Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Po feb 15, 2010 6:42 pm

Kupi preko e-baya. Če ti prodajalec ne pošlje robe, potem se ti denar vrne.

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 Po feb 15, 2010 6:53 pm

lizard je napisal/-a:Kupi preko e-baya. Če ti prodajalec ne pošlje robe, potem se ti denar vrne.

Kako se mi denar vrne?

LP

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Po feb 15, 2010 7:13 pm

PIKSNA007 je napisal/-a:
lizard je napisal/-a:Kupi preko e-baya. Če ti prodajalec ne pošlje robe, potem se ti denar vrne.

Kako se mi denar vrne?

LP

Ja nakaže se ti ga nazaj na tvoj račun iz katerega si plačal. Če se prav spomnim so to uvedli, ravno zaradi kraj. Si plačal, pa nisi dobil, in mislim, da je zdaj tako urejeno, da če ti v določenih dneh prodjalec ne dostavi artikla, dobiš denar vrnjen.

Ampak ne me točno za besedo vzet, ker sem bolj poredko kaj kupoval preko ebaya. Naj nekdo vešč e-baya to razloži. Verjemi pa da je na e-bayu vsekakor poskrbljeno za varnost. Večji problem je če ti hekerji ukradejo številko kredinte kartice ko plačuješ preko paypala, itd... tam se dogajajo prave kraje.

Sem sicer že nekajrkat kupoval preko interneta in nikoli ni bilo nič narobe. A kot sem ti že povedal, anjvečji problem so kraje številk kredinith kartic, katere pa ukradejo hekerji in prodajalci s tem nimajo nič kaj dosti, ker sploh ne vidijo tvoje številke kreditne kartice.

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Po feb 15, 2010 7:23 pm

paypal je ena izmed najvarnejsih zadev za kupovanje stvari plek spleta.
seveda je tveganje, da se ti vdre v racunalnik in odtuji uporabnisko ime in geslo, ampak, ce imas kaksen konkreten antivirusn program+firewall ne vidim nekih tezav.
na ebayu kupuj od prodajlcev, ki imajo desno zgoraj visoko oceno (Verkäuferinformationen:100% Positive Bewertungen)-ebay.de
Sam sem bil zelo skepticen na zacetku, zato mi je veliko stvari narocil croma_man orek ebay-a, sedaj narocam sam.
Zadeve, ki jih narocis, lahko tudi reklamiras, zavrnes, denar pa ti prodajalec nakaze nazaj.
Slika

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Po feb 15, 2010 11:39 pm

Ja sej vrjamem da preko paypala skoraj ne more iti nič narobe, vendar pa še vedno če bom že dobil možnost da v sloveniji dobim kaj konkretnega bom pa veliko raje tu kupil kot pa preko spleta. Zato bi tako rad čim več strani iz slo ali pa celo prodajaln v sloveniji s platišči.

LP

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche To feb 16, 2010 12:28 am

Za razliko v ceni slovenija-tujina maš najmanj eno gumo v tujini profita, če že ne dve ali pa celo vseh 4.

Uporabniški avatar
_BuLLet_
Novinec

Kraj: Radlje ob Dravi

Napisal/-a _BuLLet_ To feb 16, 2010 10:31 am

PIKSNA007 je napisal/-a:Bullet: Verjemi mi da če bi bila nova bi jih takoj vzel. Ni me treba spet nekaj obsojat, kot včasih. Takrat sem res v napačno stran meril s svojimi idejami itd. Zdaj čisto drugače mislim kot prej. Samo res bi raje nova platišča kupil in še boljše v sloveniji nekje. Ker res ne zaupam, da bi tako veliko vsoto denarja nakazoval prek spleta. Samo zato. A artec se da dobit kje v slo?

BeMyWagen: To pa so konc platišča ane :D te so pa men skoraj najlepša kar sem jih videl do zdaj :D samo se jih da spet dobit samo nekje v tujini ane :(

LP

Sem v hecu mislil Wink Zakaj te tako moti, da niso nova, saj je cena ugodna? Če bi bila nova bi tudi cena bila prek 1000€ ...

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS To feb 16, 2010 11:19 am

problem je to, ker so pr nas cene novih platisc kr lepo zasoljene. prodat pa jih kasneje skoraj ne mores-razen za simbolicno ceno
Slika

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 To feb 16, 2010 12:41 pm

_BuLLet_ je napisal/-a:
PIKSNA007 je napisal/-a:Bullet: Verjemi mi da če bi bila nova bi jih takoj vzel. Ni me treba spet nekaj obsojat, kot včasih. Takrat sem res v napačno stran meril s svojimi idejami itd. Zdaj čisto drugače mislim kot prej. Samo res bi raje nova platišča kupil in še boljše v sloveniji nekje. Ker res ne zaupam, da bi tako veliko vsoto denarja nakazoval prek spleta. Samo zato. A artec se da dobit kje v slo?

BeMyWagen: To pa so konc platišča ane :D te so pa men skoraj najlepša kar sem jih videl do zdaj :D samo se jih da spet dobit samo nekje v tujini ane :(

LP

Sem v hecu mislil Wink Zakaj te tako moti, da niso nova, saj je cena ugodna? Če bi bila nova bi tudi cena bila prek 1000€ ...

Ne sej vem da nisi karkoli resno mislil. Samo to bodo res moja prva nova platišča in bi res rad dobil nova in čim lepša :) pa za razumljivo ceno seveda.
A res noben ne pozna več nobenega slo podjetja ali strani ki prodaja platišča?

LP

Uporabniški avatar
Pravi_Diablo
Uporabnik

Napisal/-a Pravi_Diablo To feb 16, 2010 1:05 pm

Prvi slovenski Mercedes-Benz portal http://www.mb-slovenija.com

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To feb 16, 2010 1:11 pm

Pravi_Diablo je napisal/-a:www.zaverski.com

jemle itak vse od www.gume.si in www.span.si, če ti ni bližje kot omenjena 2 se v bistvu ne splača :)

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche To feb 16, 2010 1:46 pm

Dosti jih tud kupuje pri Felnar-ju iz Ptuja ampak nekaj spletna stran stavka.

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 To feb 16, 2010 7:16 pm

Te so mi pa takoj v oči padle :D Kakšne se vam zdijo? A bi lahko kakšen photoshop prosim :) Hvala že v naprej.

http://www.zaverski.com/model.php?id=10451&type=2

LP

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Sr feb 17, 2010 6:37 am

Lepe..

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Sr feb 17, 2010 7:38 am

kr cool, samo si ne znam predstavljat kak bo zgledala 18" z zamaknjenimi kraki v notranjost, nebo optično zmanjšalo to felne?

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Sr feb 17, 2010 8:18 am

Vem da že najedam s tem, vendar ali bi se dalo komu še en photoshop s temi platišči narediti. Hvala že v naprej če se bo kdo lotil tega :)

Slika
Slika

LP

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr feb 17, 2010 12:20 pm

PIKSNA007 je napisal/-a:Vem da že najedam s tem, vendar ali bi se dalo komu še en photoshop s temi platišči narediti. Hvala že v naprej če se bo kdo lotil tega :)

Ne morem verjeti, najprej iskanje vseh ponudnikov (use google), sedaj PS-i... Ja najbolje, da gremo se za tebe iskat. Kaj ko bi se malo samoiniciativno necesa lotil sam? Marsikaterega novinca smo ze navadili in tudi taksne "prositelje" kot tebe bomo: http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=28249
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr feb 17, 2010 12:25 pm

pomojem boš brez fotošopa tukej hitro najdu svojemu primernega :) in dobil boljšo predstavo

http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=280261

lp
Slika

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Sr feb 17, 2010 12:59 pm

Meni osebno tele ki jih imaš zdaj gor lepše izpadejo kot tele ki si jih nazadnje predlagal.
Če govorimo o 18''.

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Sr feb 17, 2010 1:20 pm

Meni pa izgledajo zelo hude :D takoj so mi padle v oči :D Pomoje se bom kar za te odločil pa še drage niso. Aja pa hvala eclipse_R za link, tam sem res videl kako izpadejo litke na avtu. Mogoče me še vedno malo vleče na une m3 platišča, samo se ne znam odločiti.
Prav bi mi prišli nasveti. Kdo je za platišča od novejšega modela m3 in kdo za csl platišča?

Mactron: Se opravičujem, vendar nimam toliko časa da bi učil ps. Mogoče med poletjem, trenutno imam pa malo več dela z drugimi stvarmi. Sej s tistim sem mislil samo pač če se komu da naj mi naredi če pa ne pa pač ne. Saj nisem nič zahteval, če bi slučajno kdo imel čas bi mi naredil.

Pa še slike obeh:
Slika
Slika

LP
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov