Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Re: Corsa C na obisku pri ElGato Customz

Napisal/-a Kalos Po sep 05, 2011 7:37 am

V soboto je še bil :)
Slika

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a LaMike Po sep 05, 2011 10:59 am

BoneS je napisal/-a:Kdaj si jo pa pripelju na show? Ker je nisem videl, pa sem bil vceraj tam okol 12ih. Od elgatota sem videl oba VW-ja. Drugace pa res dobr zgleda s temi feltnami. :DDD

Thx. :pivo V soboto ob 7ih zjutraj sem bil tam in v nedeljo ob 18-ih prišel po avto. :D Zraven polota od Gato-ota je stala. =P
"this is so euro its asian" by Sam B.

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Napisal/-a LaMike Sr sep 14, 2011 10:01 pm

Evo končno nam je uspelo še motor v red spravit na moji lesenjači (kot jo je poimenovala 3x banana legenda tega foruma :lol: ). Zamenjali smo verigo, španere, vodila, jermen, komplet tesnila, vse tekočine, filter za gorivo, olje, kabinski filter itd. Tako, da sedaj smo končno rešili tisti nadležn zvok, ki je bil ob vžigu motorja ter s tem rešili tudi rahlo puščanje olja. In sedaj motor teče gladko, kot še nikoli. ;)

Naslednje je treba (spet) konkretno očistiti motorni prostor, v red spraviti gewinde, zamenjati zgornje šalčke in šalčke za nastavljanje na gewindah in še kaj bi se našlo. Ko bo kakšen svež foto material pa prilepim. ;)

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Napisal/-a LaMike Sr okt 19, 2011 9:58 am

Spet se je nekaj malega delalo na avtu. In sicer menjano je bilo:
Napenjalec mikro jermena, vijaki na odmičnih, zobniki, tesnilo pokrova ventilov in danes je dobila še komplet Novusov izpuh (od katalizatorja do zadnjega lonca). :D

Zdaj pa res upam, da bo lep čas mir. =P

P.S. Skoraj pozabil, pa dobila je nove zimske copateke. Conti Wintercontact T800. :D

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Sr okt 19, 2011 4:11 pm

Slike? Zvocni prispevki? :mrgreen:
Slika

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Napisal/-a LaMike Sr okt 19, 2011 9:48 pm

BoneS je napisal/-a:Slike? Zvocni prispevki? :mrgreen:

Bodo. =P Polako... :lol: :lol:

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Sr okt 19, 2011 9:59 pm

Men je pa en cel smeh tale corsa. Podobno mata en stric pa njegova žena, oba pri 70h, pa se vsako nedeljo k maši peljeta. Samo feltne mata bolj sivega odtenka. Lahko vprašam za telefonsko, če boš kej rabil. Buahahaha Alles klar?
Sex turns gay people into Mexicans.

_Roba_
Nov uporabnik

Napisal/-a _Roba_ Če okt 20, 2011 12:43 pm

Gnili avto maš ker ni oem++ pa brez guru feln! čudak! :?

:lol: :lol:

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Napisal/-a LaMike Če okt 20, 2011 1:48 pm

primozek68 je napisal/-a:Men je pa en cel smeh tale corsa. Podobno mata en stric pa njegova žena, oba pri 70h, pa se vsako nedeljo k maši peljeta. Samo feltne mata bolj sivega odtenka. Lahko vprašam za telefonsko, če boš kej rabil. Buahahaha Alles klar?

In kaj je bit tega posta?

crxdelsol je napisal/-a:
***birsano***

***birsano***

Ti pa prosim ne piši v mojo temo. Niti v temo o avtu, niti v temo o avtokozmetiki! Zato prosim admine, da kr sproti odstranijo komentarje teh 2eh(crxdelsol in primozek) uporabnikov. Hvala. ;)

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Če okt 20, 2011 9:10 pm

Nč, samo komentar. Sem kaj žaljivega napisal?

Sicer pa, you asked for it!

To je zaenkrat vse.

Komentarji zaželeni.

Alles klar?

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Napisal/-a LaMike Če okt 20, 2011 9:30 pm

primozek68 je napisal/-a:

Nč, samo komentar. Sem kaj žaljivega napisal?

Sicer pa, you asked for it!

To je zaenkrat vse.

Komentarji zaželeni.

Alles klar?

Ne žaljivega ampak popolnoma neumnega. In ja... to je komentar ampak neumen komentar. Če še že greš nekega sarkastičnega humorja, naj bo to vsaj majhen približek sarkazmu. To kar pa ti pišeš, pa ti je že uporabnik PatrikA3 napisal, ni druga kot totalna neumnost in izkaz tvojega idiotizma. In potem se tvoji veleumni debati oziroma komentarju priključi še en veleum Crx.

Upam, da veš kaj Alles klar pomeni. Ker očitno ne... Ker razen tebi tvoj komentar ni nikomur jasen.

Še enkrat pa apeliram na admine, da avtomatsko blokirajo oba omenjena uporabnika iz mojih 2. tem na forumu, ker se mi resno ne ljubi ukvarjati z ljudmi, ki niso sposobni vpostaviti konstruktivne kritike.

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Če okt 20, 2011 9:49 pm

Ker razen tebi tvoj komentar ni nikomur jasen.

Ne sodi drugih po sebi.

Bomo drugače: moje mnenje je, da neke oldskul feltne pašejo le na oldskul avte (oldskul=stara šola, klasika, youngtimer, ...) in ne na avte, ki imajo valovite do okrogle linije. Poleg tega, je moje mnenje, corsa res ni nekega projekta vreden avto. Meni ta avto deluje bolj kot zvozi-zamenjaj. Še poleg poleg tega, pa se mi zdi res škoda, da sam veš, da je le corsa, četudi se trudiš s feltnami in meguiarsom in ne vem čem še. Moje mnenje je, da čče bi se rad šel en classic projekt, ki bo res vreden glancanja in gledanja, nabavi, ne vem, starega m3, mb 220coupe, vw golf1, stoenko, opel kadet, nekaj v tem smislu. Tudi tebi bo lažje.

Vse to kar sem napisal, je le moje mnenje in je komentar. Upam, je bolj razumljivo spisan. Drugače pa s samim avtom ni nič narobe , le napačno namembnost mu daješ.

Alles klar?

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Napisal/-a LaMike Če okt 20, 2011 10:04 pm

Ne sodi drugih po sebi.

Bomo drugače: moje mnenje je, da neke oldskul feltne pašejo le na oldskul avte (oldskul=stara šola, klasika, youngtimer, ...) in ne na avte, ki imajo valovite do okrogle linije. Poleg tega, je moje mnenje, corsa res ni nekega projekta vreden avto. Meni ta avto deluje bolj kot zvozi-zamenjaj. Še poleg poleg tega, pa se mi zdi res škoda, da sam veš, da je le corsa, četudi se trudiš s feltnami in meguiarsom in ne vem čem še. Moje mnenje je, da čče bi se rad šel en classic projekt, ki bo res vreden glancanja in gledanja, nabavi, ne vem, starega m3, mb 220coupe, vw golf1, stoenko, opel kadet, nekaj v tem smislu. Tudi tebi bo lažje.

Vse to kar sem napisal, je le moje mnenje in je komentar. Upam, je bolj razumljivo spisan. Drugače pa s samim avtom ni nič narobe , le napačno namembnost mu daješ.

Alles klar?

Brez skrbi, ne sodim nikogar, ker nisem za to tukaj. Ubadam se samo z vsesplošno znanimi dejstvi. ;)

No, to je že veliko bolj konstruktivna kritika. In povej zakaj je tako težko prvič normalno napisat, kot pa zasrat temo in začenjat kregarijo?

Drugače pa, tako vidiš stvar ti. Jaz jo vidim drugače. In moje stališče o tem je pač tako, da sam razpolagam s svojimi finančnimi sredstvi in prioritetami, sem tudi realen o tem kaj si lahko privoščim. In to sigurno ni še en avto oziroma "project car". Kaj se pa tiče glancanja in pucanja, to je moj hobi, kar si sigurno zasledil na forumu in Corsa mi tukaj služi kot poskusni zajček. Na njej se učim in testiram nova sredstva, ki jih tudi dobim v ta namen. ;) Vsekakor pa mi avto ogromno pomeni, sem ponosen nanj, ker mi nič ni bilo podarjeno. ;)

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Napisal/-a ChuckNorris Če okt 20, 2011 10:33 pm

Ne sodi drugih po sebi.

Alles klar?

Avto zgleda res top z temi feltnami, čeravno ni samo po sebi glih najbolj retro izgleda; Jaz pravim hvalabogu da se še nekdo loti vsaj malo predelat svoj avto,(mislim v pozitiven način, ne obesit nekih rigler odbijačev in alu wingov) sicer pa po vsej verjetnosti niti 1€ za njegove predelave ni šel iz tvojega žepa, se mogoče motim? Tak da neko smešno kvazi sarkastično zabijanje prihrani za kakšen svoj avto, kolo, skiro al karkoli pač voziš. Nevem zakaj si se sploh zapičil v meguaris pa to kaj folk dela ob svojem prostem času. Pusti mu veselje, nerabiš bit nek ekspert v tej stroki da vidiš da je več kot očitno mojster pri tem kaj dela in nevem kdo si ti da mu sodiš po preleteni temi. Sicer pa konstruktivna kritika je vedno dobrodošla.
over and out

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard So okt 22, 2011 1:36 am

@LaMike: S tem ko si odprl svojo temo na javnem forumu si se tudi odločil sprejemat mnenja ostalih. Ne moremo zaradi tvoje želje po izključitvi določenih uporabnikov iz te teme prirejat pravilnika, ker ima nekdo glede tvojega avta pač takšno mnenje kot ga ima. Vsak uporabnik ima namreč do lastnega mnenja povsem legitimno pravico in menim, da ta pravica v tej temi s strani primozeka68 ni bila zlorabljena. In samo zaradi tega, ker se ne strinjaš z določenimi uporabniki (npr. crxdelsol) jim ne moremo kar zbrisat vse poste v tvoji temi, saj imajo pravico sodelovat v vseh javnih temah. Če bodo pa kršili pravilnik pa bo za to seveda poskrbljeno (z opozorilom, izključitvijo,...). Malo strasti pa seveda nikoli ne škodi.

Sam sicer menim, da so določeni posti od primozeka68 zbadljivi, ampak ponavadi niso škodljivi, nekateri so tudi precej zabavni in se jih povsem po nepotrebnem vzema resno, namesto z nasmeškom. Iz tega potem sledi prepir, ki je povsem odveč.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So okt 22, 2011 4:48 am

lizard je napisal/-a:
Sam sicer menim, da so določeni posti od primozeka68 zbadljivi, ampak ponavadi niso škodljivi, nekateri so tudi precej zabavni in se jih povsem po nepotrebnem vzema resno, namesto z nasmeškom. Iz tega potem sledi prepir, ki je povsem odveč.

No ja očitno imamo eni drugačna merila a ne? Verjetno nisem edini, ki opažam, da so nekateri uporabniki zaščiteni bolj kot kočevski medvedi. ;) Ne vem ne vem zakaj je tako. Pa v tem primeru ne mislim samo na dotičnega o katerem se pogovarjamo. Je pač treba malo širše gledati. :roll:

lp

@LaMike meni se avto dopade predvsem zato, ker cenim ljudi, ki s svojo pridnostjo in predanostjo pošteno zaslužijo svoje evre in jim ni nič podarjenega. Očitno eni tega tukaj ne razumejo najboje. ;) Zato pa obstajamo taki, ki le to štekamo. ;)

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard So okt 22, 2011 7:06 am

King1 je napisal/-a:
No ja očitno imamo eni drugačna merila a ne? Verjetno nisem edini, ki opažam, da so nekateri uporabniki zaščiteni bolj kot kočevski medvedi. ;) Ne vem ne vem zakaj je tako. Pa v tem primeru ne mislim samo na dotičnega o katerem se pogovarjamo. Je pač treba malo širše gledati. :roll:

lp

Nisem govoril o merilih, ampak sem samo želel podati en (življenski) nasvet - torej, da ni potrebe da se za vsako majhno zbadljivko skače v zrak, temveč se lepo nasmehne in živi naprej. Take hudomušne zbadljivke pač ne moremo kar vse po vrsti brisat, ko pa nekdo zagrabi za vabo in izlije zolč, takrat pa je panavadi meja pravilnika že prekoračena, in eden od namenov primozeka dosežen. Samo zadržat oz. ohranit hladno glavo je treba v pravem trenutku, če vam to ne uspe, naredite točno to kar zbadljivec hoče. In takrat padete pod drobnogled modov in adminov - se pravi se ujamete v past, zbadljivec pa ostane čist.

Če pa se ti zdi da smo kakega uporabnika spregledali, pa vsekakor pošlji ZS enemu od modov/adminov.

King1 je napisal/-a:@LaMike meni se avto dopade predvsem zato, ker cenim ljudi, ki s svojo pridnostjo in predanostjo pošteno zaslužijo svoje evre in jim ni nič podarjenega. Očitno eni tega tukaj ne razumejo najboje. ;) Zato pa obstajamo taki, ki le to štekamo. ;)

Ljudje so si seveda različni; meni je pri oceni ali mi je nek izdelek všeč ali ne popolnoma nepomembno kako trdo je nekdo za to garal, koliko denarja je vložil in koliko je bilo podarjenega oz. nepodarjenega. Seveda zelo spoštujem vložen trud, ampak to ima z oceno končne oblike bore malo veze. Očitno obstajamo tudi taki, ki to štekamo drugače. ;)

To bo dovolj off-a iz moje strani v tej temi, ker mi je škoda, da se je po nepotrebnem smeti.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So okt 22, 2011 7:58 am

lizard je napisal/-a:
Nisem govoril o merilih, ampak sem samo želel podati en (življenski) nasvet - torej, da ni potrebe da se za vsako majhno zbadljivko skače v zrak, temveč se lepo nasmehne in živi naprej. Take hudomušne zbadljivke pač ne moremo kar vse po vrsti brisat, ko pa nekdo zagrabi za vabo in izlije zolč, takrat pa je panavadi meja pravilnika že prekoračena, in eden od namenov primozeka dosežen. Samo zadržat oz. ohranit hladno glavo je treba v pravem trenutku, če vam to ne uspe, naredite točno to kar zbadljivec hoče. In takrat padete pod drobnogled modov in adminov - se pravi se ujamete v past, zbadljivec pa ostane čist.

Tu se strinjam s tabo. ;)
Če pa se ti zdi da smo kakega uporabnika spregledali, pa vsekakor pošlji ZS enemu od modov/adminov.

Nikdar in nikoli nisem in tudi ne bom. Nisem star 10. let, da bi se s tem ubadal. ;)

King1 je napisal/-a:@LaMike meni se avto dopade predvsem zato, ker cenim ljudi, ki s svojo pridnostjo in predanostjo pošteno zaslužijo svoje evre in jim ni nič podarjenega. Očitno eni tega tukaj ne razumejo najboje. ;) Zato pa obstajamo taki, ki le to štekamo. ;)

Ljudje so si seveda različni; meni je pri oceni ali mi je nek izdelek všeč ali ne popolnoma nepomembno kako trdo je nekdo za to garal, koliko denarja je vložil in koliko je bilo podarjenega oz. nepodarjenega. Seveda zelo spoštujem vložen trud, ampak to ima z oceno končne oblike bore malo veze. Očitno obstajamo tudi taki, ki to štekamo drugače. ;)

Ne vem kako bi to izjavo ocenil a kot si že sam podal odgovor obstajamo taki, ki stvari sprejemamo oz. jih razumemo na drugačen način kot drugi. Mogoče sem se narobe ozrazil . oops oops Ni meni avto zato všeč, ker ga je Matjaž tako zrihtal ampak zaradi tega ker vem na kakšen način je do tega prišel.

To bo dovolj off-a iz moje strani v tej temi, ker mi je škoda, da se je po nepotrebnem smeti.

Se strinjam. ;)

lp

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr So okt 22, 2011 8:18 am

a ni dovolj da LaMike izrazi prošnjo, da mu določene osebe ne smetijo več teme z nevmesnimi pripombami in komentarji?
pa še kar vztrajajo in pišejo... :roll: :/:o:/
xXx

Skoda driver

tolk časa sm jo porivou, da je mi je vžgala in ušla...

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Napisal/-a LaMike So okt 22, 2011 10:24 am

lizard je napisal/-a:@LaMike: S tem ko si odprl svojo temo na javnem forumu si se tudi odločil sprejemat mnenja ostalih. Ne moremo zaradi tvoje želje po izključitvi določenih uporabnikov iz te teme prirejat pravilnika, ker ima nekdo glede tvojega avta pač takšno mnenje kot ga ima. Vsak uporabnik ima namreč do lastnega mnenja povsem legitimno pravico in menim, da ta pravica v tej temi s strani primozeka68 ni bila zlorabljena. In samo zaradi tega, ker se ne strinjaš z določenimi uporabniki (npr. crxdelsol) jim ne moremo kar zbrisat vse poste v tvoji temi, saj imajo pravico sodelovat v vseh javnih temah. Če bodo pa kršili pravilnik pa bo za to seveda poskrbljeno (z opozorilom, izključitvijo,...). Malo strasti pa seveda nikoli ne škodi.

Lizard, hvala bogu, da imamo toliko svoboščine in lahko izražamo svoje mnenje. Ampak če ta mnenja izvirajo iz zamer, ki so bile ustvarjene v preteklosti pa je boljše, da se ne potrebni komentarji prej preprečijo. Ne bom čistil vsranega perila po forumu, ker mislim, da to nikogar ne zanima.

Kaj se pa tiče tega posta, ki ga je podal primožek. Jaz mislim, da bi moral biti forum na nekem nivoju in z takimi izjavami sigurno ni, ker se ruši neka normalna komunikacija med člani.

To je vse, ne komentiram več postov od primožeka niti od Crx-a, tema je o mojem avtu, sedaj pa imamo (kot v vsaki drugi temi) zasrano z 10 posti o nekem bedastem postu. Izrazil sem željo, da se niju blokira iz mojih tem, če je to odveč, ok. Razumem...
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov