ste mi pa smešni tisti, ki se v to spotaknete, res!
_xzibit_ je napisal/-a:Ooooo madona, s kaksnimi neumnosti se vi ukvarjate! Nalagam slike na ta Forum tud ker sem bil na gimnaziji v Portorozu pa se pocutim doma tudi tam, ceprav stanujem v Umagu. Ce mi nekdo od administratorja prepoveda nalaganje slik, bom nehal. Mislim da koga ne motijo moje slike, je pravi ljubitelj taksnih avtomobilov.
ven0m je napisal/-a:B3NZ0 je napisal/-a:valle-leon je napisal/-a:danes v BTC-ju, toyota Supra, tuje tablice, pa neka rdeča platišča na rob
To je od kolega, ima jo pa v Avgliji registrerano, ga pride ceneje
Kako že bi naj bla registracija v angliji cenejša mi ti povej. To pa me res zanima.
Dandy je napisal/-a:Ka je hud F355,najlepši ferrari poleg 348 za moje pojme... Včeraj v Portorožu: 458 Italia, 599 gtb.... Danes 430... Slike sledijo.
B3NZ0 je napisal/-a:ven0m je napisal/-a:B3NZ0 je napisal/-a:valle-leon je napisal/-a:danes v BTC-ju, toyota Supra, tuje tablice, pa neka rdeča platišča na rob
To je od kolega, ima jo pa v Avgliji registrerano, ga pride ceneje
Kako že bi naj bla registracija v angliji cenejša mi ti povej. To pa me res zanima.
Malo se pozanimaj kako je tam z zavarovanjem, pa boš takoj vedel zakaj je ceneje. Tam se zavaruje avto na določeno osebo in zato je toliko ceneje, ampak potem zavarovanje velja samo za tistega na katerega je zavarovanje narejeno. Imaš pa možnost zavarovati avto za več oseb, v tem primeru je zavarovanje dražje. Ker to supro vozi on sam in noben drug ima zavarovanje samo nase narejeno, s tem da si je moral tam prijaviti začasno prebivališče.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost