Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Sr okt 14, 2009 2:37 pm

DaDek je napisal/-a:
Matjaz46 je napisal/-a:Kako odškodnino vi dobivate! Če je poškodba taka in ti jo cenilec prizna samo gres na servis, da ti popravijo, nato pa oni pošlejo zavarovalnici. Jaz ze mam tak odkar sem mel laguno in za taksne stvari nisem niti nikoli zvedo koliko je stalo popravilo. Glavno da vredu popravijo.

tako je.

če nebi na servisu tako naredili da te srat prtisne nebi nihče zahteval tistih 70%. ker ko ti naredijo odbijač tako pomarančast da ni niti sijaja pa da je že malo počen lak itd. , te rajši drugič premisliš glede barvanja na pooblaščenem servisu. ker nimajo pojma od pojmov šelebajzeri.

govorim pa o porsche maribor ter avto filipič .

na filipiču so oboje vrat naredili katastrofalno,ker so potem rekli da naj pride lastnik nazaj da bi zbrusli lak. okrog gum pri oknu pa boljše da ne izgubljam besed. vglaunem ne vem kak si lahko to na servisu privoščijo da nimajo niti ljudi šolanih avta prešpricat brez pomarančaste površine pa smetk. žalost. v obeh primerih je bil odbijač pa tudi vrata polna smetk,kot da bi neki srednješolc z strojne ki se komaj uči ,šel avto barvat v domači garaži :roll:

pa sori matej za off,če boš dobil pošteno denar za popravilo,daj avto raje popravljat k enemu ki fuša. znajo ponavadi naredit dosti boljše kot pa servisi,za pol manj denarja če še ne manj.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Sr okt 14, 2009 4:32 pm

se morem kr strinjat patrik. Sem imel na ličariji sprednji del kamiona, kak je pobarvano sploh nebom komentiral.... :shock: jaz bi skoraj raje vzel tisi denar in dam popravit nekomu, ki mu zaupam in vem, da bo dobro porihtal zadevo.

Je pa res, da je odvisno od ličarja kak bo nardil. Eni imajo srečo drugi ne. Kak je s pritožbami kasneje pa nevem. Sem videl tud vrhunsko pobarvane avtomobile preko zavarovalnic.

On: mater so ti grdo zjeba... avto. Sošolcu tud lani niso nekak priznali, da je bila škoda storjena z avtomobilom... na koncu so le popustili :)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW Sr okt 14, 2009 5:06 pm

Fora je v tem da gre € za poskodbo tak al tak iz kaska,... tak da nevem kaj jamrajo. :roll: Drugace pa pooblascen servis za kio v mb striha dobro!
Slika

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Sr okt 14, 2009 9:25 pm

MatejW je napisal/-a:Fora je v tem da gre € za poskodbo tak al tak iz kaska,... tak da nevem kaj jamrajo. :roll: Drugace pa pooblascen servis za kio v mb striha dobro!

torej boš uveljavljal kasko in ne kombinacije?

jaz mam dobre izkušnje z magdalencom drugače pa koletnik ima baje dobre ličarje..

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Napisal/-a LaMike Sr okt 14, 2009 10:52 pm

Plačilo po predračunu? Sanjaš!!! Niti 70% ti ne izplačajo tistega, kar je na predračunu, ampak 20-25%. Na koncu ti bo pa reko, vozilo se bo popravilo.
"this is so euro its asian" by Sam B.

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Napisal/-a Matjaz46 Sr okt 14, 2009 10:58 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:
DaDek je napisal/-a:
Matjaz46 je napisal/-a:Kako odškodnino vi dobivate! Če je poškodba taka in ti jo cenilec prizna samo gres na servis, da ti popravijo, nato pa oni pošlejo zavarovalnici. Jaz ze mam tak odkar sem mel laguno in za taksne stvari nisem niti nikoli zvedo koliko je stalo popravilo. Glavno da vredu popravijo.

tako je.

če nebi na servisu tako naredili da te srat prtisne nebi nihče zahteval tistih 70%. ker ko ti naredijo odbijač tako pomarančast da ni niti sijaja pa da je že malo počen lak itd. , te rajši drugič premisliš glede barvanja na pooblaščenem servisu. ker nimajo pojma od pojmov šelebajzeri.

govorim pa o porsche maribor ter avto filipič .

na filipiču so oboje vrat naredili katastrofalno,ker so potem rekli da naj pride lastnik nazaj da bi zbrusli lak. okrog gum pri oknu pa boljše da ne izgubljam besed. vglaunem ne vem kak si lahko to na servisu privoščijo da nimajo niti ljudi šolanih avta prešpricat brez pomarančaste površine pa smetk. žalost. v obeh primerih je bil odbijač pa tudi vrata polna smetk,kot da bi neki srednješolc z strojne ki se komaj uči ,šel avto barvat v domači garaži :roll:

pa sori matej za off,če boš dobil pošteno denar za popravilo,daj avto raje popravljat k enemu ki fuša. znajo ponavadi naredit dosti boljše kot pa servisi,za pol manj denarja če še ne manj.

Ja, saj vem, treba je najt dober servis! Pri filipiču nimajo niti svoje ličarske delavnice in vozijo nekam drugam barvat, katastrofa. Meni so barvali odbijač 2x na koncu sem ga dal v lj prebarvat, sem mel sreco ko sem macko povozo pa ga zlomo. No v glavnem vam priporočam da se filipiča izogibajte. Od zdaj naprej ga bom vozo v konjice k kaučiču, ki je zelo vredu ded in zrihta tak kot se more. Za one ko se kao ucijo, pri filipiču dela en mladi ko zna majn kot jaz, sem ga vprasal koliko olja gre v moj motor in mi je narobe cifro povedal, joj. Kaj šele da bi znali nekaj zakompliciranega popravit.
Če zrihtas drugje pa bolse pri kakem fusarju pol pa kr tja pelji.

Uporabniški avatar
erixon
Stalni uporabnik

Kraj: Dom je kjer je avto...

Napisal/-a erixon Če okt 15, 2009 1:20 pm

Samo tole res ni bilo narejeno z avtom. Po moje se ti je kak kolesar gor naslonu.

Dobr zrihti.
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat.

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW Če okt 15, 2009 2:44 pm

erixon je napisal/-a:Samo tole res ni bilo narejeno z avtom. Po moje se ti je kak kolesar gor naslonu.

Dobr zrihti.

Ce bi se kolesar not zaleto z gumo, potem nebi laka dol pocohalo,...
Ce bi pa z belanco, pa je prenizko poskodba...
Rikverc pa se verjetno ni vozo z peciklom?
Slika

Uporabniški avatar
erixon
Stalni uporabnik

Kraj: Dom je kjer je avto...

Napisal/-a erixon Če okt 15, 2009 2:48 pm

Vilica, pedalo, prtljažnik... karkoli od tega. Pa saj ni važno od česa. Se je pa kolegu isto zgodilo dva dni nazaj. 4 dni ima nov avto pa mu ga je na parkirišču nekdo podrgnil, isto odbijač in blatnik. Lahko samo popiz....
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat.

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Če okt 15, 2009 3:40 pm

mogoče je pa otroško kolo al pa bmx :D pod vandalizem pa tole ne bi šlo? načeloma bi lahko en porinu kolo tja zanalašč...

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW Če okt 15, 2009 3:54 pm

Glede na to kak je bil avto parkiran, je mozno samo da je nekdo zanalasc naredo to z nekim predmetom (pa se to bol tezko, ker ni udarec, ampak odrgnina), al pa da se je drug avto podrgno ob mojega,...
Slika

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW Po okt 19, 2009 2:19 pm

Danes prejel pismo od ZM:
POZIV ZA DOPOLNITEV SKODNEGA ZAHTEVKA
Pri obravnavi vasega odskodninskega zahtevka, samo ugotovili da je ta nepopoln. Za dokoncanje se potrebujemo racun za popravilo poskodovanega vozila.

Zahtevane podatke posljite na naslov...

Po prejemu zgoraj navedenega bomo nadaljevali z resevanjem vasega zahtevka in vas o nasi odlocitvi pisno obvestili.

Torej zdaj naj porihtam avto in jim poslem racun? Al boljse samo predracun? :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec Po okt 19, 2009 2:54 pm

raje predračun,
podobno situacijo je imel brat, dal avto popravit na ac, poslal račun in na koncu niso odobrli povračila škode, smo poslali pritožbo, in se je zavarovalncica nato zgovarjala na policijski zapisnik na katerem ni blo napisao, da je poškodba nastala z avtom.

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW Po okt 19, 2009 3:16 pm

Kukec je napisal/-a:raje predračun,
podobno situacijo je imel brat, dal avto popravit na ac, poslal račun in na koncu niso odobrli povračila škode, smo poslali pritožbo, in se je zavarovalncica nato zgovarjala na policijski zapisnik na katerem ni blo napisao, da je poškodba nastala z avtom.

mja,.. niti ne pise al gre iz kombinacije, al iz kaska...
Slika

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW Sr okt 21, 2009 5:42 pm

neke se dela,... :lol:
Slika
Slika

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Sr okt 21, 2009 6:15 pm

glede na lokacijo zna izdelek presenetit :)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW Sr okt 21, 2009 6:30 pm

jay je napisal/-a:glede na lokacijo zna izdelek presenetit :)

nic vecjega,... neka malenkost,...
Slika

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 Sr okt 21, 2009 6:32 pm

zlo lep avtek ampak ko sm prvih par strani prebral malo glede porabe me pa mine do bencinarjev. Drgač pa res cool avto, sam bi raje izbral dizla. Tudi jaz nisem hotel slišati za dizla, dokler sem vozil bencinarje. Sedaj pa za bencinarja nočem več slišat.
Slika

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW Sr okt 21, 2009 6:33 pm

dnovak24 je napisal/-a:zlo lep avtek ampak ko sm prvih par strani prebral malo glede porabe me pa mine do bencinarjev. Drgač pa res cool avto, sam bi raje izbral dizla. Tudi jaz nisem hotel slišati za dizla, dokler sem vozil bencinarje. Sedaj pa za bencinarja nočem več slišat.

Prvih par strani,... zdaj ko ma avto ze 10k km, ma na 15col porabo pod 7l :)
Na 19col pa mam trenutno 7,9...
http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=7053
Slika

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr okt 21, 2009 6:33 pm

dnovak24 je napisal/-a:zlo lep avtek ampak ko sm prvih par strani prebral malo glede porabe me pa mine do bencinarjev. Drgač pa res cool avto, sam bi raje izbral dizla. Tudi jaz nisem hotel slišati za dizla, dokler sem vozil bencinarje. Sedaj pa za bencinarja nočem več slišat.

Js tud nism hotu slišat za dizla prej, zdaj ga mam in jih še bolj sovražim....bencin je zakon :!:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov