Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Vasc0
Novinec

Kraj: ok. mb

Napisal/-a Vasc0 To mar 16, 2010 4:51 pm

mburja9 je napisal/-a:ziv,vasco povej kolk je dela s tem odbijacem pa kolk stane strihanje.

živjo, dela z odbijačem pomojem ni veliko kolkor mi ličar reko... sem pa moral danes it na porsche kupit original mrežice za meglenke od audi rs4 B7 ker baje te pašejo notri v odprtine... (cena 60€ L+D)

pa barvanje me bo stalo okoli 150€ ker je še kr precej dela pa še sprednjo vezno sem moral kupit ker se ta zalepi v ta odbijač...

SamoK je napisal/-a:Ti si iz Lovrenca ne? Nevem, kak sn zgreesil to temo.. res lep Audi, lepo ga rihtas.. kolk KM ma to? Nisem bral cele teme..

Mislim, da sma se celo mi2 enkrat naganjala, Iz MB proti Rusam.. jaz v Corsi, ti pa v tem se mi zdi..

sem iz lovrenca ja :) hm... da bi se kdaj naganjal s corso težko rečem ker se velikokrat najde kak kandidat :) trenutno maš M3 ne? to bi tudi rad v živo vido če bi se kdaj dalo... drugače pa je pod mojo havbo še kar 150 podhranjenih audijevih konjov :)
No Engine, Like Turbo Engine ;)
Slika
Slika

kan
Nov uporabnik

Kraj: novo mesto

Napisal/-a kan To mar 16, 2010 6:22 pm

No potem če ga naročim se bom kar nate obrnil da mi poveš kaj vse bi še rabil da bo to to .

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK To mar 16, 2010 6:41 pm

Sem zmenjen, da pridem v Lovrenc, zdaj en dan.. tak, da se mozno kje srecama..

Uporabniški avatar
Vasc0
Novinec

Napisal/-a Vasc0 To mar 16, 2010 6:53 pm

kan je napisal/-a:No potem če ga naročim se bom kar nate obrnil da mi poveš kaj vse bi še rabil da bo to to .

lej ni blema... lahk pa še počakaš par dni pa ti jaz povem če bom mojga zmontiral ker malo me višina muči (spredaj mam zelo nizkega zdaj pa nebi rad jeseni pa spomladi odbijačov menjaval tak da če bo prenizek ga bom tak prodal pa kupil orig. podalšek od s line ki je take višine kot orig. nekje. Torej če se ti ne mudi bi ti jaz pol prodal komplet odbijač z vezno+mrežice+mrežice za meglenke...

SamoK je napisal/-a:Sem zmenjen, da pridem v Lovrenc, zdaj en dan.. tak, da se mozno kje srecama..

velja :) če te vidim kje ti poblendam al pa zatrobim :) poznaš drgač koga iz lovrenca ? :)
Slika
Slika

.GT.
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a .GT. To mar 16, 2010 6:59 pm

a ti si iz lovrenca ki pa si doma tak blizu smo si pa se nič ne poznamo jas mam tako tigro zeleno verjetno tak veš keri sem približno lp
sdted

Uporabniški avatar
Vasc0
Novinec

Napisal/-a Vasc0 To mar 16, 2010 7:01 pm

.GT. je napisal/-a:a ti si iz lovrenca ki pa si doma tak blizu smo si pa se nič ne poznamo jas mam tako tigro zeleno verjetno tak veš keri sem približno lp

če bi te vido bi se te spomno... :)

doma sem pa tu nasproti gasilskega pri cerkvi, če poznaš lovrenc tak točno veš kje :)
Slika
Slika

kan
Nov uporabnik

Kraj: novo mesto

Napisal/-a kan To mar 16, 2010 8:50 pm

Vasc0 je napisal/-a:
kan je napisal/-a:No potem če ga naročim se bom kar nate obrnil da mi poveš kaj vse bi še rabil da bo to to .

lej ni blema... lahk pa še počakaš par dni pa ti jaz povem če bom mojga zmontiral ker malo me višina muči (spredaj mam zelo nizkega zdaj pa nebi rad jeseni pa spomladi odbijačov menjaval tak da če bo prenizek ga bom tak prodal pa kupil orig. podalšek od s line ki je take višine kot orig. nekje. Torej če se ti ne mudi bi ti jaz pol prodal komplet odbijač z vezno+mrežice+mrežice za meglenke...

No zmejeno. Sam moj je tudi zeloo nizek :shock: .Ti kar sporoči.hvala

.GT.
Novinec

Napisal/-a .GT. Sr mar 17, 2010 4:45 pm

če bom kaj taj gor lazo boms e kaj oglaso če kje vidim tovjega audija 8) jas bom tudi počasi prešaltal na to kaj imaš ti samo dizla verjetno :evil:
sdted

Uporabniški avatar
Vasc0
Novinec

Napisal/-a Vasc0 Sr mar 17, 2010 6:16 pm

.GT. je napisal/-a:če bom kaj taj gor lazo boms e kaj oglaso če kje vidim tovjega audija 8) jas bom tudi počasi prešaltal na to kaj imaš ti samo dizla verjetno :evil:

velja ;) :)

saj jaz bi tud mel dizla sm za take kratke relacije ko se jaz vozim se mi ni splačalo :s
Slika
Slika

Uporabniški avatar
hinČ
Nov uporabnik

Kraj: mb

Napisal/-a hinČ Po mar 22, 2010 12:55 pm

Vasc0 je napisal/-a:
.GT. je napisal/-a:če bom kaj taj gor lazo boms e kaj oglaso če kje vidim tovjega audija 8) jas bom tudi počasi prešaltal na to kaj imaš ti samo dizla verjetno :evil:

saj jaz bi tud mel dizla sm za take kratke relacije ko se jaz vozim se mi ni splačalo :s

Vasc0 ko boš mel ti dizla bom jaz mel ferrarija :D
P R N D S

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Napisal/-a MaTe0 To mar 23, 2010 12:06 pm

hinČ je napisal/-a:
Vasc0 je napisal/-a:

Vasc0 ko boš mel ti dizla bom jaz mel ferrarija :D

A ti tud ? :)

Uporabniški avatar
Vasc0
Novinec

Napisal/-a Vasc0 To mar 23, 2010 3:28 pm

haha... bohana :lol:
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Vasc0
Novinec

Napisal/-a Vasc0 Ne apr 11, 2010 11:04 am

fantje, pri moji mašinci se je pojavil problem ki ne spada v to temo zato brez zamere in če kdo ve kaj bi lahko bilo naj mi prosim pove...

evo, tako se je začelo:

zvečer sparkiral avto v garažo naslednji dan pa v raztezni ni blo več vode.
dolil vodo od takrat naprej pa avto ne greje več oz samo takrat ko ga malo bol pohodim-plin (števec za temp. hitro naraste na 90 stopinj C kuha pa ne).
ko pa odprem štofl za raztezno pa kr meče vodo ven...
menjali vodno pumpo ki še bla vredu, menjali termostat tudi bil še vredu pa še štofl na raztezni menjo in problem ni rešen.

vsi mi govorijo da naj bi bla dihtunga na glavi samo s težkim srcem verjamem ker avto ne kuha... je pa res da smo einliftali po menjavi omenjenih delov pa bi lahko ure in ure polek stal pa bi skoz bil zrak polek vode...

prosim za več. inf ki bi mi lahko pomagale...

hvala vsem za odgovore ter za razumevanje da se ta blem reši pod to temo...
Slika
Slika

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Ne apr 11, 2010 4:40 pm

Kak senzor? Meni se je ze zgodilo v A4 B5 da je kazalo neke nenormalne izpiske.
[size=75]Volvo. For life.[/size]

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Ne apr 11, 2010 7:11 pm

Sej ni nobenih izpiskov...

Ce prav razumem sta dva problema, voda izgine in v kabini ni gretja? Ce to povezes je lahko kaj narobe z pecko za gretje, preglej ce kje pusca vodo. Nasploh preglej vse cevi da kaj ne pusca, ce voda odtece na mestu cez noc..

Z dihtungo je pa tko, ce jo je prebilo na zunanji strani, se sigurno nekje na bloku vidi da pusca. Ce je razpoka nastala na notranji strani ti pa more mesat vodo in olje, na sipki in na pokrovcku za olje se ti bo zacela nabirati "smetana". Ce slucajno uhaja v izgorevalni prostor pa bo avto se nenormalno kadil...

Je pa se tretja opcija, najhujsa, da je morda kje pocil blok motorja.

Zdej pa preglej lepo po vrsti in upaj da je le kaksna cev zanic ;) ...

Lp
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Ne apr 11, 2010 7:15 pm

kaj ima tukaj veze senzor...voda je al pa ni, pa ce je noter par 100 senzorjev...njemu dejansko fizicno sfali vode, ne da bi mu na bc-ju kazalo da ni vode...

ded, upam da ni slo tesnilo na glavi, samo vse kaze v to smer...ker ce voda ne pride nikjer na zunaji strani ven, cevi itd...pol mora iti nekam drugam...

je pa tak, da olje je lazje od vode, in bo voda vedno na dnu, tako da z gledanjem nivoja olja na kontrolni palici, redko kdaj ugotovis da ti tece v delovni prostor, ker je velik del tudi izpari med samim delovanjem...

javi...

lp, dominic...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Ne apr 11, 2010 7:22 pm

Vasc0 je napisal/-a: je pa res da smo einliftali po menjavi omenjenih delov pa bi lahko ure in ure polek stal pa bi skoz bil zrak polek vode....

kompresija prihaja v hladilni sistem- tesnilo glave...

Uporabniški avatar
Vasc0
Novinec

Napisal/-a Vasc0 Ne apr 11, 2010 7:29 pm

evo... zaradi dihtunge je spustila tesnilna cev na komadu za gretje kabine... pritisk nemore kje uhajati zato je tesnilo spustilo... zato tudi avto ne kuha in pušča pritisk iz tesnila... če bi se to popravilo bi pritisk našel drugo tesnilo in bi se ponavljalo pri drugih tesnilih vse dokler se ne bi menjala dihtunga na glavi... temperatura pa naraste tako hitro zaradi pritiska in pare oz. vode ki izhlapi zaradi kompresije motorja... na štoflu se nič ne vidi, avto tudi ne kadi... ju3 gre na popravilo... menjala se bo dihtunga, tesnila kjer zdaj pušča voda (luža vsako jutro pod avtom) in glava se bo lepo zbrusla.

Lp
Slika
Slika

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R Ne apr 11, 2010 8:48 pm

je ne bi še malo obdelal, ko bo ravno dol :roll: , mogoče pripravu za kak bolj resen tuning :idea:
RiDe hArD

Uporabniški avatar
Vasc0
Novinec

Napisal/-a Vasc0 Po apr 12, 2010 5:57 am

R 34 GT-R je napisal/-a:je ne bi še malo obdelal, ko bo ravno dol :roll: , mogoče pripravu za kak bolj resen tuning :idea:

hm... recimo kaj? športna dihtunga, odmične, ventili ? :)
Slika
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost