MatejW je napisal/-a:Jaz za kio dam 1800, osnovno + ful kasko.... kje pa se je rang x5 ipd avtov...
PIKSNA007 je napisal/-a:Ja ta avto pa je mašinca pa pou ja. Res je huda ane, U NULO! Sm nou na forumu, tok da upam da ne zamerte če zaostajam s komentarji o avtu. Drgač je res konc avto, vse na njem. Pa barva je tut huda. Aja sam neki me zanima Hamzo? A mogoče poznaš groznika?
HaMzO je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:Se prau ene 3.ooo€ use skup kasko pa registracija
ja tam nekje brez popusta te pride tok...kaj boš to uzel...??
dj da ti jz mojga prodam hehe
TOYOTA je napisal/-a:MatejW je napisal/-a:Jaz za kio dam 1800, osnovno + ful kasko.... kje pa se je rang x5 ipd avtov...
nisi napisal koliko imaš popusta, ker tole je kar velik za eno obogo ceed, jaz dam 200 eur manj za mojo imprezo in glede na to da je kasko obračunan po vrednosti avta....kasko od brata za x5 3.0 d z nabavno ceno cca. 85.000 eur je 3700 eur...ne vem pa koliko ima popusta
MatejW je napisal/-a:TOYOTA je napisal/-a:MatejW je napisal/-a:Jaz za kio dam 1800, osnovno + ful kasko.... kje pa se je rang x5 ipd avtov...
nisi napisal koliko imaš popusta, ker tole je kar velik za eno obogo ceed, jaz dam 200 eur manj za mojo imprezo in glede na to da je kasko obračunan po vrednosti avta....kasko od brata za x5 3.0 d z nabavno ceno cca. 85.000 eur je 3700 eur...ne vem pa koliko ima popusta
ja ni ubogi ceed ker padem v predzadni razred + mladi voznik z nic % bonusa, ker nikol nisem mel vec kot 11mescof skup zavarovan avto, pa je to to,... :S
ze zarad mladega sofera mi poberejo 600€,... tak je to pri zavarovalnicah =)
TOYOTA je napisal/-a:MatejW je napisal/-a:TOYOTA je napisal/-a:MatejW je napisal/-a:Jaz za kio dam 1800, osnovno + ful kasko.... kje pa se je rang x5 ipd avtov...
ja ni ubogi ceed ker padem v predzadni razred + mladi voznik z nic % bonusa, ker nikol nisem mel vec kot 11mescof skup zavarovan avto, pa je to to,... :S
ze zarad mladega sofera mi poberejo 600€,... tak je to pri zavarovalnicah =)
ubogi ceed sem mislil v šali, ker pač avto stane 14/15 k€..dobro če odštejeva 600 eur za mladega voznika je pa že bolj znosno, čeprav še vedno veliko...
P.S. pri kasku ni razredov, pri osnovnem zavarovanju pa sklepam da padeš v predzadnji razred...( od 100 do 130 kw),ampak vsi tukaj v tej temi pa v zadnjega:)
vepar je napisal/-a::shock: pa sem že mislil da sem dal veliko 1300€ za osnovno+ful kasko z 50% bonusa za avto ki je bil 50k€ nov.. torej 700zav + 1900kasko
negre mi pa lih skup kako je za gti-ja 200€ več zavarovanja...
ok višji razred ob 50% popusta nanese cca180€ ampak avto je v osnovi cenejši in je cenejši kasko... to računajo kakor se jim sprdne pomoje
stiloman je napisal/-a:vepar je napisal/-a::shock: pa sem že mislil da sem dal veliko 1300€ za osnovno+ful kasko z 50% bonusa za avto ki je bil 50k€ nov.. torej 700zav + 1900kasko
ok višji razred ob 50% popusta nanese cca180€ ampak avto je v osnovi cenejši in je cenejši kasko... to računajo kakor se jim sprdne pomoje
ja verjetn da res, pogledajo avto, lastnika... ah tale ma dnar mu bomo kr več računal...
zihr je nek način da je to tko...
stiloman je napisal/-a:vepar je napisal/-a::shock: pa sem že mislil da sem dal veliko 1300€ za osnovno+ful kasko z 50% bonusa za avto ki je bil 50k€ nov.. torej 700zav + 1900kasko
ja verjetn da res, pogledajo avto, lastnika... ah tale ma dnar mu bomo kr več računal...
Senad je napisal/-a:stiloman je napisal/-a:vepar je napisal/-a::shock: pa sem že mislil da sem dal veliko 1300€ za osnovno+ful kasko z 50% bonusa za avto ki je bil 50k€ nov.. torej 700zav + 1900kasko
valda, on ma več, mu bom več zaračunal...
haha kake majo eni tu gor. Vse (skoraj vse) gre preko formularja kjer samo vstavljajo številke (hp,ccm2,letnik bla bla) in nakoncu pride cifra vun. nemoreš kr tak rečt, da če ma nekdo več dnara da mu več zaračunajo...
HaMzO je napisal/-a:dejmo pustit ta kasko pa to zavarovanje pri mir....
raj se zmenmo kdaj gremo enga angleža razbit ko mi zamuja z pošiljko feltn
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov