No pa eno pojasnilo glede te slike.Ker veliko predelanih avtomobilov ima svoje umetniško ime,sem se tudi jaz odločil da dam Cliotu svoje ime.
Clio je zelo drugačen od drugih Cliotov in tista tovarniška oznaka RT mu enostavno ni sedla več.To ni več RT model,ki se je pripeljal iz Revoza.
Zato sem tuhtal kakšno umetniško ime bi mu dal in prišel na idejo da naj bo Clio el futura.zato ker Clio zgleda nekoliko drugače kot normalni Clio in ker meni deluje nekako futuristično,korak naprej pred svojimi "bratci",zato sem se odločil da ga krstim kot "el futura".Je malo španskega temperamenta zraven,ker deluje tak bel latino lover,kateremu bi se ženska težko uprla

,in zato tudi takšno ime.
Bodykit je bil narejen od ekipe noname spoilers in ne zdi se mi fer da uporabim njihovo ime,ker se moj Clio zelo razlikuje od njihovega.Ko sem uredil notranjost sem reku da to bo to in rodil se je PRVI Renault Clio el futura v Sloveniji.
Zato sem danes vgradil kovinsko srebrno ploščico na armaturko.Tudi Williams je imel ploščico,ki je dokazovala njegovo posebnost,zato tudi jaz oddajam svojem Cliotu spoštovanje za vse lepe kilometre ki mi jih je podaril in upam da se boma še dolgo doooolgo vozila na okrog v latino futurističnem stilu.
Lep pozdrav