Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Sr jan 24, 2007 11:35 pm

TUNING_BOY je napisal/-a:zakaj se men zdi da je na peti sliki streha bol zvita ko na drugi? da niste vi mal skakal po strehi da je bla lahk totalka??? :D

hehe, renault ima mehek pleh se je od lastne teže zvila :P

aja, ne, saj res, zalet sem vzel pa še enkrat obrnil :P črni humor, se opravičujem, da nebo spet kakšnega napada.

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Če jan 25, 2007 8:47 am

SAVINJCAN: sam da si ok!

:tomidelej:
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
yugo tuner
Novinec

Kraj: Gornji Grad

Napisal/-a yugo tuner Če jan 25, 2007 9:13 am

ice je napisal/-a:SAVINJCAN: sam da si ok!

POdpiS! :D Mal te je izučilo, škoda res lepega cliota :( še men ga je žal,ampak pleh je pleh, važn da si ti cel, pa upam da boš od zdej naprej mal spremenil način vožnje :oops:

LP, ŽAn

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Napisal/-a Paris Če jan 25, 2007 9:23 am

yugo tuner je napisal/-a:

POdpiS! :D Mal te je izučilo, škoda res lepega cliota :( še men ga je žal,ampak pleh je pleh, važn da si ti cel, pa upam da boš od zdej naprej mal spremenil način vožnje :oops:

LP, ŽAn

.....al pa tut ne! Avto je kriv da ga je začel zanašat! Kup raj kej bl pamtnga k se bl ceste drži. :) Sam moje mnenje!
Slika

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Če jan 25, 2007 9:51 am

Paris je napisal/-a:

LP, ŽAn

.....al pa tut ne! Avto je kriv da ga je začel zanašat! Kup raj kej bl pamtnga k se bl ceste drži. :) Sam moje mnenje!

tvoje menenje je bolano tak kot si ti bolan. :D :D :D :D :D
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Napisal/-a Paris Če jan 25, 2007 10:02 am

WILLIAMSCAR je napisal/-a:
Paris je napisal/-a:

LP, ŽAn

tvoje menenje je bolano tak kot si ti bolan. :D :D :D :D :D

Vidš sva že 2!
j**c od avta kaj češ! :bonk
Slika

Uporabniški avatar
RSI
Novinec

Kraj: obersburg

Napisal/-a RSI Če jan 25, 2007 10:05 am

pa kake veze ma avto zdej pr tem,pol so vsi avti k zletijo s ceste j**c al ka? mater si pametn :lol:
VIVE LE SPORT

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Če jan 25, 2007 10:05 am

GT_Turbo17 je napisal/-a:Me veseli, da si ok! Sam ti men nisi majster za vost ampak za avte valat!! Pa za ogrožat udeležence u prometi...dej..mal pomisl kaj bi blo če bi tmle po travniku otroc laufal...al pa bilo keri človek bil...! Pol pa pomoje neb biu hvaležen za 2. živleje, ker bi mogu s tem žvet! Hvalu si se kle na forumu..na koncu si ispadel...da nbom reku kaj. In spet je kriv tovornjak in bla bla bla...če bi ti prpelu počas pa predvidevu, kakor predvideva pameten voznik...se ti to neb zgodl! Ker un vuznik ko divja ni dober voznik...divjat zna usak! sipat pa tut =)

LP

neki me zanima kak pa ti voziš?(med vikendom sm namreč videl enega takega cliota kot maš v avantarju pri šempetru kake bedarije dela...)

Uporabniški avatar
cliort
Novinec

Napisal/-a cliort Če jan 25, 2007 10:15 am

Upam, da boš tiste filmčke doma pokazal!
Tisti komentarji doma so več vredni k pa vseh 500 tukaj!
Vesel sem da se je dobro končalo!

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Napisal/-a Paris Če jan 25, 2007 10:18 am

Mah pozabte! Shit happens every day! :pij: :pivo
Slika

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR Če jan 25, 2007 11:12 am

Paris je napisal/-a:Mah pozabte! Shit happens every day! :pij: :pivo

Je pa res da enim bolj pogosto kot drugim. :P

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a PuBBeC Če jan 25, 2007 11:18 am

Savinjčan!!!! grrrrrr... sam da si ceu ostal! pio mio ko gledam te slike me kr zgrozi, huh, pusti pleh kliotov je tak preveč :P

faking trucks!!! :evil:

bil je lep in mislim, da bo tudi tvoj next car še lepši itd. vidim da imaš okus rihtat in, ne želim tebi in ne nobenmu kaj takega!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če jan 25, 2007 11:27 am

faking trucks ja... :roll:
mislim da je enkrat že pokazal kdo vozi več po levi kot po desni...sicer pa da ne bo kdo napačno sklepal da komu privoščim da se razleti, marsikdaj me tovrstne izjave(ko bi se vsaj čimprej razbil)zelo ujezijo in nikomur kaj takega ni za privoščit, saj je nesreča še prehitro tu. Da pa krivdo ob (celo z njegove strani prikazanem...tip se je režal ko je skoraj zbil motorista :evil: ) takšnem načinu vožnje, valite na druge ali na "slab" avto... :roll:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

p|X|
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a p|X| Če jan 25, 2007 11:48 am

me veseli da si zdrav in cel in srčno upam da boš prišel k pameti....

za primer ti bom sliko avta v katerem je bil moj bratranec cel polaman vendar je preživel, bil pa je sopotnik v A3

Slika

to pa nasproti vozeč avto in kaj je ostalo od njega

Slika

in rezultat vsega skupaj...

bratranca ni izučilo čist nič ,čeprav ni on vozil je sprobal kristosove muke

mene je samo strah kdaj mu bom moral na obisk v bolnico v naslabšem primeru na pogreb.

NE IZZIVAJ svoje sreče in življenja drugih, moj komentar ni namenjen tvoji prometni sedaj, kar je bilo tu veš sam moj komentar je bil na posnetke tvoje vožnje

lep pozdrav in varno vožnjo vsem skupaj
pXs

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 Če jan 25, 2007 1:17 pm

kolesar je napisal/-a:
GT_Turbo17 je napisal/-a:Me veseli, da si ok! Sam ti men nisi majster za vost ampak za avte valat!! Pa za ogrožat udeležence u prometi...dej..mal pomisl kaj bi blo če bi tmle po travniku otroc laufal...al pa bilo keri človek bil...! Pol pa pomoje neb biu hvaležen za 2. živleje, ker bi mogu s tem žvet! Hvalu si se kle na forumu..na koncu si ispadel...da nbom reku kaj. In spet je kriv tovornjak in bla bla bla...če bi ti prpelu počas pa predvidevu, kakor predvideva pameten voznik...se ti to neb zgodl! Ker un vuznik ko divja ni dober voznik...divjat zna usak! sipat pa tut =)

LP

neki me zanima kak pa ti voziš?(med vikendom sm namreč videl enega takega cliota kot maš v avantarju pri šempetru kake bedarije dela...)

emm..nisem bil jaz, ker sem čist iz druzga konca + nimam cliota hehe...to v avatarju je willy...legenda pač =) jst po cesti vozim po omejitvah...sploh če imam v avtu sopotnike..in se prilagajam razmeram na cesti! noben ni frajer če divja...kdor ma željo dirkat..so na voljo dirkališča..razni poligoni...ne pa ceste ob katerih se igrajo otroci...po njih vozijo tovornjaki, motoristi..vse živo...in človek frajer nori..pol se pa še reži ko se skoraj zabije (sem gledu posnetke) ampak glavno je da je vse uredu..da so vsi celi in zdravi! Upam da si se spametoval in da se boš na teli izkušnji spametoval in vozu z lepo hondico, ko že v njej razmišljaš...varneje =)

LP

LP
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Če jan 25, 2007 2:14 pm

bistvo je to da vsak pritisne z močnejšim avtom...kje, kako, kdaj in koliko je pa njegova volja in odločitev...če pozna svoje meje in upošteva tud faktor nasproti vozečih dobro, če je pa kamikaza pa ne bo več dolgo.

Zdej da ga eni drkate kaj je snemal to in da se je zgodilo kar se je, je zame čista bedarija. Kolk nesreč se kontra zgodi, maš avto zrihtan u nulo pa se nek pijanček zagozdi vate...ti nisi kriv nič, pa maš hiter avto, pa si se pač takrat lepo peljal...

enim stvarem se pač ne da izognit in pa mokra cesta in prevelika hitrost je pa krivda vsa na vozniku, žal :roll:
the brand with the three stripes :)

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Pe jan 26, 2007 7:15 pm

Vsi ga serjemo po cestah, ne se lepe in pametne delat,ker smo vsi krvavi pod kožo.Vsakdo od nas je 100% že naredil kakšno neumnost na cesti,sam da jo je cel odnesel. Sam sem se na tem delu ceste,malo naprej od tu,spustil po rahlem klancu navzdol,tako da sem krepko ampak krepko presegel omejitev hitrosti,za cca 130%.

P.S.
Za Williamscarja, kako komentiraš da bo kupil Urban kupil Hondo :?:
CARPE IMPREZAM

OLI
Novinec

pozdravljeni!

Napisal/-a OLI Pe jan 26, 2007 7:33 pm

Pozdravljeni vsi uporabniki foruma!

Jaz bom pa takole rekel:

Sem pristaš lepih, močnih urejenih, predelanih in še bi lahko našteval avtomobilov ampak na nek pameten način uporabe in veselja do njih.
Podpiram srečanja lasnikov predelanih avtomobilov, druženja lastnikov in organizirane tekme.Vsak ima svoj hobi.
Ne gre pa mi v glavo da se je treba izživljati in tekmovati z njimi na cestah.
Je življenje tekma avtomobilov?
Smo sužnji divjanja in divjakov?

Res je da se je lepo peljati hitro in narediti kakšno napako ki s lahko vsakemu zgodi, ampak ne pa se skušati kdo bo najhitrejši kmet na vasi.
Ko bi se bili pripravljeni posneti in tekmovati še kje drugje.
Zakaj ne?
Saj so stvari v katerih se da tekmovati.

Butasto in brutalno se mi zdi izživljanje na cesti, kje ogrožaš sebe in kar je še slabše še ostale udeležence v prometu.

ZA KONEC BOM PA ŠE TOLE POVEDAL, DA JE AVTOMOBILIZEM.COM stran velikih pomoči in uporabnih nasvetov NE PA DIVJAKOV IN CESTNIH NASILNEŽEV.
PRI SLEDNJEM BI SI LAHKO ZAMISLILI PRAV VSI UPORABNIKI IN "POMAGALI" TEM NEKAJ PRISTAŠOV DIVJANJA, NE PA DA SE ŠE SPODBUJA K TAKŠNIM DEJANEJEM.

Veseli me da ste šoferji svojih "makin" in ne DIVJAKI.

Lp in brez zamere............
Zadnjič spremenil OLI, dne Pe jan 26, 2007 8:12 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Re: pozdravljeni!

Napisal/-a GT_Turbo17 Pe jan 26, 2007 7:48 pm

OLI je napisal/-a:Pozdravljeni vsi uporabniki foruma!

Jaz bom pa takole rekel:

Sem pristaš lepih, močnih urejenih, predelanih in še bi lahko našteval avtomobilov ampak na nek pameten način uporabe in veselja do njih.
Ne gre pa mi v glavo da se je treba izživljati in tekmovati z njimi.
Je življenje tekma avtomobilov?
Smo sužnji divjanja in divjakov?

Res je da se je lepo peljati hitro in narediti kakšno napako ki s lahko vsakemu zgodi, ampak ne pa se skušati kdo bo najhitrejši kmet na vasi.
Ko bi se bili pripravljeni posneti in tekmovati še kje drugje.
Zakaj ne?
Saj so stvari v katerih se da tekmovati.

Butasto in brutalno se mi zdi izživljanje na cesti, kje ogrožaš sebe in kar je še slabše še ostale udeležence v prometu.

ZA KONEC BOM PA ŠE TOLE POVEDAL, DA JE AVTOMOBILIZEM.COM stran velikih pomoči in uporabnih nasvetov NE PA DIVJAKOV IN CESTNIH NASILNEŽEV.
PRI SLEDNJEM BI SI LAHKO ZAMISLILI PRAV VSI UPORABNIKI IN "POMAGALI" TEM NEKAJ PRISTAŠOV DIVJANJA, NE PA DA SE ŠE SPODBUJA K TAKŠNIM DEJANEJEM.

Veseli me da ste šoferji svojih "makin" in ne DIVJAKI.

Lp in brez zamere............

Se podpišem.
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Pe jan 26, 2007 8:10 pm

ok.. sej je na začetku isto ko je skor zbil nekoga na motorju pretiravanje.. samo nevem zakaj je sedaj do tega prišlo, da je on kriv za nesrečo.. usaj je bil dokler ni prišel na forum povedat kaj se je resnici zgodilo.. oz. potem ste ga še nekateri napadli ..... je pač naredu filmček, ki je unga skoraj zbil.. to pa še ne pomeni da je potem 100% kriv za nesrečo... in kot ste prebrali, naj bi tovornjak biu tudi malo na njegovem pasu... zato ga res ni treba k****t in čez njega govort, da je tak pa tak in da nesme itd.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov