tomson je napisal/-a:P407coupe pa res ni mrcina. Sicer jih res ni toliko na cesti (čeprav jo sam velikokrat vidim), pa ne zaradi tega, ker bi bila redka in draga, temveč bolj zaradi tega, ker denarja ni vredna.
tomson je napisal/-a:P407coupe pa res ni mrcina. Sicer jih res ni toliko na cesti (čeprav jo sam velikokrat vidim), pa ne zaradi tega, ker bi bila redka in draga, temveč bolj zaradi tega, ker denarja ni vredna.
lizard je napisal/-a:tomson je napisal/-a:P407coupe pa res ni mrcina. Sicer jih res ni toliko na cesti (čeprav jo sam velikokrat vidim), pa ne zaradi tega, ker bi bila redka in draga, temveč bolj zaradi tega, ker denarja ni vredna.
Tu si pa napisal spet eno neumnost. Ravno 407 Coupe je vreden svojega denarja (karkoli že to pomeni). Dobiš 3.0 HDI z 240 konji s popolno opremo sigruno ene 15.000 € cenej (če ne še več) kot A5 3.0 TDI z enako opremo. Pa Peugeot ni 15.000 € slabši.
Slabše se pa prodaja iz enih čisto drugih razlogov.
FLINK je napisal/-a:lizard je napisal/-a:tomson je napisal/-a:P407coupe pa res ni mrcina. Sicer jih res ni toliko na cesti (čeprav jo sam velikokrat vidim), pa ne zaradi tega, ker bi bila redka in draga, temveč bolj zaradi tega, ker denarja ni vredna.
Tu si pa napisal spet eno neumnost. Ravno 407 Coupe je vreden svojega denarja (karkoli že to pomeni). Dobiš 3.0 HDI z 240 konji s popolno opremo sigruno ene 15.000 € cenej (če ne še več) kot A5 3.0 TDI z enako opremo. Pa Peugeot ni 15.000 € slabši.
Ti bom se tukaj napisla. HValabogu, da se ljudje razlikujejo in so pripravljeni dati denar za imidz. Za tebe noben avto ni vreden svojega denarja ( Audi, Mercedes, Bmw) . Vedno bos nasel avto, ki bi te modele nadomestil z ful manj kesa in bil po moznosti se boljsi.
Res bi lahko nehal s takim razisljanjem-ali pa vsaj s posiljevanjem drugim in podobno.
lizard je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:lizard je napisal/-a:tomson je napisal/-a:P407coupe pa res ni mrcina. Sicer jih res ni toliko na cesti (čeprav jo sam velikokrat vidim), pa ne zaradi tega, ker bi bila redka in draga, temveč bolj zaradi tega, ker denarja ni vredna.
Ti bom se tukaj napisla. HValabogu, da se ljudje razlikujejo in so pripravljeni dati denar za imidz. Za tebe noben avto ni vreden svojega denarja ( Audi, Mercedes, Bmw) . Vedno bos nasel avto, ki bi te modele nadomestil z ful manj kesa in bil po moznosti se boljsi.
Res bi lahko nehal s takim razisljanjem-ali pa vsaj s posiljevanjem drugim in podobno.
Ti pa ravno ne štekaš kaj sem zgoraj napisal. Nikjer nikoli nisem jaz pisal da kateri avto ni vreden svojega denarja- to je napisal tomson. Vsak avto stane kolko pač stane, dejstvo pa je da pri določenih znamkah več plašaš za ime firme, predvsem gre tu za premium znamke, in to z razlogom.
Ne vem če je ravno lastnik Renaulta in bodoči lastnik VW-ja kompetenten za tako šinfarjenje. Ajde, da bi vozil kak premium avto pa jaz ne, bi mi lahko solil pamet, zdaj pa nekako to ne gre skupaj.
P.S. Zakaj serješ po temi in jo spravljaš na oseben nivo?
FLINK je napisal/-a:Po tvoji logiki bi moral voziti bmw-ja, da bi lahko zagovrjal premium razred? In bi se moral kurcit z avtom? Lahko bi vozil tudi bmw...pa mi trenutno ne pomeni kaj dosti. Ga bom pa cez kako leto sigurno, ko mi sportnost ne bo vec prvotnega pomena.
Thor je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:Po tvoji logiki bi moral voziti bmw-ja, da bi lahko zagovrjal premium razred? In bi se moral kurcit z avtom? Lahko bi vozil tudi bmw...pa mi trenutno ne pomeni kaj dosti. Ga bom pa cez kako leto sigurno, ko mi sportnost ne bo vec prvotnega pomena.
Kaj vozis sedaj, da boš čez kakšno leto presedlal na BMW zaradi nešportnosti (udobja)?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost