Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Pe mar 12, 2010 5:43 pm

pazite na vrhniski obcini imajo po tanovem rdecega cliota (storia), ki deluje kot radar.

isto brezovica samo nevem kateri avto
Slika

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a HaMzO Pe mar 12, 2010 7:18 pm

_B3yBo_ je napisal/-a:pazite na vrhniski obcini imajo po tanovem rdecega cliota (storia), ki deluje kot radar.

kje pa stoji in ok keri uri je oz si ga videl??
sam upam da ne ob glavni cesti proti klancu prot logatcu..:D

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Pe mar 12, 2010 7:24 pm

NejcZ je napisal/-a:
roberto-82 je napisal/-a:kaj pa modri mondeo stara oblika ,ki je učasih tudi na koroško pripeljav.Ta je tudi biv celjski vem ker sem se z voznikom ene 2x pogovarju(kolega od mojga kolega :D :D )sem biv glih zraven njega ko se je pripeljav.

Ta je bil prvi na kraju ko sem jaz met prometno z motorjem (nič kriv :cry: ).. je pa avto bomba :twisted:

Tega nč več ne vidm, sam belega h5 35c mondeota vidm, za laguno prvič slišim....
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX So mar 13, 2010 3:35 pm

Mah sej jih menjujejo te avte tak kot ne vem koga. Ko gate :D Jz dokler se bom po predpisih vozu, kolikor se se nimam nč za bat :D
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
Cpinov
Novinec

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a Cpinov Sr mar 17, 2010 8:18 pm

_B3yBo_ je napisal/-a:pazite na vrhniski obcini imajo po tanovem rdecega cliota (storia), ki deluje kot radar.

ja sam ta avto ni samo v vaši občini je tudi v naši Dobrova-Polhov Gredec in Horjul

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Sr mar 17, 2010 8:46 pm

Jaz pa sem danes zapazil v Mb VW Passat 3bg, limuzina one grde modre barve, spredaj zadaj utripajoče diode, LJ tablice.

bunny01
Uporabnik

Kraj: Nazarje Zadrečka cesta 9

Re: slo policijski avtomobili

Napisal/-a bunny01 Sr apr 25, 2012 11:51 am

Glede nato koliko slovenska vlada vlaga v policijo in kako se hvali z bogato opremo in blati druge nekdanje republike Yugoslavije kako so tam zaostali v opremi itd... prilagam fotografijo službenega vozila prometne policije v Beogradu v Republiki Srbiji, slikano aprila 2012. Da to je ta Republika Srbija, ki je imela nekaj vojn in je izjemno zaostala za Evropo.

Slika
Letnik 2011 prevoženih izjemno malo

In spodnja fotografija je službenega vozila prometne policije v Republiki sloveniji, da to je ta Republika, ki je članica EU, in zveze NATO in je izjemno razvita in najbolj napredna od vseh nekdanjih republik Yugoslavije. Tako nam to predstavljajo politiki.

Slika
Letnik 2003, prevoženih preko 300.000 km, tehnično neizpravno kljub temu, da na policiji trdijo da so to vrhunska izpravna vozila.

Toliko o zaostali Republiki Srbiji in hvali naših politikov.

lp

ma_hi
Novinec

Kraj: Portorož

Napisal/-a ma_hi Sr apr 25, 2012 12:47 pm

Lepo te prosim. Ker imajo v R Srbiji 2 ali tri take avte so pa zato boljši. Ostali vozni park policije pa je verjetno tak kot naš ali pa še slabši....

Uporabniški avatar
srcnik
Poznavalec foruma

Napisal/-a srcnik Sr apr 25, 2012 12:50 pm

Uau na ozadju vidiš isto pugija 307, ki je še bistveno slabši od octavije, pozabljaš pa da imamo tudi mi kar lep asortiment tuaregov. Sicer je tako bmw kot touareg zame idiotizem, ker roko na srce sta to bolj luksuzna avta, kot kar koli drugega. ta bmw je pač avto s katerim se lahko šponajo, dvomim, pa da jih imajo 500 komadov? enega za kazat, tipična balkanska logika ;)

Pa ne vem v čem je point tvojega prispevka, sam primerjaš 2003 avto z 2011? Pišeš pa kot da bi imeli teh bmwjev v takem razmerju, ko mamo mi škode in uporabljane za enake naloge...

Uporabniški avatar
=swen=
Uporabnik

Kraj: gorenjska

Napisal/-a =swen= Sr apr 25, 2012 1:00 pm

Z voznim parkom so na slabšem kot mi v Sloveniji.
Sem bil pred pol leta 1mesec na obisku v Beogradu in sem srečal največ Peugeotov 307, 207, kakšnega VW Golfa, Octavio, nekaj Pajerotov, ter kar nekaj starejših vozil (stoenk, yugotov).
Še slikico sem našel. Tole je slikano 200m od Slavije, znanega krožnega križišča v Beogradu.
Slika

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Re:

Napisal/-a acid Sr apr 25, 2012 1:19 pm

Doche je napisal/-a:Jaz pa sem danes zapazil v Mb VW Passat 3bg, limuzina one grde modre barve, spredaj zadaj utripajoče diode, LJ tablice.

Doche, passata še nisem zasledil se pa pazi nove škode octavie limuzina bele barve MB-KK ki straši predsem po proletarskih in ptujski, videna pa dostikrat na radvanjski proti pohorju in pa videna cca 14dni nazaj tudi na proletarcih, prejšni model octavie combi temno zelene barve, tudi civilka z utripajočimi lučmi spredi in zadi MB tablice. ;)
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr apr 25, 2012 1:26 pm

Zlato pravilo. Ko vidiš znamko škodo, daš malo pozornosti. Simple. Kolikokrat jih vidim, kako se skrivajo, iz goriškega območja. Sedaj mam na sumu čisto novo Octavio RS :mrgreen: Zgleda, da so se malo zamislili, da tista Superb ni bila nič. Sploh pa ne za v naše ovinke. :roll:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr apr 25, 2012 7:27 pm

Iz prve roke povem, da se po Mariboru vozi tudi Mazda 6, temni vijolične barve, zadnji model, z LJ tablicami :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr apr 25, 2012 7:45 pm

=swen= je napisal/-a:Z voznim parkom so na slabšem kot mi v Sloveniji.
Sem bil pred pol leta 1mesec na obisku v Beogradu in sem srečal največ Peugeotov 307, 207, kakšnega VW Golfa, Octavio, nekaj Pajerotov, ter kar nekaj starejših vozil (stoenk, yugotov).
Še slikico sem našel. Tole je slikano 200m od Slavije, znanega krožnega križišča v Beogradu.
Slika

Sej ta 101-ka je nova. Odbijači od 128-ke in detajli od Puntota.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr apr 25, 2012 9:46 pm

@bunny01: Glede na tvoj intuzijasticen post, ki sicer ze v zacetku ni bil preverjen (na to so te opozorili tudi ze uporabniki), bi bilo v tem primeru bolje najti tole temo: viewtopic.php?f=7&t=47196 ter morda v drugacnem slogu na nasa policijska vozila tudi poudariti tuja. Toda v tem primeru kot je bilo sestavljeno zgornje to zal ne sodi s celotnim sestavkom nikamor. Bolje konstruktivno, ter malenkost manj cinicno.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Ne maj 13, 2012 9:48 pm

V Gorici imajo:
modro, črno, sivo in rdečo Octavio kombi 2.0 fsi, vse neoznačene - kriminalisti
bel clio s temno sivim odbijačem - radar
najnovejša temno siva octavia combi temno sive barve - kriminalisti :)
octavio rs, touareg,... prometniki
[size=75]Volvo. For life.[/size]

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Ne maj 13, 2012 10:22 pm

@bunny01: A ti si eden tistih, ki so se jim starši priselili iz Srbije v Slovenijo, pa imate zdaj hudo potrebo pljuvat po državi, v katero ste se priselili in hvalit tisto iz katere ste (verjetno z razlogom?) odšli?
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

bunny01
Uporabnik

Kraj: Nazarje Zadrečka cesta 9

Napisal/-a bunny01 Sr maj 16, 2012 6:37 pm

~toMmy~ je napisal/-a:@bunny01: A ti si eden tistih, ki so se jim starši priselili iz Srbije v Slovenijo, pa imate zdaj hudo potrebo pljuvat po državi, v katero ste se priselili in hvalit tisto iz katere ste (verjetno z razlogom?) odšli?

Ne moji starši se niso priselili iz Srbije v Slovenijo, nikakor. V kakšnem kurcu je slovenska policija je relanost in ne fikcija. Vozila slovenske policije so v 70 % tehnično nizpravna oziroma skoraj vsakemu nekaj manjka, med tem pa kazni je treba pisati navadnim državljanom za premalo profila na gumah.
Veiko policijskih šefov dnevno govori oh in sploh o policiji in o voznem parku ter pri tem primerja druge države balkana, zato je moj post takšen.
To vem zato, ker dnevno vozim tak služben avtomobil in prosim boga, da se vrnem živ domov.

ser76muh
Nov uporabnik

Napisal/-a ser76muh Sr maj 16, 2012 7:05 pm

~toMmy~ je napisal/-a:@bunny01: A ti si eden tistih, ki so se jim starši priselili iz Srbije v Slovenijo, pa imate zdaj hudo potrebo pljuvat po državi, v katero ste se priselili in hvalit tisto iz katere ste (verjetno z razlogom?) odšli?

2x kruta a realna--predvidevam!!!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr maj 16, 2012 8:43 pm

bunny01 je napisal/-a:

Ne moji starši se niso priselili iz Srbije v Slovenijo, nikakor. V kakšnem kurcu je slovenska policija je relanost in ne fikcija. Vozila slovenske policije so v 70 % tehnično nizpravna oziroma skoraj vsakemu nekaj manjka, med tem pa kazni je treba pisati navadnim državljanom za premalo profila na gumah.
Veiko policijskih šefov dnevno govori oh in sploh o policiji in o voznem parku ter pri tem primerja druge države balkana, zato je moj post takšen.
To vem zato, ker dnevno vozim tak služben avtomobil in prosim boga, da se vrnem živ domov.

Lepo povedano.

Pa ce se slucajno kdo ni razumel tega posta, bunny01 je po poklicu policaj.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov