ven0m je napisal/-a:scisco1 je napisal/-a:Me pa zanima... A on dobi zdej kazen kot vsak drug, ki prekorači 30 ali več? Se pravi 1000 € pa sodnika+odvzem.
Ali mu sodnik lahko odvzame vozilo, kot sem enkrat nekej slišal po tv?
Lp
Pa kaj si ti ja nor... Pol pa se jaz sekiram, če kdaj preko koroškega mosta potegnem 90 (70 je omejitev)...
To pa je taki, da ga niti več narisat nemoreš...
Drugače pa tu se več ne gleda prekoračitev 30+, temveč "2x ali več prekoračitev omejitve", kazen pa je 2k€ (1k€ polovička) ter 18 pik. Torej v primeru, da se ti pelješ po avtocesti 260km/h in te dobi radar si ob izpit v vsakem primeru. Ali pa 100 ali več v naselju.
AVX je napisal/-a:maliBobi je napisal/-a:Ahahha, če to ni fejk![]()
Sicer ste pa tukaj zelo dvolični, v drugi temi, ko je govora o uber audiju, ki ga fant stiska po avtocesti al kje že 250Km/h ni problema tu je pa fant kao 170 peljal in dobil uradno slikico, pa je zelo velik problem
razlika med onim audijem pa tem je da tuki je naselje, kjer folk lahka skoči na cesti, sploh mali otroci. Kje boš pa na avto cesti videl otroka ko bo skoču na cesto?
NoFear85 je napisal/-a:pskoda zelo slab ponaredek si naredil, ce je na prejsnji strani ponaredek, pa je kr v redu
maliBobi je napisal/-a:AVX je napisal/-a:maliBobi je napisal/-a:Ahahha, če to ni fejk![]()
Sicer ste pa tukaj zelo dvolični, v drugi temi, ko je govora o uber audiju, ki ga fant stiska po avtocesti al kje že 250Km/h ni problema tu je pa fant kao 170 peljal in dobil uradno slikico, pa je zelo velik problem
razlika med onim audijem pa tem je da tuki je naselje, kjer folk lahka skoči na cesti, sploh mali otroci. Kje boš pa na avto cesti videl otroka ko bo skoču na cesto?
To sploh ni bistvo. Tisti tam pa snema samo števec in dejansko ne veš ali se vozi v naselju, avtocesti ali pa na valjih
pskoda je napisal/-a:Jaz drugače ne poznam te ceste, ampak mora bit kar dolga, da je z pugijem dosegel 170km/h
Zois je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Jaz drugače ne poznam te ceste, ampak mora bit kar dolga, da je z pugijem dosegel 170km/h
Amm kakkor je rekel se je peljal v Jožef v klanec ko se začne,iz bistrice proti mb. Meni je tudi malo čudno da bi tam notri spravil toliko.Je rahel ovinek pa čez most... No slikan je bil pred hribom,sam tam ni tak ravna cesta pa to je skor v samem mestu..no ne rečem da je nemožno....daj naj še bistričani povejo svoje mnenje
AVX je napisal/-a:maliBobi je napisal/-a:AVX je napisal/-a:maliBobi je napisal/-a:Ahahha, če to ni fejk![]()
To sploh ni bistvo. Tisti tam pa snema samo števec in dejansko ne veš ali se vozi v naselju, avtocesti ali pa na valjih
Bravo, števec meri. Očitno še toliko pojma nimaš da ne veš kako deluje radarska naprava. Bravo majster. Če bo se on na valcnih pelu 300 po števcu, bo na radarju pokazalo 0.
Pa tist ko si napiso ne veš kje se vozi. sej je napisano koliko je bila omejitev. Dej zadrži ze takšnih komentarjev rajš. V naselju še nikjer nisem zasledil omejitve 130.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov