Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi So jan 10, 2009 10:57 am

Hvala ti. Torej so tudi glede tega šli spreminjat določene stvari? Ker sem že za marsikatero stvar povprašal na servisu če se da vklopit pa so rekli , da žal ne, ker naj bi velik stvari spremenil. No je pa za vprašat. Hvala.

Glede luči mu pa lahko naredim en photoshop iz moje samo kaj ko nimam fotke na kateri bi bil fotografiran direkt zadnji konc. Imam najbližje pod drugim kotom na kateri je videt še velik prednjega dela. Bi pa tako čudno izpadlo. No najprej mora biti pa on za. :)

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek So jan 10, 2009 11:55 am

jas mam 2k8 letnik pa so samo ročko menjali. Tempomat se da izklopit z "zadnjim" gumbkom. vsaj pri meni.

http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?ID=2468628 -

če si v Opel klubu še zna bit kak popust na tempomat in vgradnjo (več info na strani OK za AH ki nudijo popust). ;)

korpic8
POZOR! Nekredibilen uporabnik

Kraj: ptuj

_CoS_

Napisal/-a korpic8 Po jan 12, 2009 8:09 pm

_CoS_ tvoj avto in tvoja ki si prvi ke mas astro gtc kak mas ze ime usim 10ka ko bom lahk lp

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po jan 12, 2009 8:19 pm

korpic8 ne vem kaj si želel s tem povedat,ne razumem niti stavka ampak ja ti si car :bow :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Po jan 12, 2009 8:35 pm

:oops: :oops:

Uporabniški avatar
_IceMan_
Novinec

Kraj: MB

Re: _CoS_

Napisal/-a _IceMan_ To jan 13, 2009 11:20 am

korpic8 je napisal/-a:_CoS_ tvoj avto in tvoja ki si prvi ke mas astro gtc kak mas ze ime usim 10ka ko bom lahk lp

:ue

Patrik_A3 je napisal/-a:korpic8 ne vem kaj si želel s tem povedat,ne razumem niti stavka ampak ja ti si car :bow :lol:

:rofl

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan To jan 13, 2009 11:56 am

OK. Pač se je korpic8 zmotil in objavil komentar v napačni temi. Verjetno je želel to napisat v Salonu.

Če se vrnemo k tempomatu. Dadek, očitno so za facelift spremenili ročico tempomata. Jaz imam samo dve stikali na robu leve obvolanske ročice. S pritiskom na zgornje se (1) shrani željena hitrost in aktivira tempomat ter (2) povečuje hitrost, ko je tempomat vključen. S spodnjim pa (1) prikličeš shranjeno hitrost ter jo (2) znižuješ. Drugih gumbov na zadnji strani nimam in enako je pri bratu.
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Ne mar 01, 2009 7:07 pm

off:
imaš pm

roomeo
Stalni uporabnik

Napisal/-a roomeo Ne mar 29, 2009 10:16 am

Zelo lepa! 8)

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Sr okt 28, 2009 1:31 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:korpic8 ne vem kaj si želel s tem povedat,ne razumem niti stavka ampak ja ti si car :bow :lol:

HEHEHEHEHEHE tolk se pa nism že doug cajta nasmeju HEHE !!!!!!

Chris27
Novinec

Napisal/-a Chris27 Po nov 16, 2009 11:59 pm

martin_krpan je napisal/-a:@Tomzzi: Tempomat sem vgradil v AH Moste, ko so imeli akcijsko ceno. Tako, da se raje pozanimaj, koliko stane vgradnja sedaj. Pa še opozorili so me, da novi letniki več nimajo vse potrebne elektornike, tako da ni dovolj samo zamenjava ročice.
Drugače ga jaz največ uporabljam med vožnjo po naseljih. Naštimam si hitrost med 50 in 60 in potem sem brez skrbi, da bi preveč prekoračil omejitev.
Edino kar me moti pri tempomatu je, da nima stikala za izklop. Izkopi se lahko samo s pritiskom na sklopko ali zavoro.
Bratu sem že večkrat predlagam, da kupi nove luči, pa me noče poslušat. Mu bom pa pokazal tvoj predlog.

@Iceman: mislim, da usnje še ni zlizano. To ni original. Volan so mi preoblekli skupaj s sedeži.

Seveda imaš tipko za izklop tempomata. Takoj za obema gumboma na ročki je en daljši gumb, ki tempomat izklopi - brez da bi skakal po bremzi.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek To nov 17, 2009 7:30 am

Chris27 je napisal/-a:
martin_krpan je napisal/-a:@Tomzzi: Tempomat sem vgradil v AH Moste, ko so imeli akcijsko ceno. Tako, da se raje pozanimaj, koliko stane vgradnja sedaj. Pa še opozorili so me, da novi letniki več nimajo vse potrebne elektornike, tako da ni dovolj samo zamenjava ročice.
Drugače ga jaz največ uporabljam med vožnjo po naseljih. Naštimam si hitrost med 50 in 60 in potem sem brez skrbi, da bi preveč prekoračil omejitev.
Edino kar me moti pri tempomatu je, da nima stikala za izklop. Izkopi se lahko samo s pritiskom na sklopko ali zavoro.
Bratu sem že večkrat predlagam, da kupi nove luči, pa me noče poslušat. Mu bom pa pokazal tvoj predlog.

@Iceman: mislim, da usnje še ni zlizano. To ni original. Volan so mi preoblekli skupaj s sedeži.

Seveda imaš tipko za izklop tempomata. Takoj za obema gumboma na ročki je en daljši gumb, ki tempomat izklopi - brez da bi skakal po bremzi.

res al kaj ? :shock: :lol:

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan To nov 17, 2009 6:18 pm

Hvala, Chris27.

Res najprej nisem vedel, kako se izklopi tempomat. Ko so potem ostali lastniki Aster pisali, da vendarle obstaja, sem malo raziskoval in našel stikalo na zadnji strani ročice.
Kobilica:

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 To nov 17, 2009 6:24 pm

Moram rečt da mata pa vi dva z bratom res lepe astre :) vsaka je po svoje nekaj posebnega :) res sta zelo unikatne, nista nakičene, ampak lih prav zrihtane ;) res zelo lepo ;)
LP

Uporabniški avatar
DragonForce
Stalni uporabnik

Napisal/-a DragonForce To nov 17, 2009 6:48 pm

Za ''ribnčana'' maš kr v redu avto :D
Hec hec. Mormo se mal mi Kočevarji pa Ribnčani zezat.

Živim v Kočevju in se vsak dan vozim v Lj in te še nikol nisem videl.??
Bratovo Astro pa vidim velikokrat pred davčno in gimnazijo v Kočevju.
Tut lepa. ;)

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx To nov 17, 2009 6:53 pm

Brat ima barvo panacotta a ne?...Sam imam astro take barve zdaj, pa je zelo hvaležna barva, samo težko je najti kaj , kar ji paše?...Ti imaš konjskega cdti-ja a ne?..koliko imaš prevoženih in kako si zadovoljen z motorjem?
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan To nov 17, 2009 7:44 pm

Hvala za pohvale.

@DragonForce: jaz štartam za Ljubljano okoli šeste zjutraj. V Turjaku zavijem proti Grosuplju. Domov se pa ponavadi vozim precej pozno, med 17:00 in 17:30.

@speedfreak: brat ima panacotta, ja. Zanimiva, precej redka barva (tudi pri Astri H so jo po dveh letih umaknili iz palete, dobila se je še pri Astri Classic in Corsi). Ni pa najboljša za styling, razen mogoče za kak German style v dvobarvni kombinaciji.

Sam imam 120 konjski CDTI. Nad motorjem še nimam pripomb, prevozil sem več kot 90.000 km, poraba je okoli 5,8 litra (s serijskimi 16 palčnimi platišči je včasih znašala manj kot 5,5). Edino včasih si zaželim kakšnega dodatnega konjička - večja platišča in gume se poznajo. Razmišljal sem o chip-tunningu, a raje šparam za nov avto. Čakam na Astro I in novega Focusa, ki bo predstavljen januarja. V roku dveh let kupim nov avto - verjetno enega od teh dveh, če bo cena prava.
Kobilica:

Uporabniški avatar
DragonForce
Stalni uporabnik

Napisal/-a DragonForce To nov 17, 2009 7:58 pm

Aha, no upam da te bom od zdaj naprej videl kdaj ;)

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx To nov 17, 2009 8:54 pm

martin_krpan je napisal/-a:Hvala za pohvale.

@DragonForce: jaz štartam za Ljubljano okoli šeste zjutraj. V Turjaku zavijem proti Grosuplju. Domov se pa ponavadi vozim precej pozno, med 17:00 in 17:30.

@speedfreak: brat ima panacotta, ja. Zanimiva, precej redka barva (tudi pri Astri H so jo po dveh letih umaknili iz palete, dobila se je še pri Astri Classic in Corsi). Ni pa najboljša za styling, razen mogoče za kak German style v dvobarvni kombinaciji.

Sam imam 120 konjski CDTI. Nad motorjem še nimam pripomb, prevozil sem več kot 90.000 km, poraba je okoli 5,8 litra (s serijskimi 16 palčnimi platišči je včasih znašala manj kot 5,5). Edino včasih si zaželim kakšnega dodatnega konjička - večja platišča in gume se poznajo. Razmišljal sem o chip-tunningu, a raje šparam za nov avto. Čakam na Astro I in novega Focusa, ki bo predstavljen januarja. V roku dveh let kupim nov avto - verjetno enega od teh dveh, če bo cena prava.

Panacotte niso umaknili, ker vsak dan pred oplovim salonom gledam 2 astri H z isto barvo, tudi sam imam tako barvo, in isti motor kot ti, s tem da mam porabo na relacije če pazim okoli 5.5, če ne pazim pa tud 6.5 ( pa bolj malokrat pazim :D ), tudi sam razmišljam o čipu,ker mi je po 4 mescih astra že prepočasna.

Daj mi povej še prosim, če si imel kakršne koli težave z avtomobilom in koliko se ti pozna razlika v zmogljivost med 16 in 18 col.

Pa če veš dimenzijo diskov sprednjih bi blo pa skor kičasto ;) ...hvala
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan To nov 17, 2009 9:18 pm

Imaš ZS.
Kobilica:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 3 gostov