Lp
swifthead je napisal/-a:Tnx BMW Motorsport se bom se zjokal od hvalospeva....
.....eni tuki mate kliote in puntote z Remusem in sport filtrom in se vozte 40kph vsepovsod!!!Pa še več k 25let jih stejete!!! ŠKODA lajfa...
...tko da ne govorte cez mene in mojga kolega ker bi vam slo prou k.(sama fouslarija bi vas bla) k bi vedla kwa sva z kolegom VSE vozila!!! Res ze marsker avto, tukaj jih je nekaj:
-Audi A8 4.0TDI, BMW 745i, Mercedes S500, Mercedes CLS500, Mercedes E320CDI, Mercedes SLK200K, Jaguar XKR, Nissan 300ZX, Mitsu 3000GT, Dodge Stealth,SEAT Leon Cupra R in 2.8 V6 , Mini Cooper S, BMW 330Ci tanov, BMW 120d, BMW 540i,Cadillac SeVille ,Audi RS4 2.7Biturbo(tole poje vse tle po performansu), Porsche Boxster....in nenazadnje celo parkirišče tako neumnih puntotov in kliotov(gre za predsodek in ne ciljam samo na ta2 modela ampak na ceu razred)!!!!!!!! .......no sam tok(pa še marksnga terenca sm spustu in kej zihr pozabu) ...medtem k vozenj ko sem se vozil zraven raj ne omenjam bi blo preveč!!!LP
Drey #24 je napisal/-a:Miholl je napisal/-a:BMW Motorsport je napisal/-a:Ne gre se za to kok midva veva ampak kok drugi ne
![]()
![]()
zanimive opazke od vseh, ni kej....
Glede BMW vs. Nissan stavim karte na Bavarca...glede na to da tovarna že v osnovi izdeluje športake,bi tudi M3 verjetno bil pretrd oreh....no al pa tut ne,sam ta nov M3 pa zihr popapaca Nisskota (V8, 400km...)
Drgač pa zanimiv in eksotičen Nissan,z super lepim glasom. verjetno ta mašina tudi zelo paše k INFINITI-ju....
Velik varnih kilometrov z njim,pa upam da ti ga kak lokalen zakompleksan 21 letnik ne popraska kot je pri nas praksa...
LP Miholl
Humm.. očitno nisi gledu testa japončkov.... M3 vs. 350z vs. Skyline vs. Boxer vs. Honda S2k![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov