King1...

:)
Zdravje je super....

NImam kaj rečt.... Ko se spomnem kako je bilo.... Kakšen sem biu.... in kako sem bil 100% odvisen od nekoga 24 ur na dan..... Sem sedaj res skoraj da še boljši kot pred nesrečo....
Hvala bogu me menjava vremena nič ne prizadane zaenkrat še in mislim ter upam da bo tako tudi ostalo....
Problemov ki bi kakorkoli vplivali na mojo kvaliteto življenja tudi nekako nimam sam bi rekel da skoraj da nisem omejen...Ok pustimo extreme.... Se pač zavedam. da sem bil nekoč v totalnem razsulu in da me bo to spremljalo celo življenje... zato se tudi nekih extremov ne lotujem....
Edina stvar ki mi manjka je to da verjetno nikoli več nebom mogel teči.... To mi kar fali,ko se spomnem da sem pred nesrečo vsakodnevno prelaufal vsaj 10 km....
Pač je moje desno koleno napol umetno in pri teku vsi vemo kakšne sile se ustvarjajo tako da......
Vsi....domači,prijatelji in tudi osebna zdravnica se čudijo,da v vsej tej moji agoniji nisem pojedu niti škatle tablet proti bolečinam... Enostavno....kaj naj rečem... ne čutim potrebe,da bi jih potreboval....
Ok sej ne rečem...sej pride kakšn dan,ko mam vsega dovolj... ko sm utrujen... in ko po celodevnem tekanju sem ter tja zvečer samo še padem v posteljo....
Ampak samih bolečin res ne čutim.... Ali pa drugače dojemam vso zadevo... Včasih imam občutek,da me bolj kot ne bolijo mišice kot pa kaj drugega....
Je pa res,da je vse v glavi.... In psihično mislim da sem konkretno močan saj mi nesreča ni vzela volje do ničesar...
IN NI JE STVARI KI JE NEBI ZMOGEL....Pa še trmast kot bik......
Iz naslednjih besed in slike bo tole dobro razvidno:
Ker sem pač moral najti neko alternativo teku....sem si lani omislil sledečo zadevo....
Malce je biu šok,ko se moraš po 15ih letih znova učiti voziti kolo....
Najprej sem 2011 kupil treking kolo.... ampak mi nekako ni nudil nekih silnih užitkov...Sanjal sem o specialki in si ko lani tudi omislil....
No in tako zgleda ko iz 200 konjev presedlaš na________

(vstavi poljubno)

:)

Nekako sem se najdu v cestnem kolesarstvu in ko mi čas dopušča se z velikim veseljem usedem in odpeljem....
Kot sem rekel...zame ovir več ni in 60km v kosu mi ne predstavlja nobenega problema....200 km na teden še manj.... tako da letos se številka že bliža 1000 odgonjenim kilometrom....
Zame je to zmaga....
DEFINITIVNO ZMAGA!!!