TheZero je napisal/-a:Naj nekdo prilepi link do njegove teme na Pugi.si forumu, da se lahko še malo nasmejimo.
Za ogled, se moraš registrirat... maš pa pod galerija, [P206 S16] new pics from police

pskoda je napisal/-a:Mogoče je peljal 70km/h in je dorisal črtico, ampak kot je @GT_Turbo17 napisal je v vsker primeru b****r
cky2k je napisal/-a:vseeno a so slike prave al ne že večkrat je dokazu da je pacient pa pol,čudi me edino da še nima novega imena ali pa ne vem za to
Dejc, ko te vidim ti plačam gajbo
Zois je napisal/-a:Malibobi.... saj ni napisal na vrhu klanca,da bi po bregu se 170 peljal. mogoče je pa mel zeleno luč pri semarorjih pa že tam mimo kako 100ko pol še pa tam mimo Volana gasa pa do 170![]()
ja zaj dokaz tak je da je šlo 170...res da če ni slike preuredil...bom povprašal malo če se na postaji kaj govori o tem..če je res, je ziher zvezda
dejkec je napisal/-a:Zois je napisal/-a:Malibobi.... saj ni napisal na vrhu klanca,da bi po bregu se 170 peljal. mogoče je pa mel zeleno luč pri semarorjih pa že tam mimo kako 100ko pol še pa tam mimo Volana gasa pa do 170![]()
ja zaj dokaz tak je da je šlo 170...res da če ni slike preuredil...bom povprašal malo če se na postaji kaj govori o tem..če je res, je ziher zvezda
Iz ptujske PP v MB je slika pa dokumenti.
Lahko probama 1x pa zran sediš samo bolj zvečer tik pred mrakom nedeljo al pa soboto.
dejkec je napisal/-a:On topic: Danes sem menjal olje in oljni filter. Olje je melo 10 do 15.000 km pa je esso-tovo pa je bilo kr dosti rjavo zgleda da bom mogo bolj pogosto menjavat olje. Pravtako zavorne ploščice zdajšnje športne ferodo so boge.
Nevem pa zakaj se mi abs vklaplja vedno spet je začelo isto delat.
Kero zavorno olje je dobro in kolk ga potrebujem?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost