj (oba na 5 zvezdic) + seveda golf igrisce na Crvenom Vrhu.

Pa skozi moraš biti na obhodu, pa fotkič zraven. ;) :D

Dandy
Novinec

Napisal/-a Dandy Ne avg 22, 2010 7:13 pm

Ka je hud F355,najlepši ferrari poleg 348 za moje pojme... Včeraj v Portorožu: 458 Italia, 599 gtb.... Danes 430... Slike sledijo.

Uporabniški avatar
_xzibit_
Novinec

Napisal/-a _xzibit_ Ne avg 22, 2010 11:42 pm

Dandy je napisal/-a:Ka je hud F355,najlepši ferrari poleg 348 za moje pojme... Včeraj v Portorožu: 458 Italia, 599 gtb.... Danes 430... Slike sledijo.

Kako se nebi strinjal? F355 & 348 RULE!!!! 458-ka se niti ne heca... lahko bi prisel je videt ce bo se pred Metropolom... ze ki ta na Crvenom Vrhu je vedno zaprta... :(

ARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!

Slika[/b]

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po avg 23, 2010 9:14 am

B3NZ0 je napisal/-a:
ven0m je napisal/-a:
B3NZ0 je napisal/-a:
valle-leon je napisal/-a:danes v BTC-ju, toyota Supra, tuje tablice, pa neka rdeča platišča na rob 8)

To je od kolega, ima jo pa v Avgliji registrerano, ga pride ceneje ;)

Kako že bi naj bla registracija v angliji cenejša mi ti povej. To pa me res zanima.

Malo se pozanimaj kako je tam z zavarovanjem, pa boš takoj vedel zakaj je ceneje. Tam se zavaruje avto na določeno osebo in zato je toliko ceneje, ampak potem zavarovanje velja samo za tistega na katerega je zavarovanje narejeno. Imaš pa možnost zavarovati avto za več oseb, v tem primeru je zavarovanje dražje. Ker to supro vozi on sam in noben drug ima zavarovanje samo nase narejeno, s tem da si je moral tam prijaviti začasno prebivališče.

LP

In kolko ga potem pride, da je tolk ceneje? sicer se da tut pri nas zavarovati samo na enega voznika ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
skyliner
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a skyliner Po avg 23, 2010 10:05 am

Ne komplicirajmo glede Umaga itd.. tu smo zaradi avtomobilskih in ne drugih strasti. Xzibit si je pač v tej temi ustvaril svoj image in naj kar tako nadaljuje. Samo moje mnenje.
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Po avg 23, 2010 11:12 am

v črnomlju imamo že 6 leto rdečo targa F355 s Caprisco izpuhi...prehudo res...včeraj bil vožen...poslikam ob priliki..ti novi ferraroti se res lahko skrijejo.moje mnenje

Dandy
Novinec

Napisal/-a Dandy Po avg 23, 2010 1:50 pm

skyliner je napisal/-a:Ne komplicirajmo glede Umaga itd.. tu smo zaradi avtomobilskih in ne drugih strasti. Xzibit si je pač v tej temi ustvaril svoj image in naj kar tako nadaljuje. Samo moje mnenje.

Točno tako! GO MARKO :)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost