Matjaz46 je napisal/-a:Spet je nekaj novega na avtu oz. nekaj majn. Avto sem dal odčipat, ker to z sknom ni vodilo nikamor. Sem pa namestil nove gume ker stare michelin pilot sport so bile na notranjih robih čisto uničene.Tudi malo moja krivda ker smo dali tako nastavit optiko.
Sedaj sem dal gor continental sport contact 5 P. Zaenkrat še ne morem povedat razlike, zdi se mi da odzivnost na volanu ni tako dobra, vendar ko pa že imaš nastavljeno linijo pa držijo zelo dobro.
Ko se bom vozil kaj več pa bom poročal.
dominic je napisal/-a:se pravi, guma ne dopusca velikega popravljanja smeri in prej spusti ?? tole mi ne disi, ker ce se igras po cesti, je to vec kot prej slaba lastnost gume, ker idealne linije na cesti ni nikoli...
Matjaz46 je napisal/-a:No da vam poročam, nadaljne ugotovitve o gumah.
Avto sem zelo obremenil, vendar gume niso začele cvilit, zaj ne vem ali imajo še toliko maneverskega prostora, moram še probat, avto niti malo ne podkrmari, ko zavijem v ovinek je občutek kot da bi imel diferencial, prav čutiš kako avto vleče v ovinek, tudi občutek na volanu je boljši, avto je podobno odziven kot prej, edino kjer se mi ne dopade da pri izhodu iz ovinkov ko pritisnem plin na polno kdaj začejo zdrsavat in mora vmes posegat esp.
SamoK je napisal/-a:kako to mislis zelo obremenil? koliko je to? jaz furam zdaj michelin pilot sport in moram rect, da je guma kr solidna.. edino pri polnem zaviranju, zacne zadek rahlo zanasat, izgubi stik, kar je pa fizikalno tud logicnoi no.. pa tud na mokrem ni nek biser, ampak suhe ceste se drzi pa pribito!
to, da ti pa guma zdrsava (koplje) je pa normalno, avto nima diffa, pa verjetno imas tud v nizji prestavi.. in visoke rpm
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov