RoShO je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:lizard je napisal/-a:RoShO je napisal/-a:čim je u naslovu honda pa že napadejo z useh strani no pa nej še kdo naredi 1.6 atmosferca z toliko konji pa da vidmo njegov navor kaksen bo in na koliksnih obratih ja najlazje je kritizirat pokazat pa nc doma pa imet kio ceed po moznosti 1.4 al pa dizel tuki pa se na honde spravljat zto pa js tle avta ne predstavim ko vidte da je honda pa usi napadat sama foušarija tle gor
http://sl.wikipedia.org/wiki/Kategorija:Lo%C4%8Dila
pozabu si pripisat: vstavi po potrebi!

ja tko je če nimaš iq ko sobna temperatura se da normalno prebrat pa ce si državljan naše preljube državice cel dan da sem na šihtu pol pa mal forum preletim pa da se bom še z pravopisam zajebavu me pa zanima kaj vozite tisti ko sam kritizzirate to mogoce golf5? 6?.... ????... kolk let kredita??? 10?? 20??
Jao poba

Kdaj vam bo takim postalo jasno(nekoč?!), da se enostavno spodobi pisat z vsaj OSNOVNIMI pravopisnimi pravili(velike črke, VSAJ pika za stavek, kakšen odstavek mogoče ali že zahtevam preveč)?!
Nisi edini tukaj, ki dela cele dneve ampak očitno ti od "silne zmatranosti" ne zmoreš skupaj sklamfati kolikortoliko pravopisno pravilen stavek?? Tukaj se šele poraja vprašanje glede IQ-ja, ker to ti nebi smelo predstavljati nobenega problema ampak tebi to očitno hud mentalni napor.
Še v kontrargument pišeš na tak način, kar kaže na to, da si celo ponosen na ta "slovenščina for dummies" način pisanja. Zamisli si, da bi vsi na forumu pisali tako...to je nepredstavljiv horror saj bi forum izgledal kot en sam samcat neberljiv stavek
P.S
Pa še iz mojega kraja si...kaj so v OŠ Dragotina Ketteja ali Antona Žnidaršiča, ukinili par predmetov od takrat, ko sem jaz "davna" leta nazaj zaključil šolanje v njih??
P.S.2
Se močno opravičujem za offtopic, vendar sem se moral oglasit, ker se mi zdi, da ravno takšni argumenti kvarijo na koncu celo temo. Čestitam na dobri hondi seveda.
P