Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
RoZleht
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a RoZleht To dec 29, 2009 7:23 am

dejvi je napisal/-a:
lizard je napisal/-a:Ta naša AC bo kmalu bolj nadzorovana kot akterji v resničnostnih šovih.

In vsi vemo, da daleč daleč največ ljudi umre na lokalnih cestah, a na AC je vedno več provid, vedno več radarjev! In ravno to početje naše policije oz. države je več kot jasen dokaz, da jim je denar še kako pomemebnejši od ČLOVEŠKIH življenj. Ogabno.

Se ne bi mogel bolj strinjati!

Da bi pa kdaj prišli v naselje, recimo na Vrhovce (omejitev 40), kjer se divja 120 km + in prehiteva čez zebre (sploh čez vikende), jih pa ni videti nikoli (kljub temu, da sem jih že sam pozval!). BANDA!!!

Da ne omenjam raznih goloradih "motoristov", na katerih glavah sem v treh letih videl celado mogoce enkrat al pa dvakrat ... Zmagovalna je pa trojica na skuterju, ki se pelje gor in dol (da ne bo pomote, vsi hkrati) ... Definitivno pa sem v nocnem casu ze nestotokrat slisal razne treninge nadobudnih wanna be S. Loebov, ki v kriziscu pri Sparu trenirajo svoje sposobnosti speljevanja tistega ovinka v polnem šusu ... Seveda predhodno mimo osnovne šole letijo prek 100 km/h ("ležeči policaji" al kako se tistmu rece, jih seveda pri tem bolj malo ovirajo) ... Može v modrem sem pa v treh letih na Vrhovcih videl mogoce enkrat ali dvakrat ... Aja pa se enkrat ko sem se peljal proti Toškemu čelu s kolesom, ko so imel malco na diskretnem mestu ko gre cesta cez gozdicek ...

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a HaMzO To dec 29, 2009 10:23 am

Jerch_ je napisal/-a:HaMzO uf, sem zašvico FULLL..
540i limuzina, zadnja serija, črna in navadna zunanjost??

ja pač ta novejsa recmo 2004 letnik, navadna kot usak 2 bmw, nevem točn kero oznako ma E91 ?
sm se mislu mal z njim podirkat i eto mi :D
zaenkrat mam še izpit :)

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis To dec 29, 2009 10:42 am

honda accord, potem standard škoda superb ( ta stara verzija) ... ta z bmw je pa zanimiva ampak ok so se le odločili, da se bodo zlili z "okoljem"

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO To dec 29, 2009 10:50 am

adis je napisal/-a:honda accord, potem standard škoda superb ( ta stara verzija) ... ta z bmw je pa zanimiva ampak ok so se le odločili, da se bodo zlili z "okoljem"

ja enga so že nategnil z krinko :lol:

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis To dec 29, 2009 10:53 am

HaMzO je napisal/-a:
adis je napisal/-a:honda accord, potem standard škoda superb ( ta stara verzija) ... ta z bmw je pa zanimiva ampak ok so se le odločili, da se bodo zlili z "okoljem"

ja enga so že nategnil z krinko :lol:

koga druzga kot pa tebe :P
Zadnjič spremenil adis, dne To dec 29, 2009 6:53 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To dec 29, 2009 11:22 am

a slučajno v modro-vijolični barvi?
Slika

Uporabniški avatar
ST 13
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a ST 13 To dec 29, 2009 11:59 am

Jerch_ je napisal/-a:HaMzO uf, sem zašvico FULLL..
540i limuzina, zadnja serija, črna in navadna zunanjost??

(off-na hrvaškem)
Se peljem iz morja od Zagreba proti slovenski meji. Peljali smo se 4 avtomobili en za drugim, hitrost je bila skoraj 170km/h. Naenkrat pa se mi za ritjo zasvetijo policijske lučke (zašvico fuŁŁ), js zavijem na vozni pas, upočasnim, bmw pa gasa pa naprej, ga za par sekund ni bilo nikjer več. Ko sem se do meje pripeljal je potem tam stal (so bile takrat dolge čakalne vrste za vstop v slo)

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar To dec 29, 2009 5:05 pm

kaki vladni avti majo tud lučke, pa zato še niso policijski...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis To dec 29, 2009 6:52 pm

IcEm4n je napisal/-a:

a slučajno v modro-vijolični barvi?

to ti pa žal nebi mogel odgovoriti, se ne spomnim

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ To dec 29, 2009 6:58 pm

superb je temno moder, če je še (stari model)..
zadnjič je po rudniku (sobota party.press) v civilu strašila in driftala honda accord srebrna. marsikdo se mi zdi, da ni vedel in je nasankal. jst sem jo opazil zgodaj zvečer, ko je stala skupaj s policijskim vozilom in so se pogovarjali, zato jim potem kasneje nisem nasedel. pil pa tako ali tako nisem

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS To dec 29, 2009 7:07 pm

Jerch_ je napisal/-a:superb je temno moder, če je še (stari model)..

Bolj svetlo moder je, barva je navadna, kovinska modra je pa temna (sem slišal da menjujejo tablice :shock: )

Slika

Ti beli, ki jih imajo so pa tudi "stari modeli", so pa faceliftani.

Civilnih provid (raznovrstnih znamk) je pa vsak dan več, jaz skoraj ne upam več "dirkat" z nobenim na AC, ker nikoli ne veš al so smrkci notr :pop:

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda To dec 29, 2009 7:21 pm

Točno tale superb naj bi mel predelano mašino na kar nekaj konjev več, velikokrat ga vidim Trebnje - Novo mesto po AC

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To dec 29, 2009 7:31 pm

No, pol je očitno to ta, ki sem ga cca. 1 mesec nazaj videl v bližini brniškega letališča, pa če se ne motim (nisem sploh tolk gledal), se je ravno pripravljal s "pištolco" za merjenje hitrosti. Jst pa tovornjakar pred mano pa delno sekala ovink čez polno črto oops oops :D
Slika

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS To dec 29, 2009 7:45 pm

pskoda je napisal/-a:Točno tale superb naj bi mel predelano mašino na kar nekaj konjev več, velikokrat ga vidim Trebnje - Novo mesto po AC

Jaz sem tud slišal, da naj bi mel ca. 250 konjev, samo sem mislil, da so to samo govorice. Kolk je ta informacija zanesljiva? A kdo pozna še kakšen primer pri nas, da so provido predelali??

Ene pol leta nazaj, ko je bla ena nesreča na AC pri cestninski postaji pred Brezovico, pa smo stali zraven avtov, pol so pa prišli policaji z Octavijo RS, ki je imela zeelo glasen izpuh. Lahko, da se mi je samo zdelo, vendar sem 99% da ni bil serijski (sem vozil testno in tudi par drugih sem slišal od blizu na servisu) :pop:

Uporabniški avatar
Badmike
Novinec

Kraj: Tu pa tam

Napisal/-a Badmike To dec 29, 2009 7:50 pm

ja baje da majo nekaj malo predelane motorje ostalo pa je k***. Pri nas so nekaj pametovali enkrat ko so dobli te nove škode pa so mogli takoj pokazat kak ne znajo vozit in je v s ovinku skoraj zletel s ceste. Srečo je mel da je bankina bila malo višja od cestišča in se je praktično odbil.
Idioti.
Vseeno kolko konjev majo pod havbo če pa ne znajo vozit.
Make my day

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda To dec 29, 2009 7:55 pm

peroRS je napisal/-a:
pskoda je napisal/-a:Točno tale superb naj bi mel predelano mašino na kar nekaj konjev več, velikokrat ga vidim Trebnje - Novo mesto po AC

Jaz sem tud slišal, da naj bi mel ca. 250 konjev, samo sem mislil, da so to samo govorice. Kolk je ta informacija zanesljiva? A kdo pozna še kakšen primer pri nas, da so provido predelali??

Ene pol leta nazaj, ko je bla ena nesreča na AC pri cestninski postaji pred Brezovico, pa smo stali zraven avtov, pol so pa prišli policaji z Octavijo RS, ki je imela zeelo glasen izpuh. Lahko, da se mi je samo zdelo, vendar sem 99% da ni bil serijski (sem vozil testno in tudi par drugih sem slišal od blizu na servisu) :pop:

Enkrat sem jo videl pri pan-jan=u v Trebnjem, ki so jo servisiral, pa mi je mehanik govoril, da je nekaj predelana, samo ne vem točno koliko
Drugače sta pa policajčka dostikrat prišla na malico v motel Trebje in ko sta speljala je moglo cvilt, drugače nista bila zdrava

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf To dec 29, 2009 8:06 pm

Tale integralka, ki je tudi omenjena v Legenda Lancia Delta, je bila last policiske postaje Brezovica pri LJ.. Saj je bil edini seriski avtomobil, ki je bil konkurenčen takratnim avtomobilom za drag racing, ki se je odvijal na Brezovici pri LJ.

Slika

Slika
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 To dec 29, 2009 8:21 pm

v tem superbu ni provide(več) .....je pa V6 2.8 193ps - nobenih predelav

za naš konc; bela superb in octavia rs v barvah policije (poslikam, ko jih vidim na omv pumpi(tam perejo vsakodnevno)......

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson To dec 29, 2009 11:04 pm

kolkr jst vem, vladnih avtomobilov ne smejo predelovati(tuning) je kr vse stock, tudi pri rešilcih, policijskih vozilih... za reševalna vozila vem iz prve roke...

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc To dec 29, 2009 11:05 pm

Pri policijskih avtomobilih ni vse stock.
Relax take it easY
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov