Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson So sep 18, 2010 10:57 am

P407coupe pa res ni mrcina. Sicer jih res ni toliko na cesti (čeprav jo sam velikokrat vidim), pa ne zaradi tega, ker bi bila redka in draga, temveč bolj zaradi tega, ker denarja ni vredna. :lol:
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron So sep 18, 2010 11:33 am

tomson je napisal/-a:P407coupe pa res ni mrcina. Sicer jih res ni toliko na cesti (čeprav jo sam velikokrat vidim), pa ne zaradi tega, ker bi bila redka in draga, temveč bolj zaradi tega, ker denarja ni vredna. :lol:

Kot sem povedal je to mimogrede (marsikdo je pri tem dobil se informacijo) in vem, da ne sodi v rod ferrarijev, lamborghinijev, vett itd... Je pa nekaksna mrcina glede na to, da ni samo p407, pac pa tudi coupe z doloceno ali nedoloceno kubaturo (kar v prevodu pomeni 211KM pri GT), ki jih ni toliko. Na koncu vsega sem dodal pa se mogoci ali pac.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson So sep 18, 2010 11:49 am

No sej maš prav, res jih ni dosti, pa tudi mislim, da je prav, da jih ni. Avto ni noben biser, ne zunaj, ne znotraj, ne na cesti.
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard So sep 18, 2010 12:25 pm

tomson je napisal/-a:P407coupe pa res ni mrcina. Sicer jih res ni toliko na cesti (čeprav jo sam velikokrat vidim), pa ne zaradi tega, ker bi bila redka in draga, temveč bolj zaradi tega, ker denarja ni vredna. :lol:

Tu si pa napisal spet eno neumnost. Ravno 407 Coupe je vreden svojega denarja (karkoli že to pomeni). Dobiš 3.0 HDI z 240 konji s popolno opremo sigruno ene 15.000 € cenej (če ne še več) kot A5 3.0 TDI z enako opremo. Pa Peugeot ni 15.000 € slabši.

Slabše se pa prodaja iz enih čisto drugih razlogov.

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek Pe okt 08, 2010 9:42 pm

tale bela californija se vozi po mariboru že 6 mesecev z probnimi tablicami
en klub-ena čast________nk maribor

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK Pe okt 08, 2010 11:16 pm

lizard je napisal/-a:

Tu si pa napisal spet eno neumnost. Ravno 407 Coupe je vreden svojega denarja (karkoli že to pomeni). Dobiš 3.0 HDI z 240 konji s popolno opremo sigruno ene 15.000 € cenej (če ne še več) kot A5 3.0 TDI z enako opremo. Pa Peugeot ni 15.000 € slabši.

Ti bom se tukaj napisla. HValabogu, da se ljudje razlikujejo in so pripravljeni dati denar za imidz. Za tebe noben avto ni vreden svojega denarja ( Audi, Mercedes, Bmw) . Vedno bos nasel avto, ki bi te modele nadomestil z ful manj kesa in bil po moznosti se boljsi.
Res bi lahko nehal s takim razisljanjem-ali pa vsaj s posiljevanjem drugim in podobno.
:)

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Pe okt 08, 2010 11:30 pm

FLINK je napisal/-a:
lizard je napisal/-a:

Ti bom se tukaj napisla. HValabogu, da se ljudje razlikujejo in so pripravljeni dati denar za imidz. Za tebe noben avto ni vreden svojega denarja ( Audi, Mercedes, Bmw) . Vedno bos nasel avto, ki bi te modele nadomestil z ful manj kesa in bil po moznosti se boljsi.
Res bi lahko nehal s takim razisljanjem-ali pa vsaj s posiljevanjem drugim in podobno.

Ti pa ravno ne štekaš kaj sem zgoraj napisal. Nikjer nikoli nisem jaz pisal da kateri avto ni vreden svojega denarja- to je napisal tomson. Vsak avto stane kolko pač stane, dejstvo pa je da pri določenih znamkah več plašaš za ime firme, predvsem gre tu za premium znamke, in to z razlogom.

Ne vem če je ravno lastnik Renaulta in bodoči lastnik VW-ja kompetenten za tako šinfarjenje. Ajde, da bi vozil kak premium avto pa jaz ne, bi mi lahko solil pamet, zdaj pa nekako to ne gre skupaj.

P.S. Zakaj serješ po temi in jo spravljaš na oseben nivo?

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK So okt 09, 2010 7:47 am

lizard je napisal/-a:
FLINK je napisal/-a:
lizard je napisal/-a:

Ti pa ravno ne štekaš kaj sem zgoraj napisal. Nikjer nikoli nisem jaz pisal da kateri avto ni vreden svojega denarja- to je napisal tomson. Vsak avto stane kolko pač stane, dejstvo pa je da pri določenih znamkah več plašaš za ime firme, predvsem gre tu za premium znamke, in to z razlogom.

Ne vem če je ravno lastnik Renaulta in bodoči lastnik VW-ja kompetenten za tako šinfarjenje. Ajde, da bi vozil kak premium avto pa jaz ne, bi mi lahko solil pamet, zdaj pa nekako to ne gre skupaj.

P.S. Zakaj serješ po temi in jo spravljaš na oseben nivo?

Po tvoji logiki bi moral voziti bmw-ja, da bi lahko zagovrjal premium razred? In bi se moral kurcit z avtom? Lahko bi vozil tudi bmw...pa mi trenutno ne pomeni kaj dosti. Ga bom pa cez kako leto sigurno, ko mi sportnost ne bo vec prvotnega pomena.
Ne bom se v te debate spuscal, ker ze pol foruma ve, da potiskas v vsaki temi drug avto.
Tudi bmw, audi, mercedes niso dobili priznanje "premium" brez razloga. Verjetno so tekom veliko let bili vodilni v razvoju, tehniki, tehnologiji, a? In tudi zanesljivost ni sibka? In ne vem, zakaj bi placal znamko....! Placas, da vozis najboljse. Ne vem no...malo brezvezno je tako razmisljanje.
Ce se je nekdo odlocil oziroma se odloca za nakup premium avtomobila, se odloca z razlogom. Pac zeli imeti top. In ne vem, kako mu lahko ponujate znemke, ki temu niso do kolen. In trdim lahko, da kdor se odloca, da kupi eno od teh treh znamk, ga ne bos nikoli preprical, da naj kupi namesto tega alfo ali vw.

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor So okt 09, 2010 8:10 am

FLINK je napisal/-a:Po tvoji logiki bi moral voziti bmw-ja, da bi lahko zagovrjal premium razred? In bi se moral kurcit z avtom? Lahko bi vozil tudi bmw...pa mi trenutno ne pomeni kaj dosti. Ga bom pa cez kako leto sigurno, ko mi sportnost ne bo vec prvotnega pomena.

Kaj vozis sedaj, da boš čez kakšno leto presedlal na BMW zaradi nešportnosti (udobja)?

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK So okt 09, 2010 8:37 am

Thor je napisal/-a:
FLINK je napisal/-a:Po tvoji logiki bi moral voziti bmw-ja, da bi lahko zagovrjal premium razred? In bi se moral kurcit z avtom? Lahko bi vozil tudi bmw...pa mi trenutno ne pomeni kaj dosti. Ga bom pa cez kako leto sigurno, ko mi sportnost ne bo vec prvotnega pomena.

Kaj vozis sedaj, da boš čez kakšno leto presedlal na BMW zaradi nešportnosti (udobja)?

Mislil sem v smeri, da mi je trenutno udobje in luksuz drugotnega pomena. Vozim megana sport. Seveda bi raje vozil bmw serije M , ampak so stroski proti temu astronomski. Luksuz razred pac se pride.... :D

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL So okt 16, 2010 2:05 pm

v celju je zasežena california, rdeče barve, lastnik je iz mb, zasegla pa ga je davčna... :lol:

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay So okt 16, 2010 2:11 pm

v Mb se vozi tapravi SUV.... črn escalade any pic??

tudi o belem maybachu se dosti govori.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
pixie
Novinec

Kraj: Kärnten

Napisal/-a pixie So okt 16, 2010 3:02 pm

@yay je mogoče ta na posojo? ker sem videl da je ena iz mojega naselja imela črnega escalada najetega za poroko
Freunde am fahren.

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek So okt 16, 2010 4:15 pm

jay je napisal/-a:v Mb se vozi tapravi SUV.... črn escalade any pic??

tudi o belem maybachu se dosti govori.

escalede je ze kako leto v mb
en klub-ena čast________nk maribor

Uporabniški avatar
pixie
Novinec

Kraj: Kärnten

Napisal/-a pixie So okt 16, 2010 4:29 pm

ja bo kako leto od tega kar je bila poroka...
Freunde am fahren.

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ So okt 16, 2010 4:49 pm

moj sosed ga prodaja, ce je kak multilionar ki bi ga kupu :lol:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2767997&show=1

pa se to ma
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4073303&show=1

ni lih bogi ;)

Uporabniški avatar
: : Nobody : :
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a : : Nobody : : So okt 16, 2010 8:05 pm

LukL je napisal/-a:v celju je zasežena california, rdeče barve, lastnik je iz mb, zasegla pa ga je davčna... :lol:

Cabrio?

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard So okt 16, 2010 8:26 pm

: : Nobody : : je napisal/-a:
LukL je napisal/-a:v celju je zasežena california, rdeče barve, lastnik je iz mb, zasegla pa ga je davčna... :lol:

Cabrio?

Saj samo cabrio obstaja.

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL So okt 16, 2010 9:10 pm

:D samo s trdo zložljivo streho, bež notranjost

dBAss
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dBAss Ne okt 17, 2010 2:07 pm

Pozigalec je napisal/-a:Wannabe GT2, nažalost. :(

Turbak z orginal sprednjimi GT2 podalški in orginalnim GT2 zadnjim spojlerjem, ima pa okrog 550 KM ;) Za kompleten GT2 look mu pa manjkajo še prinetane poširitve na vseh 4ih blatnikih :)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost