martin_krpan je napisal/-a:Ja avto je dokaj neudoben, a nič groznega. Enostavno malo počasneje vozim skozi gradbišča, ležeče policaje ali železniške tire.
Drugače sem do sedaj prevozil skoraj 118.000 km in se bližam velikemu servisu (120.000). Težave oz. neplanirani odhodki do sedaj so bili
- različni črički v notranjosti. Trenutno me živcira en nekje v sedežu
- menjava končnika. Za to krivim naše ceste
- menjava EGR ventila
- nekaj časa mi občasno ni gorela desna pozicijska luč. Tega sploh nisem sam opazil, opozarjal me je potovalni računalnik. Sedaj mi spet vse luči svetijo
Tega se trenutno spomnim.
speedfreak je napisal/-a:martin_krpan je napisal/-a:Ja avto je dokaj neudoben, a nič groznega. Enostavno malo počasneje vozim skozi gradbišča, ležeče policaje ali železniške tire.
Drugače sem do sedaj prevozil skoraj 118.000 km in se bližam velikemu servisu (120.000). Težave oz. neplanirani odhodki do sedaj so bili
- menjava EGR ventila
- nekaj časa mi občasno ni gorela desna pozicijska luč. Tega sploh nisem sam opazil, opozarjal me je potovalni računalnik. Sedaj mi spet vse luči svetijo
Kak je bil strošek EGR, zakaj si ga menjal? Kako si opazil da ti končnik nagaja?..A ni servis na 90kkm?
Čričke mam pa js tud...izredno sem pa menjal še rolco mikro jermena ker je cvilila, drugače pa brez napeke, imam 77kkm, vozim pa nežno
speedfreak je napisal/-a: imam 77kkm, vozim pa nežno
MaLiNoVc je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:martin_krpan je napisal/-a:Ja avto je dokaj neudoben, a nič groznega. Enostavno malo počasneje vozim skozi gradbišča, ležeče policaje ali železniške tire.
- menjava EGR ventila
Kak je bil strošek EGR, zakaj si ga menjal? Kako si opazil da ti končnik nagaja?..A ni servis na 90kkm?
Čričke mam pa js tud...izredno sem pa menjal še rolco mikro jermena ker je cvilila, drugače pa brez napeke, imam 77kkm, vozim pa nežno
Če maš v soboto čas lahko uletiš na Trojane mamo meet OF.
King1 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a: imam 77kkm, vozim pa nežno
![]()
![]()
![]()
![]()
šala leta a ne?
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov