No, skoda da se je Dejan odločil za prodajo ampak ima očitno prave razloge za to.
Kot je nekdo zgoraj rekel, je res skoda da ne pritegneš vsaj enkrat na dragu sam, glede na to, da si sam ta, ki je zivel za ta projekt. kakorkoli, karkoli boš naredil je verjetno prav na okoliščine, ki jih imaš.
Da še jaz malo dodam opisu, ki je podan na netu.
V Dejanov avto je danih veliko tuning ur, ki jih nihče od nas ne more opisat in katere je na koncu tako ali drugače Dejan plačal ali pa jih tudi sam porabil za projekt.
Avto je pripravljen maksimalno vrhunsko, nikjer ampak nikjer se ni šparalo. Vsa vgrajena roba je res dobrega porekla, vsa preverjena (večkrat stestirana) in stvar bo delovala kot more.
Vseh predelav ne moremo povsem javno razkriti, določene predelave poznamo le najbližnji, ki smo sodelovali pri projektu in v večini tudi Dejan.
je pa vsekakor motor dodelan dosti bolje kot moj mnogim poznani rs2, ki je naredil 10.4s / 228kmh. Dejanov avto ima cca 250kg manj kot moj rs2, konji bodo pa povsem primerljivi. Osebno sem prepričan, da bo avto sposoben nizkih 10s, ob primernem štartu celo pod 10s.
Marsikdo misli, da kupiš le bate, Hprofil ojnice, velik IC, turbino in še kaj in to je to. Najbolj važno od vsega je, da potem vse skupaj dela in drži konje. TU so razlike v vseh komponentah, ki se jih vgrajuje. Dokler govorimo o konjih 200, 300, 400, marsikaj drži. ko bo kdo poskusil 600, 700, 800+ realnih konjev, bo videl, kaj vse te preseneti in odlomi. Sam sem poizkusil marsikaj in šola je bila draga.
Dejanov avto je končan 90%. V primeru, da je za vikend dirka, smo v nedeljo zjutraj na štartu
Če bo kdo resen kupec, bomo svoje usluge nudili seveda tudi naprej oziroma servisirali zadevo, če bo želja. Avto je pač specifika in v motorju je marsikaj narejenega, kar ni original...
Cena 42.000eur?
Za ves vložek, čas in znanje je to povsem primerna cena in ne se prosim sedaj obesit na to, da ne začnemo nepotrebno debato, kdo pa to naredi ceneje, ker ne zna narediti konkretno tega kar smo mi....
Upam pa, da bo Dejan to mrcino občutil na lastni riti za volanom seveda.