vugy je napisal/-a:Sem te vido dans na ptujski v mb potem si pa šel dasno proti dvoetažnemu. Sem se vozo mal za tabo, da sem si ogledo avtek:P pa enkrat sem ti poblendo (trenutno umazan temno rdeč bmw e36 318is). Glede na to da nisem najbl ljubitelj kie, moram rečt da mi je tvoja zlo lepa. Od spredaj je super črno bela kombinacija. Odzadaj pa izgledajo izpuhi tui fajn. Samo daj oni krom okvirček dol, pa nekaj bi še jaz naredo z odsevniki v zadnjem odbijaču. Pohvalno
MatejW je napisal/-a:vugy je napisal/-a:Sem te vido dans na ptujski v mb potem si pa šel dasno proti dvoetažnemu. Sem se vozo mal za tabo, da sem si ogledo avtek:P pa enkrat sem ti poblendo (trenutno umazan temno rdeč bmw e36 318is). Glede na to da nisem najbl ljubitelj kie, moram rečt da mi je tvoja zlo lepa. Od spredaj je super črno bela kombinacija. Odzadaj pa izgledajo izpuhi tui fajn. Samo daj oni krom okvirček dol, pa nekaj bi še jaz naredo z odsevniki v zadnjem odbijaču. Pohvalno
Si ti vido pravi avto?![]()
Kake felne sem mel gor?
Pa keri krom okvircek?
ManIAK je napisal/-a:Kaj ta drvarnica kitajska še laufa?
acid je napisal/-a:Sn vido totega wannabe kao tvoj, bi po tablci vedo če si ti al nepa tvojemu dosti bolj pašejo avspuhi gor, no morem tvoje še v živo videt, samo nimam nikol sreče da bi te srečo po mb
Sej sem že ezzyju reko bomo mogli, en mini meet nardit v mb forumaši
ManIAK je napisal/-a:MatejW je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:Kaj ta drvarnica kitajska še laufa?
Sem te vido zadnic ob avtocesti, z odprto haubo na renaultu
Neka KIA se je pred mano peljala, te pa ji je karter odpadu pa ga je meni v kiler zabilo. Sm samo vun pobral pa dalje...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov