damjan je napisal/-a:v črnomlju imamo že 6 leto rdečo targa F355 s Caprisco izpuhi...prehudo res...včeraj bil vožen...poslikam ob priliki..ti novi ferraroti se res lahko skrijejo.moje mnenje
Glej da ga poslikaš iz vseh zornih kotov

_xzibit_ je napisal/-a:HVALA!
Vceraj viden v Portorozu Ferrari 599 GTB Fiorano, tist k ga je Dandy poslikal. Barva je Rosso Scuderia.
V Umagu se se vedno nahaja Ferrari 430 Scuderia, tudi v Rosso Scuderia barvi.
Viden tudi srebrn Audi R8 4.2 - ga ima en Ljubljancan k obcasno stanuje v Umagu.
V Trstu videna Opel Insignia SW OPC in Audi TT RS.
ven0m je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Kaj se samo meni zdi da so posti v smislu tampatam videno tointo malo mimo ? Brez slik je ta tema neuporabna, komentarji pa bi mogli biti pogojeni s slikami v drugi temi.
Meni se tudi zdi, da je namen te teme, komentirat slike v temi samo s slikami.
H2 je napisal/-a:_xzibit_ je napisal/-a:HVALA!
Vceraj viden v Portorozu Ferrari 599 GTB Fiorano, tist k ga je Dandy poslikal. Barva je Rosso Scuderia.
V Umagu se se vedno nahaja Ferrari 430 Scuderia, tudi v Rosso Scuderia barvi.
Viden tudi srebrn Audi R8 4.2 - ga ima en Ljubljancan k obcasno stanuje v Umagu.
V Trstu videna Opel Insignia SW OPC in Audi TT RS.
Šefe leklerka ma srebbrnga R8
ven0m je napisal/-a:Tisti črni gajardo iz Dragoviča ni glih nov, ker se je tip že pred 1im mescom vozo z njim na fitnes![]()
Drugače pa hodi na pristan v maribor, da se mu okoli vozit bi reko ne
Dandy je napisal/-a:ven0m je napisal/-a:Tisti črni gajardo iz Dragoviča ni glih nov, ker se je tip že pred 1im mescom vozo z njim na fitnes![]()
Drugače pa hodi na pristan v maribor, da se mu okoli vozit bi reko ne
Če govoriš o Draganoviču pol je to za njega nov,ker ga je v četrtek zamenjal v Ljubljani za svojega belega CL 63 AMGja pri nekemu prodajalcu rabljenih vozil,prej pa je bil Lambo v Lj. registriran..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov