dejvi je napisal/-a:lizard je napisal/-a:Ta naša AC bo kmalu bolj nadzorovana kot akterji v resničnostnih šovih.
In vsi vemo, da daleč daleč največ ljudi umre na lokalnih cestah, a na AC je vedno več provid, vedno več radarjev! In ravno to početje naše policije oz. države je več kot jasen dokaz, da jim je denar še kako pomemebnejši od ČLOVEŠKIH življenj. Ogabno.
Se ne bi mogel bolj strinjati!
Da bi pa kdaj prišli v naselje, recimo na Vrhovce (omejitev 40), kjer se divja 120 km + in prehiteva čez zebre (sploh čez vikende), jih pa ni videti nikoli (kljub temu, da sem jih že sam pozval!). BANDA!!!
Da ne omenjam raznih goloradih "motoristov", na katerih glavah sem v treh letih videl celado mogoce enkrat al pa dvakrat ... Zmagovalna je pa trojica na skuterju, ki se pelje gor in dol (da ne bo pomote, vsi hkrati) ... Definitivno pa sem v nocnem casu ze nestotokrat slisal razne treninge nadobudnih wanna be S. Loebov, ki v kriziscu pri Sparu trenirajo svoje sposobnosti speljevanja tistega ovinka v polnem šusu ... Seveda predhodno mimo osnovne šole letijo prek 100 km/h ("ležeči policaji" al kako se tistmu rece, jih seveda pri tem bolj malo ovirajo) ... Može v modrem sem pa v treh letih na Vrhovcih videl mogoce enkrat ali dvakrat ... Aja pa se enkrat ko sem se peljal proti Toškemu čelu s kolesom, ko so imel malco na diskretnem mestu ko gre cesta cez gozdicek ...