Bambi158 je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:Bambi158 je napisal/-a:lepa corsa![]()
Čeprav so mi ble ronalke hude so te še hujše. Čeprav so tudi ronalke šle v prave roke
Thx.Tudi jaz tako mislim, ženska ima okus.
jp jp![]()
a kako izpadejo ronalke na njenem avtu si že vidu?
LaMike je napisal/-a:Bambi158 je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:Bambi158 je napisal/-a:lepa corsa![]()
Čeprav so mi ble ronalke hude so te še hujše. Čeprav so tudi ronalke šle v prave roke
Thx.Tudi jaz tako mislim, ženska ima okus.
jp jp![]()
a kako izpadejo ronalke na njenem avtu si že vidu?
Ne, me pa zanima kako zgleda. Tako, da če imaš link se priporočam.![]()
Patrik_A3 je napisal/-a:Roba, nea reči da maš ti sivo a trojko z zelenimi felnami in zeleno obrobo grilla
Courage™ je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:Roba, nea reči da maš ti sivo a trojko z zelenimi felnami in zeleno obrobo grilla
Videna, meni osebno kr pase zeleni gril
_Roba_ je napisal/-a:@Patrik: Bol temna jaKi ste me te vidli ce se vozim šunjarsko
_Roba_ je napisal/-a:@Patrik: Bol temna jaKi ste me te vidli ce se vozim šunjarsko
LaMike je napisal/-a:Še ena iz Karlovca. Bilo je fenomenalno, sicer letos veliko manj avtov, kot lani ampak vseeno super (razen poti dol)
MaLiNoVc je napisal/-a:Daleč najlepša CorsaFajn ti tole rihtaš pjeb
LaMike je napisal/-a:MaLiNoVc je napisal/-a:Daleč najlepša CorsaFajn ti tole rihtaš pjeb
Thx ded.Po dopustih bi lahko bil spet kak mini meet
![]()
MaLiNoVc je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:MaLiNoVc je napisal/-a:Daleč najlepša CorsaFajn ti tole rihtaš pjeb
Thx ded.Po dopustih bi lahko bil spet kak mini meet
![]()
Ej komot lahko![]()
Javi ko boš doma pa bomo neki organizirali
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov