Napisal/-a SAVINJCAN Sr jan 24, 2007 10:30 pm
pozdravljeni. hvala kolegu za objavo slik. kot prvo moram sporočit, da mi je v veliko veselje, da se še pogovarjam z vami in da lahko pišem s pomočjo tipkovnice ne pa da bi lahko samo bral ali pa še tisto ne. moram priznat, da mi je ta nesreča dala misliti čeprav ni bila popolnoma kriva hitrost.
bilo pa je tako; pripeljal sem v desni nepregleden ovinek, močno je padal dež. nasproti mi je pripeljal gozdnji tovornjak pol lesa ne ravno po svojem pasu, jaz sem se ga ustrašil, malo na hitro krenil z volanom in avto je odneslo, drsel sem naravnost pod tovornjak na kar sem dal ful gasa (nisem si želel pod njega) in zapeljal v graben nato pa se je začelo prevračanje. ko sem stopil iz avta popolnoma sam sem se začel veseliti drugega življenja.
glede avta pa je tako. ocenjen je totalka, podvozje je celo, motor cel, avto vžge. k sreči imam polni kasko. prvi dan se ravno nisem preveč sekiral za avto, včeraj pa sem ugotovil, da sem čustveno navezan na njega. res mi je dobro služil, imel je 60000 km brez večjih težav, bilo je vloženega nekaj truda za predelave, letanje na homologacijo. žal mi je le to, ker nisem imel zavarovano spojlerjev in podobnih zadev.
za prihodnost v roku 3 mesecev razmišljam o nabavi megana coupe isti motor. mogoče pa bom kupil za kakšno leto nekaj bolj "slabotnega" z ene 60 konji, da se malo pomirim, nato pa bi padel že dolgo željeni roadstar, honda s2000.
tema se lahko čez čas zaklene. povzetek vsega; hvala cliotu za varne kilometre, čeprav včasih prehitre, dobro mi je služil, vstal mi bo v spominu jaz pa sem živ in zdrav kot riba.
Zadnjič spremenil
SAVINJCAN, dne Sr jan 24, 2007 10:54 pm, skupaj popravljeno 1 krat.