PIKSNA007 je napisal/-a:lizard je napisal/-a:Kupi preko e-baya. Če ti prodajalec ne pošlje robe, potem se ti denar vrne.
Kako se mi denar vrne?
LP
PIKSNA007 je napisal/-a:Bullet: Verjemi mi da če bi bila nova bi jih takoj vzel. Ni me treba spet nekaj obsojat, kot včasih. Takrat sem res v napačno stran meril s svojimi idejami itd. Zdaj čisto drugače mislim kot prej. Samo res bi raje nova platišča kupil in še boljše v sloveniji nekje. Ker res ne zaupam, da bi tako veliko vsoto denarja nakazoval prek spleta. Samo zato. A artec se da dobit kje v slo?
BeMyWagen: To pa so konc platišča anete so pa men skoraj najlepša kar sem jih videl do zdaj
samo se jih da spet dobit samo nekje v tujini ane
LP
_BuLLet_ je napisal/-a:PIKSNA007 je napisal/-a:Bullet: Verjemi mi da če bi bila nova bi jih takoj vzel. Ni me treba spet nekaj obsojat, kot včasih. Takrat sem res v napačno stran meril s svojimi idejami itd. Zdaj čisto drugače mislim kot prej. Samo res bi raje nova platišča kupil in še boljše v sloveniji nekje. Ker res ne zaupam, da bi tako veliko vsoto denarja nakazoval prek spleta. Samo zato. A artec se da dobit kje v slo?
BeMyWagen: To pa so konc platišča anete so pa men skoraj najlepša kar sem jih videl do zdaj
samo se jih da spet dobit samo nekje v tujini ane
LP
Sem v hecu mislil Wink Zakaj te tako moti, da niso nova, saj je cena ugodna? Če bi bila nova bi tudi cena bila prek 1000€ ...
Pravi_Diablo je napisal/-a:www.zaverski.com
PIKSNA007 je napisal/-a:Vem da že najedam s tem, vendar ali bi se dalo komu še en photoshop s temi platišči narediti. Hvala že v naprej če se bo kdo lotil tega
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov