Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Kraj: Okolica MB

Napisal/-a Dejan_S2 So sep 01, 2007 6:23 pm

Hvala @Urbn & @ArminLegenda! Seveda pride še tudi temeljito čiščenje na vrsto! :)

@AudiRSboy: se šališ? :lol: Naj že N-tič povem da vam ga je lahko vsem škoda kolk hočete :P ...jaz vem kakšen potencial ima avto in zakaj sem ga nabavil. :vc

@spayker:Ja tudi tebi hvala! :) Naj o onem audiju oz. morem rečt s2-ki pove sam lastnik kaj več če želi, jaz nimam kot prvo niti pravice kaj o drugih govorit niti ne vem kako zadeve točno stojijo. ;)

Drugače še bo hitrih avtov brez skrbi, en URQUATTRO ki mislim da nebo imel konkurence "med Audiji", pa kaki strupeni Golf IV kajne "ded"! :D

AMPAK prav vsi nekaj vemo, da najhitrejši "na dolgi rok" itaq ne moreš biti. Kot prvo vsi gledamo da damo noter poštene komponente in tapravo elektroniko ker je qrc vse skupaj pa lahko maš plinsko turbino tako ko sem delal v nemčiji z 265 mega fuckin' wattov oz. ca. 360 tisoč KM pa ti nič ne pomaga če nimaš elektronike ki bi ti zagnala/poganjala to. ;)

In kaj sem še hotel rečt... ja to so potem "igrice", je en hitrejši in drugi nekaj dodela, saj veste... nazadnje bo dal en večji shoot nitra in bo hitrejši, ne mislim zdaj nikogar direktno od nas, ampak nasplošno... no in to bo tak daleč vodlo da bo vse mašine počasi potrgalo, hehe. Pa bomo dalje mašine iskali, krampali pa šraufali. :D
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Ne sep 02, 2007 9:25 am

lepo to vse skupaj....motime me edino površno vgrajena konzola s števci...robe bi lahko vsaj malo pobrusil ali kaj podobnega, ker se grdo vidi kje si kaj rezal..
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne sep 02, 2007 9:59 am

dejan mislu sm sam zato k gre iz org. stanja..... drugace kar si si zamisliv na motorju in podobno mi ni niti malo ga zal...upam da razumes :P
Slika

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Ne sep 02, 2007 10:02 am

pi je napisal/-a:lepo to vse skupaj....motime me edino površno vgrajena konzola s števci...robe bi lahko vsaj malo pobrusil ali kaj podobnega, ker se grdo vidi kje si kaj rezal..

:cry A nisem dovolj očitno napisal - parkrat, da še pride lepotno obdelano? :lol: Ker sem itak vedel, da se bo našel kdo...

Poglej kot prvo sem to delal precej pozno zvečer in ko mi je končno uspelo zadevščno noter spravit mi pa res ni bilo več ven za jemat, poleg tega pa kot drugo sem se tudi zato odločil, ker nameravam spremenit na modro plazma osvetlitev kot sem že omenil in pa mogoče odstranit levi števček in noter dati kakšnega drugega - dosti bolj pomembnega, recimo števček razmerja bencina in zraka "kot varnost, da ne bi imel kdaj prerevne zmesi in bi mi začelo kaj šmolcat".

Nazadnje, saj ni blema - kritike so dobrodošle, ampak v tem primeru je ne sprejemam, saj sem jasno napisal, da bom še obdelal. ;)

No vsaka šola nekaj stane... NIKOLI VEČ ne dam slik polizdelkov gor! ;)
Zadnjič spremenil Dejan_S2, dne Ne sep 02, 2007 10:05 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a gregga Ne sep 02, 2007 10:03 am

super ti napredujes !!! :D :D ....delas tak k je treba, znajdes se ( stevci super )....le tako naprej !! :D :D

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Ne sep 02, 2007 10:12 am

@AudiRSboy: Razumem kaj misliš ;) Ampak tako pač je in mislim da mi ne bo žal.

@Gregga: Fajn da se ti dopade zamisel. No mislo sem še mogoče kakšno sliko naložit, ampak sem si premislo "nič več polizdelkov" ;) Tak da mislim da bo preteklo kar nekaj časa do naslednjih slik ;)
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Ne sep 02, 2007 12:23 pm

Hudo tole z števci. Avto pa itak cel hud. Kar se pa površnosti tiče... to je tuning ne styling boli te važn da delajo pa da jih vidš
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
sky88
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a sky88 Ne sep 02, 2007 12:29 pm

Neki mi povej,kje si doma,ker sm razmisljal,da pridem tam,da ti ukradem avto,HEHE.sala mala,res nor projekt,mislim,da bos nekoc za vzor ostalim,ki si zelijo nekaj takega ali podobnega.LP
1996 Honda Civic EJ9...bivša
1996 Honda Civic EK4...bivša
1999 Honda Civic EJ9...bivša
2003 Audi A4 B6 Avant...daily driven
1997 Honda Civic EK4...track driven

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Ne sep 02, 2007 2:25 pm

Dejan_S2 je napisal/-a:Drugače še bo hitrih avtov brez skrbi, en URQUATTRO ki mislim da nebo imel konkurence "med Audiji", pa kaki strupeni Golf IV kajne "ded"! :D

Kako pa je kej s tem golfom, če pravega mislim? Naj bi bil že za letos pripravljen pa potem ni blo cajta al kako.. Do maja sem bral kako projekt napreduje, potem pa ni nič več slišat kako gre :D

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Ne sep 02, 2007 3:40 pm

Dejan_S2 je napisal/-a:
pi je napisal/-a:lepo to vse skupaj....motime me edino površno vgrajena konzola s števci...robe bi lahko vsaj malo pobrusil ali kaj podobnega, ker se grdo vidi kje si kaj rezal..

:cry A nisem dovolj očitno napisal - parkrat, da še pride lepotno obdelano? :lol: Ker sem itak vedel, da se bo našel kdo...

Poglej kot prvo sem to delal precej pozno zvečer in ko mi je končno uspelo zadevščno noter spravit mi pa res ni bilo več ven za jemat, poleg tega pa kot drugo sem se tudi zato odločil, ker nameravam spremenit na modro plazma osvetlitev kot sem že omenil in pa mogoče odstranit levi števček in noter dati kakšnega drugega - dosti bolj pomembnega, recimo števček razmerja bencina in zraka "kot varnost, da ne bi imel kdaj prerevne zmesi in bi mi začelo kaj šmolcat".

Nazadnje, saj ni blema - kritike so dobrodošle, ampak v tem primeru je ne sprejemam, saj sem jasno napisal, da bom še obdelal. ;)

No vsaka šola nekaj stane... NIKOLI VEČ ne dam slik polizdelkov gor! ;)

hehe, pm sem spregledal ta komentar....pardono :P
Slika

Uporabniški avatar
K@TJA
Novinec

Napisal/-a K@TJA So sep 08, 2007 9:15 pm

hehe,kaj naj rečem za prebrat je blo zlo velik,ampak kaj naj rečem kapo dol ,vsaka ti čast,res se vidi da vlagaš vanj veliko truda ,da se spoznaš na vse to,pa meni je hud stroj ,mogoče si mislu ,da se men ne dopade,še enkrat hud stroj :lol: 8)

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Tiicoo Ne sep 09, 2007 8:03 am

Vglavnem ja :D a so že kake nove slike ??
Slika

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 Po sep 10, 2007 11:48 am

egotriper. drucga ni za rečt.
...narodni heroj...

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Po sep 10, 2007 5:11 pm

W|zz je napisal/-a:
Dejan_S2 je napisal/-a:Drugače še bo hitrih avtov brez skrbi, en URQUATTRO ki mislim da nebo imel konkurence "med Audiji", pa kaki strupeni Golf IV kajne "ded"! :D

Kako pa je kej s tem golfom, če pravega mislim? Naj bi bil že za letos pripravljen pa potem ni blo cajta al kako.. Do maja sem bral kako projekt napreduje, potem pa ni nič več slišat kako gre :D

Mislim da tud jaz vem za kterga golfa se gre tole... :twisted: ampak nism zasledil, kje bi se dalo projekt spremljat, zato bi te prosil, da če že ni za v javnost, če mi lahk mogoče na PM napišeš...

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Po sep 10, 2007 5:31 pm

ManIAK je napisal/-a:
Mislim da tud jaz vem za kterga golfa se gre tole... :twisted: ampak nism zasledil, kje bi se dalo projekt spremljat, zato bi te prosil, da če že ni za v javnost, če mi lahk mogoče na PM napišeš...

Sorry, ne morem! Tudi sam lastnik tega avta prebira ta forum in naj ti on sam kaj več pove če želi. :)

@kr3mn1: a se lahko zjasniš? :lol:

@Tiicoo: Slik kot sem rekel še lep čas ne bo... tako imam že pomisleke na vse kaj sem do sedaj objavil, ker vidim da "stari tuning mački" :D nič ne predstavljajo in naenkrat bojo zverine zunaj o katerih velika večina nič ne ve in bo lepo presenečenje. ;)

Drugače hvala vsem... Katja, itd. prav vsem za komentarje in ogromno vzpodbudnih besed ki se jih je našlo vmes! :)

Lp
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P Po sep 10, 2007 5:49 pm

Dejan_S2 je napisal/-a:
ManIAK je napisal/-a:

Sorry, ne morem! Tudi sam lastnik tega avta prebira ta forum in naj ti on sam kaj več pove če želi. :)

@kr3mn1: a se lahko zjasniš? :lol:

@Tiicoo: Slik kot sem rekel še lep čas ne bo... tako imam že pomisleke na vse kaj sem do sedaj objavil, ker vidim da "stari tuning mački" :D nič ne predstavljajo in naenkrat bojo zverine zunaj o katerih velika večina nič ne ve in bo lepo presenečenje. ;)

Drugače hvala vsem... Katja, itd. prav vsem za komentarje in ogromno vzpodbudnih besed ki se jih je našlo vmes! :)

Lp

Večina objavljajo drugje, na a.com pa res ne :) Objavi na audi forumu recimo ;)
Škoda da lastnik tistega golf projekta ne izda kej več, razumem pa, da če sam noče, da ni lepo da bi drugi kej izdali.

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Po sep 10, 2007 7:27 pm

Dejan lepo ti to ustvarjaš na audiju. :D

Zvok pa ma tud tapravi....sma se srečala v roku 3 dni 2 krat na cesti :twisted: :yum :vrum
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
Corleone
Novinec

Napisal/-a Corleone Po sep 10, 2007 8:19 pm

cicerov golf?

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Po sep 10, 2007 9:20 pm

Dejan_S2 je napisal/-a:
ManIAK je napisal/-a:
Sorry, ne morem! Tudi sam lastnik tega avta prebira ta forum in naj ti on sam kaj več pove če želi. :) Lp

Vem da ga spremlja, ampak ni mi jasno zakaj se taki projekti večinoma skrivajo.. Nam navadnim smrtnikom ki nam taka oblika tunanja vrjetno nikol nebo dosegljiva je to zanimivo branje, sploh če je podprto z slikovno dokumentacijo... Mogoče marsikdo da preveč na mneja drugih (škoda avta, ata mama dasta dnar, itd...) ampak nekateri vemo da je to večinoma na lastne roke zaslužen dnar in je zato povsem njegova/tvoja/vaša odločitev kam ga boste dali...

1x v službi mi je nek srb, ki je v sloveniji v službi povedal stavek, ki pa še kako drži... " Mi, delamo da živimo, v Slovenci pa živite zato da delate..."

Zato takim ki uresničujete svoje otroške sanje vsa čast... :tomidelej:

P.S: Vem da si reku da vmesnih slik nebo več gor, ampak za kaki spy shot se priporočam... :P

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Po sep 10, 2007 10:47 pm

Pavel_P je napisal/-a:Večina objavljajo drugje, na a.com pa res ne :) Objavi na audi forumu recimo ;)
Škoda da lastnik tistega golf projekta ne izda kej več, razumem pa, da če sam noče, da ni lepo da bi drugi kej izdali.

No ja mene so tukaj eni prepričali da sem se pač odločo da sem ga začel predstavljat... pa ker je odziva še kar bilo "kar res nisem pričakoval" pa sem nadaljeval. drugače pa ne zgleda tako rožnato ravno, teh audi mašin na slo forumih nisem vido kaj dosti predstavljat, na alfa forumu pa recimo lepo predstavljajo eni!...Alfe seveda. :P

Lumpy_ je napisal/-a:Dejan lepo ti to ustvarjaš na audiju. :D

Zvok pa ma tud tapravi....sma se srečala v roku 3 dni 2 krat na cesti :twisted: :yum :vrum

Ja res sma se srečala 2x, hehe :D ...no zvok pa je tudi meni všeč že sedaj, čeprav je znotraj precej glasno, kaj šele bo... to bo šele prava glasba za ušesa. :)

@ManIAK: za slike bomo še videli, verjetno ne bo kaj dosti časa več, ker me v prihodnjih dneh/mesecih čaka ponovno ogromno dela zunaj. Ampak hvala za komentarje, ja v pravem pomenu besede "pošteno s trudom zasluženo..."! Ampak delam pač na tem da si uresničim sanje, počaaasi. :)
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov