martin_krpan je napisal/-a:Hvala za pohvale.
@DragonForce: jaz štartam za Ljubljano okoli šeste zjutraj. V Turjaku zavijem proti Grosuplju. Domov se pa ponavadi vozim precej pozno, med 17:00 in 17:30.
@speedfreak: brat ima panacotta, ja. Zanimiva, precej redka barva (tudi pri Astri H so jo po dveh letih umaknili iz palete, dobila se je še pri Astri Classic in Corsi). Ni pa najboljša za styling, razen mogoče za kak German style v dvobarvni kombinaciji.
Sam imam 120 konjski CDTI. Nad motorjem še nimam pripomb, prevozil sem več kot 90.000 km, poraba je okoli 5,8 litra (s serijskimi 16 palčnimi platišči je včasih znašala manj kot 5,5). Edino včasih si zaželim kakšnega dodatnega konjička - večja platišča in gume se poznajo. Razmišljal sem o chip-tunningu, a raje šparam za nov avto. Čakam na Astro I in novega Focusa, ki bo predstavljen januarja. V roku dveh let kupim nov avto - verjetno enega od teh dveh, če bo cena prava.
Panacotte niso umaknili, ker vsak dan pred oplovim salonom gledam 2 astri H z isto barvo, tudi sam imam tako barvo, in isti motor kot ti, s tem da mam porabo na relacije če pazim okoli 5.5, če ne pazim pa tud 6.5 ( pa bolj malokrat pazim

), tudi sam razmišljam o čipu,ker mi je po 4 mescih astra že prepočasna.
Daj mi povej še prosim, če si imel kakršne koli težave z avtomobilom in koliko se ti pozna razlika v zmogljivost med 16 in 18 col.
Pa če veš dimenzijo diskov sprednjih bi blo pa skor kičasto

...hvala
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.