CheFF je napisal/-a:Včeraj sem ti okrog devetih na koncu Maistrove ul. blendal

Sorry, nisem videl.
Naj tokrat začnem z povzetkom tega tedna

. Na kratko, lansko sezono so platišča tresla, da sem na koncu že skoraj zgubil živce zraven. Tako, da sem jih letos dal ravnati, ker je očitno bilo prvo ravnjanje narejeno zelo slabo( ravnana po x osi, y osi noben niti pogledal ni!). Platišča so bila namreč jajčasta.

Tako, da sedaj je to zrihtano in so včeraj šle testno gor. Ko bo priložnost pa bo treba zamenjati še gume. Ker so se rahlo deformirale, ko je avto mesec dni stal (lani). Platišča sem danes ščistil z Wolf's clean and coat, premazal s 3 nanosi Fk 1000p sealanta ter 1 nanosom CG Hybrid v7, gume pa zaščitil z AB Bubblegum protectantom.

Potem pa sem se lotil še razstavljanja in čiščenja notranjosti ter zamenjave antene. No tudi tukaj ni šlo brez zapletov. Drobovje nove antene ni šlo v novo ohišje. Iz zagate me je rešil ElGato ter mi spasal anteno tako, da sedaj lepo paše gor. Plus tega sva naredila "custom" anteno, ki je dolga (od oka) 3cm, da se lahko nemoteno odpirajo prtljažna vrata.

Največji update je bil narejen približno 14 dni nazaj. In od takrat mi je uspelo natolči 1200km.

Ker je corsa imela originalne dimenzije rezervo (185 55r15) sem se vsedel v avto in odpeljal v aut. po rezervo ter pripeljal domov tole

Tako, da za silo rezerva je ampak vseeno boljše, kot "slime kit"-i.
Next stop: Dvojni poden, da se rezervno kolo skrije.
In še ena za konec.

"this is so euro its asian" by Sam B.