Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Sr jan 24, 2007 5:42 pm

hirabbit je napisal/-a:
rok46 je napisal/-a:zdj ga vsi obsojate glede na tiste posnetke,pa sploh ne veste kaj je blo...naj lastnik sm pride pa pove kaj je blo,do takrt pa komentarje raj zadržte zase pa se pol izpričejte ko bo povedou za kaj se je šlo

Pa kaj ma veze, kaj je blo. Tudi če se ne bi nič zgodilo, ostaja moje mnenje enako. Jst sem komentiral posnetke.

mišleno je blo na splošno ne sam zate,tko da mal živčke pomer...usak kdaj dela bedarije po cesti,oz jih je...
Slika

Uporabniški avatar
hirabbit
Nov uporabnik

Kraj: Koper

Napisal/-a hirabbit Sr jan 24, 2007 5:47 pm

Res je, in pametni od tega tudi nekaj odnesejo. Zdaj si pa zamisli, da res povoziš nedolžnega nasproti vozečega. Uničiš življenje njemu, njegovi družini in sebi (psihično in materialno). Se ne splača, definitivno.

Mene najbolj živcira neumno smejanje ob delanju teh neumnosti. Razumem, da se nekdo hoče malo pokazat in snema take posnetke za na net. Ampak ko vidim, da se nekdo sploh ne zaveda, kakšen kažin lahko nardi s takimi neumnostmi, takrat se mi živčki skravžljajo. Zdej se pa umikam. In želim hitro okrevanje.

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk Sr jan 24, 2007 6:09 pm

ka je zdej z lastnikom? je cel al jih je kej dobil?

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Sr jan 24, 2007 6:30 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
maccek_21 je napisal/-a:
Lesane Parish Crooks je napisal/-a:CARE!!!
si že kdaj pomislu kaj bi blo če bi še en tak kot ti pripeljal nasprot,ker ti že do motorista in rdečga golfa ni dost manjkal???

ja naslov teme bi bil gotovo "moj zadnji clio 1.6 16v" :P

saj je kasko :P

KASKO??????????????????????????? :/:o:/
Zadnjič spremenil Lesane Parish Crooks, dne Sr jan 24, 2007 6:31 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr jan 24, 2007 6:31 pm

Kolikor je meni znano je kolega Savinjčan živ in cel in jo je odnesel brez poškodb.(govorim iz druge roke)
Je pa precej škoda tega črnega lepotca,ki je bil sedaj prow lep za pogledat no ja sreči,da je lastnik cel.
Bo pa sam kaj več povedal ko se bo oglasu tuki.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

p|X|
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a p|X| Sr jan 24, 2007 7:28 pm

Lesane Parish Crooks je napisal/-a:
SAVINJCAN je napisal/-a:
maccek_21 je napisal/-a:
si že kdaj pomislu kaj bi blo če bi še en tak kot ti pripeljal nasprot,ker ti že do motorista in rdečga golfa ni dost manjkal???

omg zato ker misli da ma kasko se lahko igra z svojim življenjem ?

CST Blacky
Novinec

Kraj: Ljubno ob Savinji

Napisal/-a CST Blacky Sr jan 24, 2007 7:51 pm

S Savinjčanom ni nič. Biu je sam in se vračal domou iz šole ko mu je na desnem ovinku pripeljau nasproti hijap, ker pa se ga je ustrašil da biu šou pod tovornjak (iz te njegove izjave predivdevam, da je bila hitrost neprilagojena) je krenil malce desno, kjer ga je bankina zagrabila v graben in se je 2-3 prevrnil.
Avto bo po Savinjčanovih besedah sodeč šel najverjetneje za dele, če pa bo šel v prodajo kot cela razbitina, bo iz nejga pobral fedre, filter in felne bodo posebej prodane.
Če sm se pa kje zmotu, pa naj Savinjčan popravi.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr jan 24, 2007 7:53 pm

če se ubiješ, ti kasko bore malo korist. Pa tud če ostaneš živ, kokr zbiješ avto, ni več tisto, kar je bil.
Slika

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Sr jan 24, 2007 8:34 pm

p|X| je napisal/-a:
Lesane Parish Crooks je napisal/-a:
SAVINJCAN je napisal/-a:
maccek_21 je napisal/-a:

omg zato ker misli da ma kasko se lahko igra z svojim življenjem ?

če bi se samo s svojim... :roll:

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Napisal/-a Paris Sr jan 24, 2007 8:43 pm

kr neki! :vrum

ps.: grem vn še jst probat...... pridem prec!
Slika

Uporabniški avatar
urbn
Uporabnik

Napisal/-a urbn Sr jan 24, 2007 8:46 pm

Ja glavn da je z Savincanam use uredu, kr se pa avta tiče ga je pa škoda ker je biv res lep ampk bo že.

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Sr jan 24, 2007 9:22 pm

škoda avta res... kaj pa dela un twingo? je tudi kaj razbit?

CST Blacky
Novinec

Kraj: Ljubno ob Savinji

Napisal/-a CST Blacky Sr jan 24, 2007 9:30 pm

Tisti twingo je od njegovega kolega, ki je verejtno prišel "pomagat" na kraj nesreče.

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Sr jan 24, 2007 9:51 pm

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Sr jan 24, 2007 10:27 pm

hirabbit je napisal/-a:Res je, in pametni od tega tudi nekaj odnesejo. Zdaj si pa zamisli, da res povoziš nedolžnega nasproti vozečega. Uničiš življenje njemu, njegovi družini in sebi (psihično in materialno). Se ne splača, definitivno.

Mene najbolj živcira neumno smejanje ob delanju teh neumnosti. Razumem, da se nekdo hoče malo pokazat in snema take posnetke za na net. Ampak ko vidim, da se nekdo sploh ne zaveda, kakšen kažin lahko nardi s takimi neumnostmi, takrat se mi živčki skravžljajo. Zdej se pa umikam. In želim hitro okrevanje.

se podpišem pod to, da ne bo še več kritik na njegovo vožnjo tu.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Sr jan 24, 2007 10:30 pm

pozdravljeni. hvala kolegu za objavo slik. kot prvo moram sporočit, da mi je v veliko veselje, da se še pogovarjam z vami in da lahko pišem s pomočjo tipkovnice ne pa da bi lahko samo bral ali pa še tisto ne. moram priznat, da mi je ta nesreča dala misliti čeprav ni bila popolnoma kriva hitrost.

bilo pa je tako; pripeljal sem v desni nepregleden ovinek, močno je padal dež. nasproti mi je pripeljal gozdnji tovornjak pol lesa ne ravno po svojem pasu, jaz sem se ga ustrašil, malo na hitro krenil z volanom in avto je odneslo, drsel sem naravnost pod tovornjak na kar sem dal ful gasa (nisem si želel pod njega) in zapeljal v graben nato pa se je začelo prevračanje. ko sem stopil iz avta popolnoma sam sem se začel veseliti drugega življenja.

glede avta pa je tako. ocenjen je totalka, podvozje je celo, motor cel, avto vžge. k sreči imam polni kasko. prvi dan se ravno nisem preveč sekiral za avto, včeraj pa sem ugotovil, da sem čustveno navezan na njega. res mi je dobro služil, imel je 60000 km brez večjih težav, bilo je vloženega nekaj truda za predelave, letanje na homologacijo. žal mi je le to, ker nisem imel zavarovano spojlerjev in podobnih zadev.

za prihodnost v roku 3 mesecev razmišljam o nabavi megana coupe isti motor. mogoče pa bom kupil za kakšno leto nekaj bolj "slabotnega" z ene 60 konji, da se malo pomirim, nato pa bi padel že dolgo željeni roadstar, honda s2000.

tema se lahko čez čas zaklene. povzetek vsega; hvala cliotu za varne kilometre, čeprav včasih prehitre, dobro mi je služil, vstal mi bo v spominu jaz pa sem živ in zdrav kot riba.
Zadnjič spremenil SAVINJCAN, dne Sr jan 24, 2007 10:54 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
16v-TwInGo
Nov uporabnik

Kraj: around

Napisal/-a 16v-TwInGo Sr jan 24, 2007 10:39 pm

Sam da si dobr!
Twingo car!;)

Uporabniški avatar
Skeleton
Nov uporabnik

Napisal/-a Skeleton Sr jan 24, 2007 10:43 pm

Sam tole ti je bla božja kazen, ker si mal izzival si dobil tole. Mogoče bi lahko, sicer grdo rečeno, dobu tud kako buško za upozorilo. Ja v bodoče si pa kup še res kako hondo, da boš še lahk bolj izzival, potem se ti bo pa zgodilo to ko se je unmu v Novi Štifti ko je v bajto poletel, pa bo zgodba končana. Pamet si raj kup.

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 Sr jan 24, 2007 10:49 pm

Me veseli, da si ok! Sam ti men nisi majster za vost ampak za avte valat!! Pa za ogrožat udeležence u prometi...dej..mal pomisl kaj bi blo če bi tmle po travniku otroc laufal...al pa bilo keri človek bil...! Pol pa pomoje neb biu hvaležen za 2. živleje, ker bi mogu s tem žvet! Hvalu si se kle na forumu..na koncu si ispadel...da nbom reku kaj. In spet je kriv tovornjak in bla bla bla...če bi ti prpelu počas pa predvidevu, kakor predvideva pameten voznik...se ti to neb zgodl! Ker un vuznik ko divja ni dober voznik...divjat zna usak! sipat pa tut =)

LP
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Sr jan 24, 2007 11:31 pm

zakaj se men zdi da je na peti sliki streha bol zvita ko na drugi? da niste vi mal skakal po strehi da je bla lahk totalka??? :D
__+__ 2FAST 4YOU__+__
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov