BMWz0r je napisal/-a:PuPa je napisal/-a:BMWz0r je napisal/-a:Ok ce vam je pa ta rizota usec ...
Hmmm, no ja res je da ima vsak svoj okus in da lahko vsak izraža svoje mnenje na forumih samo veš kaj žaliti nekoga pa po mojem mnjenju res ni izražanje svojega mnenja pač napiši men ni všeč tale avto al pa da za tvoj okus pač ni ql ne pa da nekoga žališ a je QL???? Ker btw avto je noro zrihtan tak da nimaš kej rečit kar se pa česarkoli drugega tiče pa ne razpravljaj javno a je dobr??????![]()
![]()
![]()
Dej umiri se. Zarad takih kukr si ti je ta forum na nivoju 10 letnikov, ker teme preberete in nato noter iscete elemente s katerim bi lahko zaceli nestrinjanje iz katerega, seveda kasneje sledi vsesplosno kreganje in spam.
Sam sem omenil,da se mi zdi avto za moj okus rizota. S tem nisem nobenga prizadel ali uzalil, temvec izrazil svoje mnenje.Ce pa ti to dojames kot neki osebni napad al kakorkoli si dojel je pa tvoj problem.
Mene tud zanima kaj je na tem avtu rižastega? Si si sploh razjasnil kaj pomeni v avtomobilizmu riž oz. torej je za tebe vse kar ni originalno riž tudi npr od couraga avto? ipd. avto je ukusno predenal linije ipd bodo spasane in je to to newem kje ti vidiš kakšen riž, ....