dejcc je napisal/-a:Je rekla mama ko si peljal mimo mc donaldsa: "toti je še bolj fukjen ko ti"![]()
![]()

dejcc je napisal/-a:Je rekla mama ko si peljal mimo mc donaldsa: "toti je še bolj fukjen ko ti"![]()
![]()
a ti si pa njegov advokat/tajnica/odvetnik?BBS je napisal/-a:dejcc je napisal/-a:nevem ka hočeš povejet samo 2x sm ga vijo na teznem ko ga kruza gor pa dol 1x z tamalo pa 1x z mamo
Ne vem, zakaj odgovarjaš na takšne provokacije. Nisi nobenemu dolžan razlagat kje si bil, s kom in kaj.
ven0m je napisal/-a:Majhen popravek , ki me je piknil pri postu. Drugače pa všečen avto, več krat viden pri stranskem vhodu od ferija. Si tam kje blizu koroške ceste doma? Tam te več krat vidim, ko se pelješ gor proti stadionu.
Drugače pa res, svija od avta
GOOS je napisal/-a:- So now can make Eleanor deep breath again -
- So now Eleanor can make a deep breath again -
Doche je napisal/-a:Tud jaz sem ga danes poslušal mimo Ploja.. kaj maš to temne luči neke, folija samo al komplet drugo vse? Ker na žmigavcih tud vidim neko etiketo zraven.
Ma res hudoben pogled ko samo spodnji dve gorita zgoraj pa vse črno temno..
chgotom je napisal/-a:No, kmalu dobi "konkurenco", vceraj je odrinil na pot prek luze 2007 Mustang Roush Stage 3.
cvito19 je napisal/-a:chgotom je napisal/-a:No, kmalu dobi "konkurenco", vceraj je odrinil na pot prek luze 2007 Mustang Roush Stage 3.
A se tale bela zver z modrimi črtami potika po Novem mestu?
Izjemno lepo je videti nevsakdanji avto na naših cestah... Tale tvoj mi zaradi barve deluje še lepši od tega belega (če je to ta, ki sem ga videl...)
C4V4L13R je napisal/-a:ven0m je napisal/-a:Majhen popravek , ki me je piknil pri postu. Drugače pa všečen avto, več krat viden pri stranskem vhodu od ferija. Si tam kje blizu koroške ceste doma? Tam te več krat vidim, ko se pelješ gor proti stadionu.
Drugače pa res, svija od avta
GOOS je napisal/-a:- So now can make Eleanor deep breath again -
- So now Eleanor can make a deep breath again -
večkrat se piše skupaj...če se že gremo neko slovnico![]()
najprej se raje slovensko naučite...
sicer pa vse pohvale za avto, mislim, da je škoda vsakega komentarjav pozitivnem smislu seveda
GOOS je napisal/-a:KiNOS je napisal/-a:Jani Brajkovič![]()
![]()
![]()
![]()
Vsaj ena konkurenca down here :P
Njemu sem ga dobavil že pred več kot letom dni.. čudno da ste komaj sedaj opazili..
res pa je da Jani zelo dosti kolesari.. in ga uporablja le ko prispe nazaj v Slovenijo.
Skratka... hud stroj!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost