Temporary plates
Temporary plates look exactly like the normal series except for a red stripe indicating the year of validity of the plate. This stripe may be followed by the letter Z indicating that federal taxes have not been paid for the vehicle. They also differ in the sense that they have a maximum of 5 digits (instead of 6 for normal series plates).
These plates are used by foreigners working or living on a temporary basis in Switzerland. They come on a white background but can also be found on brown or blue background for special vehicles. Until 1995, the validation year was embossed on the plate. Since then, the federal government has made the decision that it was more economical to manufacture them with a blank red stripe on which the validation date is indicated by a sticker.
_xzibit_ je napisal/-a:@ Rajmond: pa gdje ti imas tu auto praonu? O_o Nikad vidio sve te aute sa HR registracijama. Pogotovo nisam znao da ima u Istri jedna 360 modena... Kako to da u praoni imas sve te mrcine (ako smijem pitati)?
Di4b|o^ je napisal/-a:Rajmond sviđa mi se Alpina B5, jer sam nju i ja oprao i vozio više puta.. Baš je fina![]()
Ma na kraju, svi su dobri.
_xzibit_ je napisal/-a:@ Rajmond: pa gdje ti imas tu auto praonu? O_o Nikad vidio sve te aute sa HR registracijama. Pogotovo nisam znao da ima u Istri jedna 360 modena... Kako to da u praoni imas sve te mrcine (ako smijem pitati)?
Rajmond je napisal/-a:Di4b|o^ je napisal/-a:Rajmond sviđa mi se Alpina B5, jer sam nju i ja oprao i vozio više puta.. Baš je fina![]()
Ma na kraju, svi su dobri.
Nije to Alpina B5, to je B5S 530 konja![]()
mali video da vidis kako ide
http://www.youtube.com/watch?v=zM4k8E1DQOo
MRV je napisal/-a:in še v slo jeziku! pa kaj je z vami. se najde en hrvat in vsi po hrvaško. aloo..
adis je napisal/-a:MRV je napisal/-a:in še v slo jeziku! pa kaj je z vami. se najde en hrvat in vsi po hrvaško. aloo..
ne pretiravaj.
hvala bogu imamo člane a.com, ki so iz drugih držav ne-le iz Slovenije.
Yagi-san je napisal/-a:adis je napisal/-a:MRV je napisal/-a:in še v slo jeziku! pa kaj je z vami. se najde en hrvat in vsi po hrvaško. aloo..
ne pretiravaj.
hvala bogu imamo člane a.com, ki so iz drugih držav ne-le iz Slovenije.
Oprosti, tu dam pa jaz MRV-ju popolnoma prav. Pa ni nikakršnega nacionalnega ozadja. Poskusi ti, na katerem drugem (seveda tujem) forumu komunicirati v slovenskem jeziku. Sam osebno, na hrvaških forumih pišem (vsaj trudim se) hrvaško, tako na angleškem, nemškem.....le na italijanskem ne gre, ker pač ne znam in je v ospredju angleščina !
Lp, Yagi-san
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost