PIKSNA007 je napisal/-a:Ne razumi me narobe courage, takoj bi se odločil za tiste bbs ch samo da bi bile 18 col. Najbolj me moti da so 19 col, kar za sabo potegne večjo porabo, več denarja za gume itd. Res so mi 18 col čisto dovolj. Za preko neta pa vseeno nisem. Za moj prvi avto, ter moje prve litke se mi zdi da bodo 18 col ravno prave, ne me razumet narobe 19 col izgledajo noro lepe, vendar tukaj se gre tudi glede denarja. Če nebi bil omejen denarno verjemi mi da bi si kupil še veliko stvariin vse original. Samo če sem pa malo omejen z denarjem si pa raje kupim nekaj kar si lahko privoščim, kot pa da stiskam z denarjem in sem potem nekaj časa z par € v žepu
.
Courage™ je napisal/-a:Danes vido 325 cabrio (tvoj model) z 19" BBS CH v Mariboru. Adijo pamet
scirocco12 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Danes vido 325 cabrio (tvoj model) z 19" BBS CH v Mariboru. Adijo pamet
A ima kdo podatek kašna je cena tega platišča v R19 izvedbi?
Prodam omenjeni komplet felgen BBS Challenge s gumami Michelin Pilot Sport
Felgne so solidno ohranjena, ena felgna je bila popravljena(poravnana), nič švasana ali podobno po zagotovilih prejšnega lastnika platišč!
Platišča:
8,5J X 19 ET35
Gume:
225/35/19
Profil:
prednje 7mm
zadnje 5mm
DOT:
23/08
Cena: 1350€
polek je napisal/-a:Ravno včeraj sem homologiral 19" platišča in me je prišlo 34€...
Drugače pa kolega prodaja BBS CH 19" in mislim da bi noro pasale na tvoj avto...link si že sam prilimal, jaz ti ga pa dam še iz avtoneta:
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=3481651
scirocco12 je napisal/-a:A si že nabavil platišča?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov