ManIAK je napisal/-a:To se hecaš ne?
Meni se continentalka deformira čez noč in čutim flat spot prvih par kilometrov ko se peljem. Če veš, da bo avto stal recimo dober mesec, potem ti naslednjič priporočam, da gume napumpaš čez 3bar-e.
LaMike je napisal/-a:Tako, da za silo rezerva je ampak vseeno boljše, kot "slime kit"-i.![]()
CockroaC je napisal/-a:Cena, lokacija in dimenzija rezerve bi me zanimala, v kolker je 15".
Od enega mesca stanja se ti gume siher niso deformirale do te mere da bi ble potrebne menjave .. pomoje mas problem nekje drugje ce ti trese ...
baSix je napisal/-a:kolko pa kaj pride ta preformacija na plin? (Jebat ga bencin je drag ratal)
ven0m je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:Tako, da za silo rezerva je ampak vseeno boljše, kot "slime kit"-i.![]()
Osebno sem imel do sedaj samo eno slabo izkušnjo, kjer mi je odneslo ventilček in tesnilna masa ni imela kaj za zaflikat
LaMike je napisal/-a:ven0m je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:Tako, da za silo rezerva je ampak vseeno boljše, kot "slime kit"-i.![]()
Osebno sem imel do sedaj samo eno slabo izkušnjo, kjer mi je odneslo ventilček in tesnilna masa ni imela kaj za zaflikat
Ravno za take primere. Pokneš rezervo pa se pelješ do vulkanizerja. Pa povrhu nimam asistence plačane za ta avto.Je pa me rezerva prišla manj, kot bi me prišel bilo kateri kit.
ManIAK je napisal/-a:To se hecaš ne?
Meni se continentalka deformira čez noč in čutim flat spot prvih par kilometrov ko se peljem. Če veš, da bo avto stal recimo dober mesec, potem ti naslednjič priporočam, da gume napumpaš čez 3bar-e.
CockroaC je napisal/-a:Aja pri rajhlu ... kaka pa je dimenzija gume?Zdaj najbol zanimiva mi je 145/65 od smarta ... pa malo gledam ce so se kake alternative ... ožje/nižje je želja seveda
GT_Turbo17 je napisal/-a:Ceu ponosen se voziš okol...in posledično nič ne vidiš v križišču, pri prometni šoli MB danes okol 19:30 - 20:00...Zelo lepa!
LaMike je napisal/-a:GT_Turbo17 je napisal/-a:Ceu ponosen se voziš okol...in posledično nič ne vidiš v križišču, pri prometni šoli MB danes okol 19:30 - 20:00...Zelo lepa!
Kateri avto imaš? Thx! :piv
GT_Turbo17 je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:GT_Turbo17 je napisal/-a:Ceu ponosen se voziš okol...in posledično nič ne vidiš v križišču, pri prometni šoli MB danes okol 19:30 - 20:00...Zelo lepa!
Kateri avto imaš? Thx! :piv
Bil sem z mojo 145ko temno sivo..
domzikales je napisal/-a:Sem te včeraj videl na avtocesti nekje na poti za Maribor. Izgleda super. Sej sem ti prižgal štiri smernike, ko sem se peljal mimo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov