BoneS je napisal/-a:Kdaj si jo pa pripelju na show? Ker je nisem videl, pa sem bil vceraj tam okol 12ih. Od elgatota sem videl oba VW-ja. Drugace pa res dobr zgleda s temi feltnami.
BoneS je napisal/-a:Slike? Zvocni prispevki?
primozek68 je napisal/-a:Men je pa en cel smeh tale corsa. Podobno mata en stric pa njegova žena, oba pri 70h, pa se vsako nedeljo k maši peljeta. Samo feltne mata bolj sivega odtenka. Lahko vprašam za telefonsko, če boš kej rabil. Buahahaha Alles klar?
crxdelsol je napisal/-a:***birsano***
***birsano***
In kaj je bit tega posta?
To je zaenkrat vse.
Komentarji zaželeni.
primozek68 je napisal/-a:In kaj je bit tega posta?
Nč, samo komentar. Sem kaj žaljivega napisal?
Sicer pa, you asked for it!To je zaenkrat vse.
Komentarji zaželeni.
Alles klar?
Ker razen tebi tvoj komentar ni nikomur jasen.
primozek68 je napisal/-a:Ker razen tebi tvoj komentar ni nikomur jasen.
Ne sodi drugih po sebi.
Bomo drugače: moje mnenje je, da neke oldskul feltne pašejo le na oldskul avte (oldskul=stara šola, klasika, youngtimer, ...) in ne na avte, ki imajo valovite do okrogle linije. Poleg tega, je moje mnenje, corsa res ni nekega projekta vreden avto. Meni ta avto deluje bolj kot zvozi-zamenjaj. Še poleg poleg tega, pa se mi zdi res škoda, da sam veš, da je le corsa, četudi se trudiš s feltnami in meguiarsom in ne vem čem še. Moje mnenje je, da čče bi se rad šel en classic projekt, ki bo res vreden glancanja in gledanja, nabavi, ne vem, starega m3, mb 220coupe, vw golf1, stoenko, opel kadet, nekaj v tem smislu. Tudi tebi bo lažje.
Vse to kar sem napisal, je le moje mnenje in je komentar. Upam, je bolj razumljivo spisan. Drugače pa s samim avtom ni nič narobe , le napačno namembnost mu daješ.
Alles klar?
primozek68 je napisal/-a:Ker razen tebi tvoj komentar ni nikomur jasen.
Ne sodi drugih po sebi.
Bomo drugače: moje mnenje je, da neke oldskul feltne pašejo le na oldskul avte (oldskul=stara šola, klasika, youngtimer, ...) in ne na avte, ki imajo valovite do okrogle linije. Poleg tega, je moje mnenje, corsa res ni nekega projekta vreden avto. Meni ta avto deluje bolj kot zvozi-zamenjaj. Še poleg poleg tega, pa se mi zdi res škoda, da sam veš, da je le corsa, četudi se trudiš s feltnami in meguiarsom in ne vem čem še. Moje mnenje je, da čče bi se rad šel en classic projekt, ki bo res vreden glancanja in gledanja, nabavi, ne vem, starega m3, mb 220coupe, vw golf1, stoenko, opel kadet, nekaj v tem smislu. Tudi tebi bo lažje.
Vse to kar sem napisal, je le moje mnenje in je komentar. Upam, je bolj razumljivo spisan. Drugače pa s samim avtom ni nič narobe , le napačno namembnost mu daješ.
Alles klar?
lizard je napisal/-a:
Sam sicer menim, da so določeni posti od primozeka68 zbadljivi, ampak ponavadi niso škodljivi, nekateri so tudi precej zabavni in se jih povsem po nepotrebnem vzema resno, namesto z nasmeškom. Iz tega potem sledi prepir, ki je povsem odveč.
King1 je napisal/-a:
No ja očitno imamo eni drugačna merila a ne? Verjetno nisem edini, ki opažam, da so nekateri uporabniki zaščiteni bolj kot kočevski medvedi.Ne vem ne vem zakaj je tako. Pa v tem primeru ne mislim samo na dotičnega o katerem se pogovarjamo. Je pač treba malo širše gledati.
![]()
lp
King1 je napisal/-a:@LaMike meni se avto dopade predvsem zato, ker cenim ljudi, ki s svojo pridnostjo in predanostjo pošteno zaslužijo svoje evre in jim ni nič podarjenega. Očitno eni tega tukaj ne razumejo najboje.Zato pa obstajamo taki, ki le to štekamo.
lizard je napisal/-a:
Nisem govoril o merilih, ampak sem samo želel podati en (življenski) nasvet - torej, da ni potrebe da se za vsako majhno zbadljivko skače v zrak, temveč se lepo nasmehne in živi naprej. Take hudomušne zbadljivke pač ne moremo kar vse po vrsti brisat, ko pa nekdo zagrabi za vabo in izlije zolč, takrat pa je panavadi meja pravilnika že prekoračena, in eden od namenov primozeka dosežen. Samo zadržat oz. ohranit hladno glavo je treba v pravem trenutku, če vam to ne uspe, naredite točno to kar zbadljivec hoče. In takrat padete pod drobnogled modov in adminov - se pravi se ujamete v past, zbadljivec pa ostane čist.
Tu se strinjam s tabo. ;)
Če pa se ti zdi da smo kakega uporabnika spregledali, pa vsekakor pošlji ZS enemu od modov/adminov.
Nikdar in nikoli nisem in tudi ne bom. Nisem star 10. let, da bi se s tem ubadal.
King1 je napisal/-a:@LaMike meni se avto dopade predvsem zato, ker cenim ljudi, ki s svojo pridnostjo in predanostjo pošteno zaslužijo svoje evre in jim ni nič podarjenega. Očitno eni tega tukaj ne razumejo najboje.Zato pa obstajamo taki, ki le to štekamo.
Ljudje so si seveda različni; meni je pri oceni ali mi je nek izdelek všeč ali ne popolnoma nepomembno kako trdo je nekdo za to garal, koliko denarja je vložil in koliko je bilo podarjenega oz. nepodarjenega. Seveda zelo spoštujem vložen trud, ampak to ima z oceno končne oblike bore malo veze. Očitno obstajamo tudi taki, ki to štekamo drugače.
Ne vem kako bi to izjavo ocenil a kot si že sam podal odgovor obstajamo taki, ki stvari sprejemamo oz. jih razumemo na drugačen način kot drugi. Mogoče sem se narobe ozrazil .![]()
Ni meni avto zato všeč, ker ga je Matjaž tako zrihtal ampak zaradi tega ker vem na kakšen način je do tega prišel.
To bo dovolj off-a iz moje strani v tej temi, ker mi je škoda, da se je po nepotrebnem smeti.
lizard je napisal/-a:@LaMike: S tem ko si odprl svojo temo na javnem forumu si se tudi odločil sprejemat mnenja ostalih. Ne moremo zaradi tvoje želje po izključitvi določenih uporabnikov iz te teme prirejat pravilnika, ker ima nekdo glede tvojega avta pač takšno mnenje kot ga ima. Vsak uporabnik ima namreč do lastnega mnenja povsem legitimno pravico in menim, da ta pravica v tej temi s strani primozeka68 ni bila zlorabljena. In samo zaradi tega, ker se ne strinjaš z določenimi uporabniki (npr. crxdelsol) jim ne moremo kar zbrisat vse poste v tvoji temi, saj imajo pravico sodelovat v vseh javnih temah. Če bodo pa kršili pravilnik pa bo za to seveda poskrbljeno (z opozorilom, izključitvijo,...). Malo strasti pa seveda nikoli ne škodi.
Sam sicer menim, da so določeni posti od primozeka68 zbadljivi, ampak ponavadi niso škodljivi, nekateri so tudi precej zabavni in se jih povsem po nepotrebnem vzema resno, namesto z nasmeškom. Iz tega potem sledi prepir, ki je povsem odveč.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov