Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
pernat_b
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a pernat_b Pe apr 13, 2007 10:59 pm

BMWz0r je napisal/-a:
PuPa je napisal/-a:
BMWz0r je napisal/-a:Ok ce vam je pa ta rizota usec ...

Hmmm, no ja res je da ima vsak svoj okus in da lahko vsak izraža svoje mnenje na forumih samo veš kaj žaliti nekoga pa po mojem mnjenju res ni izražanje svojega mnenja pač napiši men ni všeč tale avto al pa da za tvoj okus pač ni ql ne pa da nekoga žališ a je QL???? Ker btw avto je noro zrihtan tak da nimaš kej rečit kar se pa česarkoli drugega tiče pa ne razpravljaj javno a je dobr?????? :evil: :evil: :evil: :evil:

Dej umiri se. Zarad takih kukr si ti je ta forum na nivoju 10 letnikov, ker teme preberete in nato noter iscete elemente s katerim bi lahko zaceli nestrinjanje iz katerega, seveda kasneje sledi vsesplosno kreganje in spam.

Sam sem omenil,da se mi zdi avto za moj okus rizota. S tem nisem nobenga prizadel ali uzalil, temvec izrazil svoje mnenje.Ce pa ti to dojames kot neki osebni napad al kakorkoli si dojel je pa tvoj problem.

Mene tud zanima kaj je na tem avtu rižastega? Si si sploh razjasnil kaj pomeni v avtomobilizmu riž oz. torej je za tebe vse kar ni originalno riž tudi npr od couraga avto? ipd. avto je ukusno predenal linije ipd bodo spasane in je to to newem kje ti vidiš kakšen riž, ....
Timmy drift: http://www.youtube.com/watch?v=NXzNhBMdP5U
STREET RACING OR DRIFT IS NOT A CRIME!!!
www.slo-drift.com

Uporabniški avatar
PuPa
Nov uporabnik

Kraj: velenje

Napisal/-a PuPa Pe apr 13, 2007 11:04 pm

pernat_b je napisal/-a:
BMWz0r je napisal/-a:
PuPa je napisal/-a:
BMWz0r je napisal/-a:Ok ce vam je pa ta rizota usec ...

Hmmm, no ja res je da ima vsak svoj okus in da lahko vsak izraža svoje mnenje na forumih samo veš kaj žaliti nekoga pa po mojem mnjenju res ni izražanje svojega mnenja pač napiši men ni všeč tale avto al pa da za tvoj okus pač ni ql ne pa da nekoga žališ a je QL???? Ker btw avto je noro zrihtan tak da nimaš kej rečit kar se pa česarkoli drugega tiče pa ne razpravljaj javno a je dobr?????? :evil: :evil: :evil: :evil:

Dej umiri se. Zarad takih kukr si ti je ta forum na nivoju 10 letnikov, ker teme preberete in nato noter iscete elemente s katerim bi lahko zaceli nestrinjanje iz katerega, seveda kasneje sledi vsesplosno kreganje in spam.

Sam sem omenil,da se mi zdi avto za moj okus rizota. S tem nisem nobenga prizadel ali uzalil, temvec izrazil svoje mnenje.Ce pa ti to dojames kot neki osebni napad al kakorkoli si dojel je pa tvoj problem.

Mene tud zanima kaj je na tem avtu rižastega? Si si sploh razjasnil kaj pomeni v avtomobilizmu riž oz. torej je za tebe vse kar ni originalno riž tudi npr od couraga avto? ipd. avto je ukusno predenal linije ipd bodo spasane in je to to newem kje ti vidiš kakšen riž, ....

ja no sej veš kok pravjo, favšija je prisotna povsod... no ja nivo 10 letnika o tem bi se dalo še razpravljati ampak kot si rekel sva potem na napačnem forumu za takšne razprave!!!! PA LEP VEČER

p|X|
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a p|X| So apr 14, 2007 6:16 am

omg da je ta avto rižota,

mogoče je ded pozabo očala gor dat :lol: :lol:

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R So apr 14, 2007 7:07 am

ja pernat_b, če si že gremo razjasnit, kaj pomeni riž (rice), bomo ugotovili, da to pomeni vsak neserijski del, ki ne pripomore k performancom avta ;) plain and simple.

lp
Slika

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® So apr 14, 2007 8:36 am

Js pa tko pravim,če pa tole ni lep clio in je kokerkoli rižan,potem pa kateri clio je pa potem sploh še lepo spedenan če ta niali pa lepše spedenan,no govorim pa za ta model cliota???
Js ga u glavnem ne najdem zaenkrt,tk da vse pohvale lastniku ;)
1 3 5
2 4 6 R

p|X|
Novinec

Napisal/-a p|X| So apr 14, 2007 12:50 pm

Black_Racer® je napisal/-a:Js pa tko pravim,če pa tole ni lep clio in je kokerkoli rižan,potem pa kateri clio je pa potem sploh še lepo spedenan če ta niali pa lepše spedenan,no govorim pa za ta model cliota???
Js ga u glavnem ne najdem zaenkrt,tk da vse pohvale lastniku ;)

BMWz0r
Nov uporabnik

Napisal/-a BMWz0r So apr 14, 2007 11:19 pm

lenivec je napisal/-a:sam fak kak ste eni občutljivi. avto je iz vseh pogledov rižota in nehajte iskat razne izgovore, pa če vam je všeč ta izraz al ne. star clio s pol tone plastik. in vsak ki se v to spravla pač more sprejet tut tako mnenje, če ga noče nima kaj delat na javnem forumu. isto je z vsemi ostalimi ki takoj začnejo z favšijo in nevem čem.

evo men je avto krnekaj, stem nerečem da se model ni potrudo,vložo dela itd. (pravijo vsako tele ma svoje vesele. eni avte, eni droge, eni motorje, eni kurbe, eni umetnine) ampak kaj mu pomagajo vse plastike in to če je še vedno samo clo, ki nebo nikoli nič drugega kot clio. in čemu bi tu bil favš? nerazumem da bikdo bil komu favš ker ma cliota, ki ga gre spravit v totalno neuporabno stanje. sem mu res favš da nemore na noben robnik, sem mu favš da nemore čez normalnega ležečega policaja, sem mu favš da nemore na strme dovoze v garažo, sem mu favš da nemore namalo bol zjeban makedam? neverjamem, ker vse to kaj sn naštel more meni avto nardit brez težav, če mi ne je neuporabn.

pač fantje in dekleta sprijaznite se s tem, da ni vse samo favšija, ampak da kdo tudi ko pogleda tak avto ne vidi samo pragov odbijačev in feln, ampak avto ki se skriva pod to šminko, ki je pa clio kot vsi ostali.

in še nekaj vsi ki tak radi omenjate kuriđevega avdija za izgovor pri rižoti. dejansko je stvar drugačna, ker tam je avto že v osnovi nek resn avto. pri raznih klijotih starih puntotih, sviftih itd pa vse skupaj zgleda smešno.

Pa je vsaj en pameten in vidi realno na stvar. Hvala bogu se je upanje za ta forum.

Napisem da je avto rizota, nakar se 10 komadov 10letnih frocov spravi name in mi zacne govort, ce jest sploh vem kaj je rizota in da sm mu fovz. Marija sej ma enga razdrkanga cliota ne pa BMW M5 :/. Gor ma 1 tono plastike in ne bo prisel a ma nikamor. Ja in preden se bo name spet spravil 10 komadov naj povem da mam sam podoboben avto in da vem in govorim iz lastnih izkusenj. Popolnoma razumem njega in njegovo veselje itd. Res svaka cast za projekt ampak to ni to.In prosim vas malo zadrzte svoje komentarje, ker ni avta na svetu, da bi bil usakmu usec.

LP

Uporabniški avatar
PuPa
Nov uporabnik

Napisal/-a PuPa So apr 14, 2007 11:24 pm

ok ok veš kok pravm, počakmu na showe itak je pa res vsakomur svoje...

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Napisal/-a Matjaz46 So apr 14, 2007 11:40 pm

100 ludi, 100 čudi!!!!! :D

BMWz0r
Nov uporabnik

Napisal/-a BMWz0r So apr 14, 2007 11:43 pm

Matjaz46 je napisal/-a:100 ludi, 100 čudi!!!!! :D

100 žena, 200 sisa!!!!! :D

p|X|
Novinec

Napisal/-a p|X| Ne apr 15, 2007 7:48 am

hehe točno tak 100 ludi sto čudi,

avto je bil narejen za showe, in menjana odbijačev ter pragovi, niso
ravno 1 tono plastike. Eni pač raje dajo ta denar za nakup
novega avtomobila. Drugi pa uživajo ob pogledu na delo in trud
ki so ga vložli v projekt.

Drugač pa uživajte, na kak način si pač izberete.
( Pa nisn 10 let star 8) 11 pa ) :twisted:

Uporabniški avatar
PuPa
Nov uporabnik

Napisal/-a PuPa Ne apr 15, 2007 9:51 am

p|X| je napisal/-a:hehe točno tak 100 ludi sto čudi,

( Pa nisn 10 let star 8) 11 pa ) :twisted:

:D :D
drgač pa res ja vsake oke majo svojga malarja

GapiChrysler
Novinec

Napisal/-a GapiChrysler Ne apr 15, 2007 11:04 am

meni osebno zelo lep clio res pohvale lastniku za ves vložen trud,voljo in denar. svaka čast! aja btw, kako pa odpreš zadnja vrata? to mi ni jasno...sprednja vem da na un gumbek

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 Ne apr 15, 2007 12:16 pm

pohvale za vložen trud...

1. Lufti med spoji niso OK
2. Avtu zadaj tisti ne paše skupaj z sprednjim odbijačem
3. manjkajo spodobne feltne in pa pragovi

en lep primer lepega 5 vratnega cliota je (bil) en svetlo moder Clio s feltnami, angel eysi in pa zadaj lexus... ne pa tole... je pa res da če bi bil 8 let mlajši bi mi verjetno bil všeč...

lp

p|X|
Novinec

Napisal/-a p|X| Ne apr 15, 2007 12:40 pm

avto je še vedno v obdelavi :)

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a svizc Ne apr 15, 2007 8:23 pm

p|X| je napisal/-a: Eni pač raje dajo ta denar za nakup
novega avtomobila. Drugi pa uživajo ob pogledu na delo in trud
ki so ga vložli v projekt.

To je beseda. En folk uziva v tem kt sam neki naredi svojega, svojo obliko, svoj trud vlozi v njega, eni pa pac kupjo nov avto ker nimajo potreb po svicanju in delu z obdelavo. Kakor berem je tlele cez tale avto vec kritik kot pa pohval, men avto dobr zgleda, mogoce ce bi bil moj bi se ene par stvari dodal, drugace pa vsaka cast lastniku za vlozen trud v tale avto, take ljudi podpiram!!!

Uporabniški avatar
PuPa
Nov uporabnik

Napisal/-a PuPa Ne apr 15, 2007 8:41 pm

s temu se pa absolutno strinjam da bi morale pasti ene drgačne felne 8)

Uporabniški avatar
gagi´d hype
Novinec

Kraj: Od Sevnce čez Ljubljano v Šalovce :D

Napisal/-a gagi´d hype Ne apr 15, 2007 8:44 pm

Men je avto ubitačno dobr, in me nitimalo ne spominja na rižaste avte, za če pa tisto drži kar je reku klipse al kdo že je, pol je rice sopomenka besedi styling!

ena grdo, druga lepše povedana...!

Kar se pa tiče avdija je pol vsekakor večji riž od tegale (malo pretiravanja), gledano na to da avto ni dokončan, edino zadn obijač mogoče kazi clean look celega avtomobila...
Aja pa ker po novem ni riž če stylaš limuzino, če pa stylaš avto nižjega razreda pa je to pač smešno kao riž (če sm prov razumel) :roll: :roll:

v glavenm mislim da smo mi 10letniki vas že davno prerasli ;)

Sicer je pa že od nekdaj tko da tisti ki majo BMW-je mislijo da je njihov stoke BMW najlepši,najbolši, pa nwm ka vse, js pa ziher cenim trud ki je vložen v lepo delo, če pa avto ni za po cesti je pa čist njegova stvar, ker ga vozi samo on!
Slika

Uporabniški avatar
Style'R
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a Style'R Ne apr 15, 2007 8:47 pm

GapiChrysler je napisal/-a:meni osebno zelo lep clio res pohvale lastniku za ves vložen trud,voljo in denar. svaka čast! aja btw, kako pa odpreš zadnja vrata? to mi ni jasno...sprednja vem da na un gumbek

tudi na gumbek :D
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov