Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 Ne jun 20, 2010 11:57 am

ja, če je pa ponardil in se s tem hvalil po forumih je pa res totalni...
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Ne jun 20, 2010 12:00 pm

pskoda je napisal/-a:Take stvari sploh ni problem ponardit

Bravo genij! Gor si chopal na 150 na sliki levo zgoraj pa še vedno piše 170 ;)

NoFear85
Novinec

Napisal/-a NoFear85 Ne jun 20, 2010 12:19 pm

pskoda zelo slab ponaredek si naredil, ce je na prejsnji strani ponaredek, pa je kr v redu

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Ne jun 20, 2010 12:30 pm

ven0m je napisal/-a:
scisco1 je napisal/-a:Me pa zanima... A on dobi zdej kazen kot vsak drug, ki prekorači 30 ali več? Se pravi 1000 € pa sodnika+odvzem.
Ali mu sodnik lahko odvzame vozilo, kot sem enkrat nekej slišal po tv?

Lp

Pa kaj si ti ja nor... Pol pa se jaz sekiram, če kdaj preko koroškega mosta potegnem 90 (70 je omejitev)...

To pa je taki :jao: , da ga niti več narisat nemoreš...

Drugače pa tu se več ne gleda prekoračitev 30+, temveč "2x ali več prekoračitev omejitve", kazen pa je 2k€ (1k€ polovička) ter 18 pik. Torej v primeru, da se ti pelješ po avtocesti 260km/h in te dobi radar si ob izpit v vsakem primeru. Ali pa 100 ali več v naselju.

Spet kar nekaj mutiš v 3 dni, a pojma nimaš. Maksimalna kazen na avtocesti je 380 evrov in 9 KT, za prekoračitev nad 40km/h. Pa greš lahko 180, ali pa 300.

In to ni isto kot v naselju. Sam tolk, da boš vedel. Drugič se vsaj pozanimaj, preden klamfaš...
Sex turns gay people into Mexicans.

maliBobi
Novinec

Napisal/-a maliBobi Ne jun 20, 2010 12:32 pm

AVX je napisal/-a:
maliBobi je napisal/-a:Ahahha, če to ni fejk :lol:
Sicer ste pa tukaj zelo dvolični, v drugi temi, ko je govora o uber audiju, ki ga fant stiska po avtocesti al kje že 250Km/h ni problema tu je pa fant kao 170 peljal in dobil uradno slikico, pa je zelo velik problem :noro

razlika med onim audijem pa tem je da tuki je naselje, kjer folk lahka skoči na cesti, sploh mali otroci. Kje boš pa na avto cesti videl otroka ko bo skoču na cesto?

To sploh ni bistvo. Tisti tam pa snema samo števec in dejansko ne veš ali se vozi v naselju, avtocesti ali pa na valjih 8)

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Ne jun 20, 2010 12:43 pm

NoFear85 je napisal/-a:pskoda zelo slab ponaredek si naredil, ce je na prejsnji strani ponaredek, pa je kr v redu

Ne rečem, da je dober ponaredek, ker je bil na hitrco narejen. Sem pa zdajle mal bolj gledal in in mam opčutek da sta popravljena kilometri in ura glede na to da je bolj temna lisa okrog številk, sploh se lepo vidi ko slika ni povečana.
Jaz drugače ne poznam te ceste, ampak mora bit kar dolga, da je z pugijem dosegel 170km/h
Priponke
179.gif
Zadnjič spremenil pskoda, dne Ne jun 20, 2010 12:48 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Ne jun 20, 2010 12:48 pm

sej ni važno, b****r je tko al tko! :D

Slika

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Napisal/-a airmike Ne jun 20, 2010 12:49 pm

hmmmm kaj pa tole?
Priponke
179.JPG

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Ne jun 20, 2010 12:52 pm

Mogoče je peljal 70km/h in je dorisal črtico, ampak kot je @GT_Turbo17 napisal je v vsker primeru b****r

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Ne jun 20, 2010 1:39 pm

Pa še zdi se mi, da ima odprto sovoznikovo šipo.

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Ne jun 20, 2010 1:43 pm

nevermind je napisal/-a:Pa še zdi se mi, da ima odprto sovoznikovo šipo.

ja halo, mora čut športni filter kak muka

Slika

Uporabniški avatar
scisco1
Novinec

Kraj: Ljubljana&Dolina ljubavi

Napisal/-a scisco1 Ne jun 20, 2010 1:57 pm

Js mislim, da je original:
Slika

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Ne jun 20, 2010 2:02 pm

po moje tolko zadet spet ni, da bi skozi naselje 170 vozu (pa se z odprto sipo) :lol:
in kot drugo...ce je slucajno res tak kaliber, se po moje nebi dandanes vozil med nami.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Ne jun 20, 2010 3:22 pm

nevermind je napisal/-a:Pa še zdi se mi, da ima odprto sovoznikovo šipo.

Ja pa sončna očala in irokezo :cry

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Ne jun 20, 2010 3:24 pm

maliBobi je napisal/-a:
AVX je napisal/-a:
Sicer ste pa tukaj zelo dvolični, v drugi temi, ko je govora o uber audiju, ki ga fant stiska po avtocesti al kje že 250Km/h ni problema tu je pa fant kao 170 peljal in dobil uradno slikico, pa je zelo velik problem :noro

razlika med onim audijem pa tem je da tuki je naselje, kjer folk lahka skoči na cesti, sploh mali otroci. Kje boš pa na avto cesti videl otroka ko bo skoču na cesto?

To sploh ni bistvo. Tisti tam pa snema samo števec in dejansko ne veš ali se vozi v naselju, avtocesti ali pa na valjih 8)

Bravo, števec meri. Očitno še toliko pojma nimaš da ne veš kako deluje radarska naprava. Bravo majster. Če bo se on na valcnih pelu 300 po števcu, bo na radarju pokazalo 0.

Pa tist ko si napiso ne veš kje se vozi. sej je napisano koliko je bila omejitev. Dej zadrži ze takšnih komentarjev rajš. V naselju še nikjer nisem zasledil omejitve 130.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Ne jun 20, 2010 3:29 pm

pskoda je napisal/-a:Jaz drugače ne poznam te ceste, ampak mora bit kar dolga, da je z pugijem dosegel 170km/h

Amm kakkor je rekel se je peljal v Jožef v klanec ko se začne,iz bistrice proti mb. Meni je tudi malo čudno da bi tam notri spravil toliko.Je rahel ovinek pa čez most... No slikan je bil pred hribom,sam tam ni tak ravna cesta pa to je skor v samem mestu..no ne rečem da je nemožno....daj naj še bistričani povejo svoje mnenje
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Ne jun 20, 2010 3:32 pm

AVX čisto narobe si razumel. maliBobi je napisal da SNEMA števec, torej lastnik Audija snema števec in se ne vidi po kakšni cesti vozi. :lol: Zdaj si sam izpadel but_elj :P.

Je pa 170 skozi naselje precej precej večja neumnost kot 250 po AC.

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Napisal/-a airmike Ne jun 20, 2010 3:48 pm

Zois je napisal/-a:
pskoda je napisal/-a:Jaz drugače ne poznam te ceste, ampak mora bit kar dolga, da je z pugijem dosegel 170km/h

Amm kakkor je rekel se je peljal v Jožef v klanec ko se začne,iz bistrice proti mb. Meni je tudi malo čudno da bi tam notri spravil toliko.Je rahel ovinek pa čez most... No slikan je bil pred hribom,sam tam ni tak ravna cesta pa to je skor v samem mestu..no ne rečem da je nemožno....daj naj še bistričani povejo svoje mnenje

Mogoče je peljal iz druge smeri? Od tam ko je odcep za ptuj in AC pa potem desni ovinek in po hribu dol. Sam če je tam nažgal 170 mora bit res udarjen v glavo al pa je delal samomor.

Uporabniški avatar
Anze92
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Anze92 Ne jun 20, 2010 3:54 pm

Naj nekdo prilepi link do njegove teme na Pugi.si forumu, da se lahko še malo nasmejimo :-P .

maliBobi
Novinec

Napisal/-a maliBobi Ne jun 20, 2010 3:59 pm

AVX je napisal/-a:
maliBobi je napisal/-a:
AVX je napisal/-a:

Bravo, števec meri. Očitno še toliko pojma nimaš da ne veš kako deluje radarska naprava. Bravo majster. Če bo se on na valcnih pelu 300 po števcu, bo na radarju pokazalo 0.

Pa tist ko si napiso ne veš kje se vozi. sej je napisano koliko je bila omejitev. Dej zadrži ze takšnih komentarjev rajš. V naselju še nikjer nisem zasledil omejitve 130.

Tvoj nivo komentiranja je najverjetneje posledica kakšni težkih travm iz otroštva.
Sploh nikjer ne omenjam radarske naprave. Jah disleksija je hudič. Velikokrat pa ni odkrita zaradi splošne omejenosti, ki se jo pripisuje določenemu osebku.No pustima sedaj strokovnost in tvoje psihofizične sposobnosti.

Jaz govorim nasplošno o obsojanju določenih ljudi čeprav se drugim z enakovrednim prekrškom ploska. Sicer tukaj nobenega ne napadam govorim le o dvoličnosti. No kakorkoli, zakon je spisan v smislu, da velja za vse o morali in vzgoji pa kdaj drugič.

Ko pa prebereš drejcove objave in jih primerjaš s tem "dokazom" pa ti je vse jasno. In ne, ne govorim o prekrških ampak o norčevanju.

Pa lep pozdrav
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov