CockroaC je napisal/-a:Saj ne vem ce je blo kaj napsiano okol motorja:)Kak kaj gre avto mislim z primerjavi z drugimi,si kaj probal?kak je sporabo?Drugace dela avto normalno al so kake tezave zarad swapa nastale?Bremze mislim da si napisal da mas od gsi-ja so dovolj al se pregrevajo?
puntoDriver je napisal/-a:In Pager kako je blo včeri na dragu a je blo kj al nč,smo se srečal na križišču pr semaforju zelen punto If u remember![]()
BaSe je napisal/-a:alo kaj drsanje gume zadaj si že kak rešo, daj povej, da še jaz rešim, ker mi še do zaj noben klepar mi mogel pomagat, pa so mi vsi nekaj razbijali po avtu, pa vun vlačli zadaj :P
hahaha jaz pa sem se že pelo z corso :P in to celo prvi al pa drugi, takoj ko jo je iz MS pripelo :P![]()
![]()
hehehe dere se enako ko moja gre pa za 4X bol :P
ajd LP
te za zelene pozicijske nč ne jebejo?
Se spomnm ja
Maš to allesio felge? Une ka maš komad krakov... ali se motim?
puntoDriver je napisal/-a:te za zelene pozicijske nč ne jebejo?
Se spomnm ja
Maš to allesio felge? Une ka maš komad krakov... ali se motim?
za pozicijske mi noben še ni nč reku pa bo januarja se mi zdi da 2 leti od kar jih mam notr,edin na tehničnem sam to ga pa fotr pele pa reče da jih bo doma zamenu pa je zrihtan![]()
Za felge pa po pravic povedan nevem kjer model so , so pa Toora in majo 8 krakov.
puntoDriver je napisal/-a:sori sej nočm bi t nesrmna sam men je pa gr u nulo ne vem zdi se mi preveč nametan useh stvari gor...uglavnem važn je da je teb ušeč
maš pa saj prvo objavo od tega kekca Pager to tud neki pomen![]()
![]()
Na Brnčičevi se ga pa vidmo nasledn tedn mogoče,zdle ta tedn mam nočno pa nebo glih šlo![]()
PaGeR je napisal/-a:a zdej se boste pa spet kregal tle al kaj?:D:D:D:D:D
ejejej kaj bo z vami
Ej papy, voltage hoče bit sam banan :P
Tko da... kjer boš najdu njegov post mu dej modrga pa je
Drugače pa kmalu nekaj novega :P
Kdor pride v grosuplje bo verjetno vidu
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov