R 34 GT-R je napisal/-a:Sj zato sprašujem, zdej je SKN? Kakšne so razlike?
HaMzO je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:zakaj ma CLS zimske gume?
so letno - zimske m+s, oziroma take so pač pršle na avtu
ker avto nebo več pr nam se nam nesplača kupovat letne gume
stiloman je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:SESCAR je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:SESCAR je napisal/-a:Kok evrou te pride teh 260-265KM in 380nm?
1450€
Kooook...dej mal opiš kaj use je v te ceni
eh to je nemška cena samo za čip
dobim lep popust
a ni do novembra 50%?
stiloman je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:SESCAR je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:SESCAR je napisal/-a:Kok evrou te pride teh 260-265KM in 380nm?
1450€
dobim lep popust
a ni do novembra 50%?
HaMzO je napisal/-a:stiloman je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:SESCAR je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:SESCAR je napisal/-a:Kok evrou te pride teh 260-265KM in 380nm?
1450€
dobim lep popust
a ni do novembra 50%?
blo je do avgusta kokr se jz spomnem![]()
sam na group buy al kako že...smo dobil še manj z še vedno lahko
simply je napisal/-a:Sam sem imel tudi čipanega GTI-ja pri RSR - brez DSG.
No medtem sem vozilo prodal....
Sam ne vem če bi se ponovno odločil zanj (čipanje)- predvsem zato ker sem imel občutek, da po čipanju avtomobil do 3600 obratov ni tako lepo - zvezno pospeševal kot pred čipom. Govorim za 2.0 TFSI motor!
Pojavil se je občutek lenobe. Če se laično izrazim - delovalo je kot pomanjkanje navora, nad 1800 do 3000. Nad 4000 obrati se je pa moč občutno poznala.
Sedaj je tu važen občutek v vožnji; namreč dejanskih meritev nisem delal.
Kakšen občutek imaš ti pri tem?
Resda je bil moj eden prvih čipanih GTIjev oziroma eden prvih GTIjev v SLO. Pred čipanjem je bila potrebno zamenjati še en del v motorju - opravili brezplačno na servisu.
Če bi v prihodnje gledal za Golfom VI GTI DSG ne bi vedel kaj storiti.
CupraR je napisal/-a:Drgač pa če gledam svoj graf od čipanga 2.0TFSI
sašo5 je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Drgač pa če gledam svoj graf od čipanga 2.0TFSI
čist off; ampak meni se zdi ta novi motor zgoraj naveden nečipan(čipanega nisem vozil) (po občutku in po uri)) slabši v vseh režimih vožnje kot recimo stari turbač čipan na 180ps....in pri 2000 rpm je "dajal" že 90% navora(250nm).....meni je bil in je še vedno "poezija"....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov