ni panike z hlajenjem, itaq je dost velika sprednja luknja. Je pa mel kolega probleme k je mel cleanane stranske luknje samo je zajebo ker je dal tablico v sredinsko luknjo...
Hvala za pohvale...
btw: danes spoliral rob tak da bling bling
prej / potem
pokrovči ki bodo pokril sredino in šraufe še pridejo
prejle sem videl avto v živo, sem bil ravno na malci v Šempetru. Avto je low, way low. Feltne pa proti pričakovanjem iz slik dobro izpadejo čeprav še vedno colo premajhne.
Courage™ je napisal/-a:Tomo, kam si pa felne prodal ?
Prodale so se v Kranj...bodo na polotu ki je še mislim, da v delu
Saj pravim, da na slikah je drgač, velikost je men kul, ker z 14 in 8J nebi bil tok nizek, pa tu redkokdaj počoha po gumi, zdej morem še samo zrihtat pokrovčke ki bodo pokril šraufe
Ne vem no...meni osebno kvari notranji videz...armatura, volan in ostalo vse v stilu pol pa tisti medvedek mi je pač mimo...pa tudi bilokaki drugi plišati kič. To mi je ravno tak bedna kot recimo kaka Pioneer nalepka ali kaj podobnega. To imajo obešene ponavadi babe ali pa kaki najstniki.
Clean varianta avta pa plišast kič ne gre skup.
Pač to je moje mnenje.
Ja antenco sigurno - vsaj malo. Bad look še tudi pride na vrsto, menjane luči in sem spredaj končal.
Sem pa danes na prosti dan na avtu pobarval B stebriček v gloss črno in se lotil saniranja rje na nekaterih mestih
pol dvomim da je zelo podobn če ima modre nalepke?
No, da malo osvežim...felge so prodane. Razlog? Enostavno prenizek avto za vsakodnevno uporabo, če imam pa dvigjenega pa mi izgleda grdo z toliko lufta med blatniki. Tako, da naročene so zopet 14" tokrat z malček več roba kot pri borbetkah (ne enostavno ne zdržim brez tega :P ) V planu je potem širit avto ( vendar v mejah normale - ne tak kot beybo
tako nekak sem si to predstavljal (tako lepo "diskretno" širjenje) felge pa žal niso te