Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Kraj: Okolica MB

Napisal/-a Dejan_S2 Sr mar 11, 2009 1:03 pm

@all: Hvala vsem za komentarje in pohvale!

Tak bom reko, vse je lepo in prav in bi lahko obdržal avto, ki sem si ga že od nekdaj želel, AMPAK... enkrat ko v življenju napraviš naslednji korak pri katerem je poleg tebe samega še družina se ti malo obrne vse skupaj v glavi in imaš drugačne prioritete.

Če bo še kdaj v življenju priložnost bom pa mogoče spet šel v takšen ali pa še hujši projekt, zaenkrat pa je prioriteta družina.

Lep pozdrav vsem! :)
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Sr mar 11, 2009 2:19 pm

PRODRIVE je napisal/-a:Lahk karatkteristike avta in pa seveda ceno sporočiš na ZS,avto ima potencial :twisted:

Lahk meni tudi?

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a HaMzO Sr mar 11, 2009 2:25 pm

Uporabniški avatar
LaKi_
Novinec

Napisal/-a LaKi_ Sr mar 11, 2009 2:45 pm

Jp.
Spisek predelav je :shock: , vožnja mora bit pa :bow
Težko je danes biti norec, kajti konkurenca je velika.

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Sr mar 11, 2009 2:50 pm

UFFFFFF AUDI POWER :twisted:
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Sr mar 11, 2009 2:57 pm

Kaki stroj ne :woohoo

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Sr mar 11, 2009 3:36 pm

Je to podobna ali ista predelava kot jo ima Edo v RS2
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Sr mar 11, 2009 3:42 pm

dejan, družina je definitivno bolj pomembna, sam vsaj pri meni boš ostal zapisan kot največji trotl na tem svetu če ga na en drag race ne zapelješ in dobiš vsaj delno povrnjen ves čas ki je v projektu in posledično denar.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO Sr mar 11, 2009 3:59 pm

croma_man je napisal/-a:dejan, družina je definitivno bolj pomembna, sam vsaj pri meni boš ostal zapisan kot največji trotl na tem svetu če ga na en drag race ne zapelješ in dobiš vsaj delno povrnjen ves čas ki je v projektu in posledično denar.

morda ima dober finančni razlog zakaj nemore izpeljat do konca, verjetno treba še kar nekaj vložit da bi bil v voznem stanju, to ni naša stvar.

men je tut škoda da ga neb usaj 1x vidl na dragih :)

velik sreče pri prodaji, sam kokr je zdj recesija po svetu, teško ga boš prodal, morda se pa le najde kak kupec. ugavnem srečno!

Uporabniški avatar
z-tech
Nov uporabnik

Kraj: delavnca

Napisal/-a z-tech Če mar 12, 2009 7:32 pm

eh premal konjev, drgac bi ga vzel :lol:

sej ne... ja skoda res d ga neb sprobal, sam ce ti pac ne znese je bolj d se tk sprijazns
pa se proda kt pa da bi mogu "kompenzirat" pr kksni drugi bl pomembni stvari...

upam da ga kupi kksen iz slo., ce ga bos prodal, d bi ga potem vsaj enkrat vidl na
dragih kje tukaj, je pa taka s2 tut men vsec in ce bi mel kes bi ti jo ze odpeljal :)
Prelude

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Če mar 12, 2009 7:46 pm

Dejan_S2 je napisal/-a:@all: Hvala vsem za komentarje in pohvale!

Tak bom reko, vse je lepo in prav in bi lahko obdržal avto, ki sem si ga že od nekdaj želel, AMPAK... enkrat ko v življenju napraviš naslednji korak pri katerem je poleg tebe samega še družina se ti malo obrne vse skupaj v glavi in imaš drugačne prioritete.

Če bo še kdaj v življenju priložnost bom pa mogoče spet šel v takšen ali pa še hujši projekt, zaenkrat pa je prioriteta družina.

Lep pozdrav vsem! :)

:shock: :shock: :shock: tega pa nisem vedel,je pa res ,da bo avto šel hudo :!:
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Če mar 12, 2009 8:13 pm

42.000€ ?!

huuuh :oops:
[size=75]Volvo. For life.[/size]

Uporabniški avatar
rs2
Novinec

Napisal/-a rs2 Če mar 12, 2009 9:15 pm

No, skoda da se je Dejan odločil za prodajo ampak ima očitno prave razloge za to.

Kot je nekdo zgoraj rekel, je res skoda da ne pritegneš vsaj enkrat na dragu sam, glede na to, da si sam ta, ki je zivel za ta projekt. kakorkoli, karkoli boš naredil je verjetno prav na okoliščine, ki jih imaš.

Da še jaz malo dodam opisu, ki je podan na netu.

V Dejanov avto je danih veliko tuning ur, ki jih nihče od nas ne more opisat in katere je na koncu tako ali drugače Dejan plačal ali pa jih tudi sam porabil za projekt.

Avto je pripravljen maksimalno vrhunsko, nikjer ampak nikjer se ni šparalo. Vsa vgrajena roba je res dobrega porekla, vsa preverjena (večkrat stestirana) in stvar bo delovala kot more.
Vseh predelav ne moremo povsem javno razkriti, določene predelave poznamo le najbližnji, ki smo sodelovali pri projektu in v večini tudi Dejan.

je pa vsekakor motor dodelan dosti bolje kot moj mnogim poznani rs2, ki je naredil 10.4s / 228kmh. Dejanov avto ima cca 250kg manj kot moj rs2, konji bodo pa povsem primerljivi. Osebno sem prepričan, da bo avto sposoben nizkih 10s, ob primernem štartu celo pod 10s.

Marsikdo misli, da kupiš le bate, Hprofil ojnice, velik IC, turbino in še kaj in to je to. Najbolj važno od vsega je, da potem vse skupaj dela in drži konje. TU so razlike v vseh komponentah, ki se jih vgrajuje. Dokler govorimo o konjih 200, 300, 400, marsikaj drži. ko bo kdo poskusil 600, 700, 800+ realnih konjev, bo videl, kaj vse te preseneti in odlomi. Sam sem poizkusil marsikaj in šola je bila draga.

Dejanov avto je končan 90%. V primeru, da je za vikend dirka, smo v nedeljo zjutraj na štartu :shock: :D

Če bo kdo resen kupec, bomo svoje usluge nudili seveda tudi naprej oziroma servisirali zadevo, če bo želja. Avto je pač specifika in v motorju je marsikaj narejenega, kar ni original...

Cena 42.000eur?
Za ves vložek, čas in znanje je to povsem primerna cena in ne se prosim sedaj obesit na to, da ne začnemo nepotrebno debato, kdo pa to naredi ceneje, ker ne zna narediti konkretno tega kar smo mi....

Upam pa, da bo Dejan to mrcino občutil na lastni riti za volanom seveda.
Vse pod 2 bara je N/A
Audi power

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE So mar 14, 2009 8:17 pm

rs :bow :tomidelej: ,mi lahko prosim odgovoriš na ZS,ki sem ti ga poslal, Hvala
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
solidx
Novinec

Napisal/-a solidx Ne mar 15, 2009 1:43 pm

Dejan_S2 je napisal/-a:Dizel powah trga! :twisted:

Je pa S2-ka na prodajo vsem navdušencem! ;)

Hja se prodaja zarad določenih razlogov. na 1 mestu je družina pol pa ostalo veselje. Glavno je da razmišljaš z trezno glavo.
Evo IX MR In Working Progress

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Kraj: Okolica MB

Napisal/-a Dejan_S2 Po mar 23, 2009 8:16 am

Back! :oops: Bil vmes v Švici en čas, pa nasplošno gužva!....

Ja najlepša hvala vsem za komentarje! Posebej pa Edo-tu, ki je napisal iz prve roke, ker dejansko on sam ter @blu_gti najbolje vesta kaj se je dogajalo in kaj se dogaja z mojim avtom - tuning projektom!!

Težko je sploh z besedami izrazit zahvalo za vso pomoč in prizadevanje, nasplošno celemu SKN Tuning Slovenija Team-u!!!! :bow :tomidelej:

Ni kaj, tapravi ste fantje, maherji z lastnimi izkušnjami !!!

Zelo lepo si Edo to napisal, da si nekateri predstavljajo, da je to kar tako nardit avto s 700 - 800KM... ja mokre sanje ;)

Kakorkoli, tudi jaz sam upam, da ga bom lahko sam osebno sprobal in se še malo navozil preden bo šel. :D Zaenkrat sem ga dal samo na avto.net ker ni cajta... bom ga pa še malo na tuje strani dal...

Še 1x najlepša hvala SKN-ovcem, pa tudi vam vsem tukaj za podporo! :)
Audi 5-pot power
By SKN Slovenija

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Po mar 23, 2009 1:16 pm

Obvezno na tuje strani, pri nas razn če v vašem krogu koga najdeš, bo težko nekoga dobit, ker je zelo "specifična" zadeva. Projekt je res da dol padeš 8) 8) Res ste "norci" da se kaj takega spravite delat in da je seveda na vrhunskem nivoju :D

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Po mar 23, 2009 9:06 pm

Če trofim lotko, ga kupim :D Stari tole so res mokre sanje :D Šit a ne :D
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen To mar 31, 2009 1:26 pm

[quote="rs2"]Cena 42.000eur?
Za ves vložek, čas in znanje je to povsem primerna cena in ne se prosim sedaj obesit na to, da ne začnemo nepotrebno debato, kdo pa to naredi ceneje, ker ne zna narediti konkretno tega kar smo mi....
quote]

Mislim, da bo Dejan še dolgo lastnik te S2 in bo še marsikateri Drag odpeljal, ker za ta denar ne vrjamem da bo najdu kupca.

Mislim, da lahko trdim da tolk kok se vi spoznate na predelovanje se jst spoznam na prodajo redkosti in zaradi tega trdim da bo težka pri prodaji.

Spomnim se nekaj mesecev nazaj se je prodal Golf IV R32 tud nekje 750hp je bil na King of Europe. Avto so delali nam vsem znani Poljaki "VTG Team".
Prodajna cena 25.000eur.
Golf II R32 HGP bitrubo. Tvoj nasprotnik lani v finalu v Rijeki se je prodal letos marca.
Prodajna cena 20.000eur.
Najhitrejši evropski avto na sprednji pogon prav tako iz VTG delavnice je tud letos šel.
Prodajna cena 9.000eur
pa še bi lahko našteval. Žal so stroški, ki vrjamem da so bli v tej višini ali celo več v primerjavi z prodajno ceno velikokrat nesorazmerni.
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
rs2
Novinec

Napisal/-a rs2 To mar 31, 2009 8:33 pm

zoranwagen je napisal/-a:
rs2 je napisal/-a:Cena 42.000eur?
quote]

Mislim, da bo Dejan še dolgo lastnik te S2 in bo še marsikateri Drag odpeljal, ker za ta denar ne vrjamem da bo najdu kupca.

Mislim, da lahko trdim da tolk kok se vi spoznate na predelovanje se jst spoznam na prodajo redkosti in zaradi tega trdim da bo težka pri prodaji.

Spomnim se nekaj mesecev nazaj se je prodal Golf IV R32 tud nekje 750hp je bil na King of Europe. Avto so delali nam vsem znani Poljaki "VTG Team".
Prodajna cena 25.000eur.
Golf II R32 HGP bitrubo. Tvoj nasprotnik lani v finalu v Rijeki se je prodal letos marca.
Prodajna cena 20.000eur.
Najhitrejši evropski avto na sprednji pogon prav tako iz VTG delavnice je tud letos šel.
Prodajna cena 9.000eur
pa še bi lahko našteval. Žal so stroški, ki vrjamem da so bli v tej višini ali celo več v primerjavi z prodajno ceno velikokrat nesorazmerni.

Se popolnoma strinjam s tabo glede cene in zmožnosti prodaje.
V večini problemov so taki avti narejeni za dušo posameznika, po željah investitorja in pa uresničitev želja.
ravno zato, ker je stvar tako predelana pa potem to postane nepremičnina.

v svojem odgovoru sem hotel le poudariti, da so delo in pa vgrajeni deli vredni tega denarja a kaj ko verjetno je le malo ljudi, ki so pripravljeni za to plačati.

Pa ne bi zdej, kaj so poljaki pa za koliko prodali, ker njihov produkt in pa Dejanov je povsem različen - pa ne govorim zdej koliko hitro bo kdo odpeljal na stezi ampak o uporabnosti avtomobila...

lp
Vse pod 2 bara je N/A
Audi power
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov