Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
__bambi__
Novinec

Napisal/-a __bambi__ Sr feb 17, 2010 1:26 pm

Vidi, da maš kar ukus za platišča. Uspešen nakup.
OFF: Ko se boš začel učiti na ps ti bo tale stran v veliko pomoč: http://zmaga.com/program_spisek.php?id=21

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Sr feb 17, 2010 1:36 pm

Sej so feltne lepe, samo jih to da imajo malo roba in kraki niso zaključeni do roba platišča naredi optično manjše. Jaz sem defenitivno za M3 varjanto !

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Sr feb 17, 2010 2:00 pm

B|ind je napisal/-a:Sej so feltne lepe, samo jih to da imajo malo roba in kraki niso zaključeni do roba platišča naredi optično manjše. Jaz sem defenitivno za M3 varjanto !

tudi jaz!
Slika

Uporabniški avatar
Vasc0
Novinec

Kraj: ok. mb

Napisal/-a Vasc0 Sr feb 17, 2010 2:14 pm

od m3 e46 vrži gor 18 col pa si tak zmagal... ta felna mi na ta model najlepše sede pa še original od BMW-ja je ;)
No Engine, Like Turbo Engine ;)
Slika
Slika

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr feb 17, 2010 6:29 pm

PIKSNA007: off: Ne vem, ampak mislim, da ti nisem samo omenil PSja to je bil le nadaljni povod iz stavka o samoiniciativnosti. Lepo te prosim, pocasi bom to tvoje opravicevanje zacel jemati drugace. Ne vem, na oni strani se mi zdi, da je ZE ena prosnja in potemtakem gres nabijati poste se z enim... to ni zahteva? Preberi si celoten post in ne samo del kjer lahko korigiras.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 Sr feb 17, 2010 6:42 pm

MacTron je napisal/-a:PIKSNA007: off: Ne vem, ampak mislim, da ti nisem samo omenil PSja to je bil le nadaljni povod iz stavka o samoiniciativnosti. Lepo te prosim, pocasi bom to tvoje opravicevanje zacel jemati drugace. Ne vem, na oni strani se mi zdi, da je ZE ena prosnja in potemtakem gres nabijati poste se z enim... to ni zahteva? Preberi si celoten post in ne samo del kjer lahko korigiras.

Mactron: off: Poglej, nočem ti karkoli oporekati, samo niti na misel mi ni prišlo da bi zahteval karkoli. Kot sem že rekel če bi se slučajno kdo odločil bi mi naredil ps drugače pač ne. Nikoli nisem zahteval od nikogar nič, če sem že karkoli rabil sem prosil za nasvete, pomoč itd.
Prej ne razumem zakaj vedno pri meni iščeš najmanjše napake in me opozarjaš kot da sem naredil nevem kaj. Na začetku priznam, ko sem se še navajal na forum in pravila, da nisem bil ravno v pomoč ali podobno. Vendar po kratkem času se mi pa zdi da ne delam več kakšnih kritičnih napak da bi me pa morali kaznovati ali karkoli. Malo bolj bi bil lahko sproščen forum, ker včasih se mi zdi da še najmanjša stvar ki jo kdo zagreši je kaznovan. Nevem no potem je bolje da sploh ne prosim več za nasvete ali pomoč, če po tvojem zahtevam od drugih. Če pa res kaj kritičnega počnem me pa opozori, vendar meni se še vedno ne zdi to nič takega.

LP

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Sr feb 17, 2010 6:58 pm

Piksna gre se pomojem samo za to, da ves čas prosiš za PS-je tvojega BMW-ja s platišči, ki jih ima precej BMW-jev in bi lahko slike brez problema poiskal tudi sam na spletu.
Kajti precej BMWjev 3 E46 ima BBS-ke CH ali pa M3 platišča in za to ni potrebno vsakič delati PS, ker ščasoma s takšnimi prošnjami postaneš rahlo nadležen.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr feb 17, 2010 7:01 pm

off: Zanimivo kako se tako postavis v vlogo "zrtve" ..."zakaj vedno pri meni isces" ...ne, ne samo pri tebi pri vseh, kjer opazim, da bi lahko samoiniciatvno kaj naredil in ne govori mi o neki pomoci, ker sem ti napisal, da bi lahko sam nasel (vso moznost imas). Zmotilo me je pa ravno to, da nisi ravno se cesa hotel lotiti sam, pac pa za "pomoc" prositi ostale... like slave. Ne, nisi se se popravil, popravil si se preko "opravicevanja". Se vedno nisi doumel prejsnjega sporocila o "ne-PSu", pac pa o pristopu.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Sr feb 17, 2010 7:07 pm

No vglavnem, ker sem ravno 2 dneva nazaj spet spravil PS na računalnik sem probal kako to deluje. Načeloma se spravim delat PS komaj ko preiščem Google pa ne najdem podobne slike al pa če naročnik poda dovolj kvalitetne slike.

Evo sem si drznil dat drugo barvo feln katera se mi zdi da lepše paše, spredjno sem zadel, zadnje niti ne.
Slika

Uporabniški avatar
coffa06
Novinec

Napisal/-a coffa06 Sr feb 17, 2010 8:08 pm

Definitivno CSL, tiste od M3 na E46 ne pašejo, vseeno imam pa rajši kvalitetne rabljene felge, kot te poceni replike. Nisem tako daleč nazaj bral in ne vem ali je avto spuščen, v glavnem z 18-imi colami mora bit.
Bi mogoče hotel kaj takšnega, jih proda tudi posebej ( Rial 8J+9Jx18):

http://www.avto.net/ad.asp?id=3507593

Telefonsko imaš v oglasu. Lp

Uporabniški avatar
_BuLLet_
Novinec

Kraj: Radlje ob Dravi

Napisal/-a _BuLLet_ Sr feb 17, 2010 8:39 pm

coffa06 je napisal/-a:Definitivno CSL, tiste od M3 na E46 ne pašejo, vseeno imam pa rajši kvalitetne rabljene felge, kot te poceni replike. Nisem tako daleč nazaj bral in ne vem ali je avto spuščen, v glavnem z 18-imi colami mora bit.
Bi mogoče hotel kaj takšnega, jih proda tudi posebej ( Rial 8J+9Jx18):

http://www.avto.net/ad.asp?id=3507593

Telefonsko imaš v oglasu. Lp

Zmaga :tomidelej:

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Sr feb 17, 2010 8:42 pm

jap, te so pa res taprave :tomidelej:

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Sr feb 17, 2010 8:52 pm

Malo bolj konkreten rob. Super !
Samo bo treba avto primerno znižat da pride do izraza.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če feb 18, 2010 10:53 am

Oprosti, me nekaj dni ni bilo na forum, pa ti vseeno morem napisat.

Ce se pajtlas, oziroma te je cas povozo, pa si ne upas litk iz tujine narocat, pol bodi nor pa placuj 1000+ € za 18" felne, ce pa si bos vsaj enkrat dal nekaj dopovedat, pa nas enih par vsaj enkrat poslusaj, da nebos tako kot pol foruma, cez 3 mesece felne prodajal po polovicni ceni in iskal to, kar ti nekateri govorimo ze zdaj.

S tistimi BBS CH za 1300 mislim da ti nikdar nebi bilo zal, ce so gume ok je cena vredu, malo se zglihas, pa mas mir za par let. (kar se tice feln). Vse drugo kaj bos kupoval je mimo. BBS je priznana firma, kvalitetna firma, izgled felne je nor, vse ostalo pa so sranja, ki jih bos ravnal ob koncu vsake sezone.

Odlocitev je tvoja.

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 Če feb 18, 2010 11:22 am

Ne razumi me narobe courage, takoj bi se odločil za tiste bbs ch samo da bi bile 18 col. Najbolj me moti da so 19 col, kar za sabo potegne večjo porabo, več denarja za gume itd. Res so mi 18 col čisto dovolj. Za preko neta pa vseeno nisem. Za moj prvi avto, ter moje prve litke se mi zdi da bodo 18 col ravno prave, ne me razumet narobe 19 col izgledajo noro lepe, vendar tukaj se gre tudi glede denarja. Če nebi bil omejen denarno verjemi mi da bi si kupil še veliko stvari :) in vse original. Samo če sem pa malo omejen z denarjem si pa raje kupim nekaj kar si lahko privoščim, kot pa da stiskam z denarjem in sem potem nekaj časa z par € v žepu :). Drugače pa hvala za nasvet, vendar se mi zdi da se bom kar za tista csl platišča odločil, če ne bom slučajno našel še kaj boljšega.

LP

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Če feb 18, 2010 11:47 am

glej s feltnam se ti nikamor ne mudi..ce bi rad meu 18" (BBS), pocak, pa jih z malo srece tut pri nas najdes (avto.net, bmw forum ipd).
se zmerej pa ti priporocam tujino (nemcija)-ebay.de, kjer jih bos za smesno malo denarja dobu u slo.
zadeva ti pride s hitro posto v treh dneh domov.
se pa strinjam s Courage™-om. ce bos neki na hitr pa na silo kupvau, ti bo cez par mesecev zau. in bos feltne prodaju za pou manj denarja, kolikor si dau za njih.
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če feb 18, 2010 11:53 am

Jaz te razumem, samo ti hocem povedat, da nisi prvi, ki bo zaradi "strahu" in ker se mu mudi kupil nekaj, kar je pac tisti moment dosegljivo, kot pa da pocaka in kupi pravo stvar.

Tudi z 18" bo avto lep, vendar sam iz lastnih izkusenj vem, da ti bo cez cas zal.

Pa predno me zacne pol otrok tukaj iz foruma napadat da mu vsiljujem prevelike felne pa take in podobne kislice, ni potrebno. I dont give a sh!t

Uporabniški avatar
mr.moto
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a mr.moto Če feb 18, 2010 11:57 am

Se strinjam z Courage™ in BoneS.

Sicer malo pozno ampak vseeno..

BBS CH 18"
Slika
Slika

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Če feb 18, 2010 12:01 pm

http://cgi.ebay.co.uk/18-BBS-CH-ALLOY-W ... 19b9adbdf5

če maš silo z 18".. + 100funtov poštnina, pa 100e daš nekomu da jih naroči namesto tebe pa je to to ;)

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Če feb 18, 2010 12:23 pm

se strinjam, smo v letu 2010 in če se zdej ne znajdeš s takimi možnostmi ki pač so za nakupe potem pa ...
the brand with the three stripes :)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov