Kaj še čakaš za dat gor

Tilen je napisal/-a:Serijski 350Z nikol ne poje serijskega M3-ja, vsaj na papirju ne. Nissan ma (le) 280KM pa 5.4s do 100km/h, M3 pa 343KM in 5.2s do 100km/h. Vprašanje pa je kdo ma večji tuning potencial...
LP
swifthead je napisal/-a:Hmm tastar 300ZX bl potegne (mi je reku Saša iz mobisuxa k ga ma)!!! Al pa Supra je definitivno bl avto!!!
Glede izpuha (kolega ma Stealtha)in je dal go DEVITO in prav da je to naj od naj!!!! drgac dej pa Tenzo-R ce bos narocal prek neta!!!
Aja js sm gledu na Bestmotoring d tole poje M3, medtem k mi drug kolega prav da pa je M3 bolj!!! kaj menite tisti k st vozil oba!!!
Aja serijsko pride TT in bo cca. 450KM, na isti motor!!!! no sej drgac das pa lohk ga vsaj chipat na ene 300KM in mau cez bi se dal pa ce odpres sesalno-izpusni sistem si zmagu!!! TT je pomojm premocno zate in se za markoga!!! Lepo voz in uzivi!! LP
BMW Motorsport je napisal/-a:Na progi ga je premagal zarad slabših gum k jih je mel takrat na seb M3, pa še mal je bil dž in M3 ni mogu izkoristet vsega svojga potenciala.. Če bi biu lep vreme bi blo po moje dost drgač vse skp.
BMW Motorsport je napisal/-a:ja ampak je M3 50 kg težji pa še voznik je biu u Z-ju taprav. Un u M3-ki je vozu preveč defenzivno če mal gledaš noge k jih tut snema.
Drgač a ni vseen če je kdo bolši za tistih par stotink...![]()
dobra sta oba, in oba bi meu.
BMW Motorsport je napisal/-a:Ne gre se za to kok midva veva ampak kok drugi ne
Rancid je napisal/-a:Joj Joj ce bi mev pa vale M3 bi mu pa rekl ej porche carrera te poje, ne mors tko zdej primejat ker avto je bols, pol gres lahka do enzota pa se naprej, vglavnem ubodu si si en hud strojcek in velik srecnih kilomterov!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov