NejcZ je napisal/-a:roberto-82 je napisal/-a:kaj pa modri mondeo stara oblika ,ki je učasih tudi na koroško pripeljav.Ta je tudi biv celjski vem ker sem se z voznikom ene 2x pogovarju(kolega od mojga kolega![]()
)sem biv glih zraven njega ko se je pripeljav.
Ta je bil prvi na kraju ko sem jaz met prometno z motorjem (nič kriv).. je pa avto bomba
Doche je napisal/-a:Jaz pa sem danes zapazil v Mb VW Passat 3bg, limuzina one grde modre barve, spredaj zadaj utripajoče diode, LJ tablice.
=swen= je napisal/-a:Z voznim parkom so na slabšem kot mi v Sloveniji.
Sem bil pred pol leta 1mesec na obisku v Beogradu in sem srečal največ Peugeotov 307, 207, kakšnega VW Golfa, Octavio, nekaj Pajerotov, ter kar nekaj starejših vozil (stoenk, yugotov).
Še slikico sem našel. Tole je slikano 200m od Slavije, znanega krožnega križišča v Beogradu.
~toMmy~ je napisal/-a:@bunny01: A ti si eden tistih, ki so se jim starši priselili iz Srbije v Slovenijo, pa imate zdaj hudo potrebo pljuvat po državi, v katero ste se priselili in hvalit tisto iz katere ste (verjetno z razlogom?) odšli?
~toMmy~ je napisal/-a:@bunny01: A ti si eden tistih, ki so se jim starši priselili iz Srbije v Slovenijo, pa imate zdaj hudo potrebo pljuvat po državi, v katero ste se priselili in hvalit tisto iz katere ste (verjetno z razlogom?) odšli?
bunny01 je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:@bunny01: A ti si eden tistih, ki so se jim starši priselili iz Srbije v Slovenijo, pa imate zdaj hudo potrebo pljuvat po državi, v katero ste se priselili in hvalit tisto iz katere ste (verjetno z razlogom?) odšli?
Ne moji starši se niso priselili iz Srbije v Slovenijo, nikakor. V kakšnem kurcu je slovenska policija je relanost in ne fikcija. Vozila slovenske policije so v 70 % tehnično nizpravna oziroma skoraj vsakemu nekaj manjka, med tem pa kazni je treba pisati navadnim državljanom za premalo profila na gumah.
Veiko policijskih šefov dnevno govori oh in sploh o policiji in o voznem parku ter pri tem primerja druge države balkana, zato je moj post takšen.
To vem zato, ker dnevno vozim tak služben avtomobil in prosim boga, da se vrnem živ domov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov