PaGeR je napisal/-a:Pa ko ste čudni vsi... Vsi me neki poznate pa skoz vidte, noben pa nima tolk j**c da bi do mene stopu pa se predstavu
Ej drgač pa hvala za pohvale
p.s. Sej ne grizm, pa sm baje prow uredu poba (uff ko sm se pohvalu) tko da zberte pogum, stopte do mene, se predstavte, pa vs pelem če koga zanima kako to gre :P
LP
cac je napisal/-a:no dons sm se mela čast pelat z pagerjem (ane pager :P ) in morm rect da sm kr mal naglušna ratalaops:
![]()
![]()
![]()
avto se dere k ****** (ne smem grdo govort)![]()
leti pa skor k avion :P
thx pager
PaGeR je napisal/-a:cac je napisal/-a:no dons sm se mela čast pelat z pagerjem (ane pager :P ) in morm rect da sm kr mal naglušna ratalaops:
![]()
![]()
![]()
avto se dere k ****** (ne smem grdo govort)![]()
leti pa skor k avion :P
thx pager
Ja sej, pa še zadi si se mogla vsest, da sm več v vzvratno ogledalo gledu ka pa naprej na cesto :P
Ti bi mogla sedet zadi na moji komisijski za izpit
Drgač si pa že enkrat ušesa spuci, ka me res neki nisi slišala ka smo nazaj pršli
CAW
PaGeR je napisal/-a:škoda je napisal/-a:Jz mam pa še eno sliko od lanskega leta ko je bil avto hud samo zdej je še bolj hud!!!!
A maš telefonsko od te na sliki?:D:D:D
2Fast&2Furious je napisal/-a:pager se bom še jst pršou vozt :P hehe , sam mortm prej vato za ušesa kupt :P k je res too much glasen (i like it):D:D
see ya (upam da ne spet kje k dnar pobirajo)
vesolc je napisal/-a:pager jest se pa nebi pelov s tabo en krog!!! pa dobis za pir ce me ne peles...ok!!??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov