Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 To sep 06, 2005 1:34 am

denzl je napisal/-a:pa kaj pametujete k da ste pa drugi kej boljsi!?
sej ma dobre gume zato nič bat ljudje ne bo vas zbil :lol: :lol:

Vsak zna gas v podn tišat, ustavt pa ne čist vsak.... Tle niso važne sam dobre gume, ampak še dost ostalih stvari... Sej se je fajn hitr pelat, samo pretiravat pa ni treba (oz. to nej dela vsak tam, ko ne bo mogu pri tem ogrožat od nobenga druzga življenja kakor samo svoje)
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ To sep 06, 2005 2:05 am

dejan84 je napisal/-a:
denzl je napisal/-a:pa kaj pametujete k da ste pa drugi kej boljsi!?
sej ma dobre gume zato nič bat ljudje ne bo vas zbil :lol: :lol:

Vsak zna gas v podn tišat, ustavt pa ne čist vsak.... Tle niso važne sam dobre gume, ampak še dost ostalih stvari... Sej se je fajn hitr pelat, samo pretiravat pa ni treba (oz. to nej dela vsak tam, ko ne bo mogu pri tem ogrožat od nobenga druzga življenja kakor samo svoje)

se strinjam!

Uporabniški avatar
Basist
Novinec

Napisal/-a Basist To sep 06, 2005 3:19 am

LeVcEk je napisal/-a:PaGeR ni ti treba u skarice prehtevat!!! :lol: :lol: :lol: Pa nakonc si prdobu kok?5 metrov? :P :P

Ha, ha... zato mam pa čist serijski avto ;););) da se me ne prepozna ;););)

Aja, Pager... pohvale za avto, res si se potrudil z njim verjetno veliko časa in šuškov vložil, to je hvalevredno... pa čeprav ni ravno po mojem okusu.
lp,
Gregor

Sometimes I'm good... But when I'm bad I'm even better!!!!!!!

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ To sep 06, 2005 6:56 am

mislm no kaj tlele po forumu pametujejo kako pager voz,kolk krogov nardi....pač pr kraj hodte pa se nimate bat da vas zbije....sam smetite :twisted:

drugač pa mu pošlte pm pa povejte kaj vas muču in upajte da bo šlo v božja ušesa in vas bo uslišu :)
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To sep 06, 2005 7:05 am

šmeks je napisal/-a:
drugač pa mu pošlte pm pa povejte kaj vas muču in upajte da bo šlo v božja ušesa in vas bo uslišu :)

on je za tebe bog ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR To sep 06, 2005 7:25 am

Courage™ je napisal/-a:
šmeks je napisal/-a:

on je za tebe bog ?

Sam mate res veselje smetit... :?

Pa kaj ve morte vsi neki vtaknt v vsako besedo ki jo kdo drug napiše drugače... Če ne zastopiš metafore pol bodi raje tiho...

Pa boli me K... kako vozm... Pa kako naj vozm se največ uni oglašajo, ki vozijo isto kot jst ali pa še huje :? Kukr vozm mi SEDE in tko bom vozu... Če se bom razbil bom jst kriv, če me kaps ustavi pa izpit vzame, bom jst kriv, če koga povozm bom tud jst kriv, tko da ne wem kaj se mate tolk za obremenjevat z mojo vožnjo... 2.0 mašine nism dal notr da jo bom gledu - kaj miselte?

LP
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ To sep 06, 2005 7:48 am

nea se nerviraj, pa prenesi malo kritike, če si že avto dal na net potem jaz mislim da si kaj takega pričakoval.

Sam ne vem kak voziš pa me niti ne zanima.
Slika

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 To sep 06, 2005 8:56 am

PaGeR je napisal/-a:Pa boli me K... kako vozm... Pa kako naj vozm se največ uni oglašajo, ki vozijo isto kot jst ali pa še huje :? Kukr vozm mi SEDE in tko bom vozu... Če se bom razbil bom jst kriv, če me kaps ustavi pa izpit vzame, bom jst kriv, če koga povozm bom tud jst kriv, tko da ne wem kaj se mate tolk za obremenjevat z mojo vožnjo... 2.0 mašine nism dal notr da jo bom gledu - kaj miselte?

Lej, zdele že tko govoriš, sam Bognedaj da se boš mogu res kdaj sprijaznit s tem, da je en na vozičku al pa celo na žalah zarad tebe, pa pomojem (oz. upam) da ne boš več tko gledu... Jst to ne govorim tega tle kot osebn napad (kakor boš zihr spet na žalost razumel :?), ampka glede na to, da ti prav folk, k so povečini avtofreaki tle gor, da malo umiri, pol si verjetn lahk mislš, da greš navadnim ljudem s svojo vožnjo še bolj v nos.

Lp ;)
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
LeVcEk
Novinec

Napisal/-a LeVcEk To sep 06, 2005 8:55 pm

dejan84 je napisal/-a:
PaGeR je napisal/-a:Pa boli me K... kako vozm... Pa kako naj vozm se največ uni oglašajo, ki vozijo isto kot jst ali pa še huje :? Kukr vozm mi SEDE in tko bom vozu... Če se bom razbil bom jst kriv, če me kaps ustavi pa izpit vzame, bom jst kriv, če koga povozm bom tud jst kriv, tko da ne wem kaj se mate tolk za obremenjevat z mojo vožnjo... 2.0 mašine nism dal notr da jo bom gledu - kaj miselte?

Lej, zdele že tko govoriš, sam Bognedaj da se boš mogu res kdaj sprijaznit s tem, da je en na vozičku al pa celo na žalah zarad tebe, pa pomojem (oz. upam) da ne boš več tko gledu... Jst to ne govorim tega tle kot osebn napad (kakor boš zihr spet na žalost razumel :?), ampka glede na to, da ti prav folk, k so povečini avtofreaki tle gor, da malo umiri, pol si verjetn lahk mislš, da greš navadnim ljudem s svojo vožnjo še bolj v nos.

Lp ;)

Zelo lepo napisano.

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM To sep 06, 2005 9:06 pm

Meni osebno je tale Corsa hudo predelana pa še barva je rdeča, kar daje meni še dodatno piko na i! ;)

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM To sep 06, 2005 9:09 pm

SubaruFreak je napisal/-a:Pa ni ti treba na gas stiskat, ko se mem Rok&rola peles...

Če misliš za to soboto konkretno, sem ga jst prosil, da me je tam malo zapeljal po parkir placu ;)

Uporabniški avatar
tomos
Nov uporabnik

Napisal/-a tomos To sep 06, 2005 11:14 pm

O pagerjevi vožnji pa KHM...ane Pager 8) Sicer pa dobr voz, mogoče za odtenek predivje :twisted:

Uporabniški avatar
tomos
Nov uporabnik

Napisal/-a tomos To sep 06, 2005 11:19 pm

SELJO je napisal/-a:jst bom reku vse lepo in prav sam da gre pa corsa 3x okrog globusa to je pa ze mal bolano...

Maš ase, ki grejo tut več kot 5 krogou ;) ;) Če so 3je krogi razlog, da je bolan...kaj potem porečeš na 5? BEGNE?? :lol: :lol:

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak To sep 06, 2005 11:25 pm

SCH-MM je napisal/-a:
SubaruFreak je napisal/-a:Pa ni ti treba na gas stiskat, ko se mem Rok&rola peles...

Če misliš za to soboto konkretno, sem ga jst prosil, da me je tam malo zapeljal po parkir placu ;)

Ja to soboto sem imel v mislih... Sej je kul, ce ima pager pac eno hudo corso... Pa zvok je tud ok in te scence... Vse kar sem hotel povedat je le to, da naj malo prizanese navadnim pescem in peskam, ker se bo slej ko prej kaksna od prestrasenosti zgrudila po tleh...

TO je to ...
Lp
Slika

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Napisal/-a PaGeR Sr sep 07, 2005 7:08 am

dejan84 je napisal/-a:Lej, zdele že tko govoriš, sam Bognedaj da se boš mogu res kdaj sprijaznit s tem, da je en na vozičku al pa celo na žalah zarad tebe, pa pomojem (oz. upam) da ne boš več tko gledu... Jst to ne govorim tega tle kot osebn napad (kakor boš zihr spet na žalost razumel :?), ampka glede na to, da ti prav folk, k so povečini avtofreaki tle gor, da malo umiri, pol si verjetn lahk mislš, da greš navadnim ljudem s svojo vožnjo še bolj v nos.
Lp ;)

Ahaha.. No comment...
Počisti najprej pri sebi, potem se spravljaj na druge ;) Malo povprašaj folk, kdo jim bolj normalno vozi, al jst al ti :P Pa ne razumet kot osebni napad to, ker ni, sam to sm napisu kr sm že v prejšnjem postu poudaru...

LP
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Napisal/-a PaGeR Sr sep 07, 2005 7:10 am

Courage™ je napisal/-a:nea se nerviraj, pa prenesi malo kritike, če si že avto dal na net potem jaz mislim da si kaj takega pričakoval.

Ok, sam to ni bla lih kritika na avto, kaj mislš?
Nism objavu te teme, zato da se bo debatiral kdo je bog in kdo ne.. ;) Jst vem da nism :P Zate pa ne wem ;)

LP
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Napisal/-a PaGeR Sr sep 07, 2005 7:12 am

SubaruFreak je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:

Ja to soboto sem imel v mislih... Sej je kul, ce ima pager pac eno hudo corso... Pa zvok je tud ok in te scence... Vse kar sem hotel povedat je le to, da naj malo prizanese navadnim pescem in peskam, ker se bo slej ko prej kaksna od prestrasenosti zgrudila po tleh...

TO je to ...
Lp

Čist kapiram ;)
Sej sm se mal umiru.. Direkt mim roka nikol več ne nažgem, pa okol globusa tud pomojem da nikol več ;)
Sej jst tud mislm na druge :P

LP
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Sr sep 07, 2005 7:55 am

PaGeR je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:nea se nerviraj, pa prenesi malo kritike, če si že avto dal na net potem jaz mislim da si kaj takega pričakoval.

Ok, sam to ni bla lih kritika na avto, kaj mislš?
Nism objavu te teme, zato da se bo debatiral kdo je bog in kdo ne.. ;) Jst vem da nism :P Zate pa ne wem ;)

LP

nisem mislo kritik avta, ampak če si dal avto na net potem vsi poznajo avto in vsi vejo kam se obrnit in pribit kako sočno.

Tisto o bogu pa se ne delaj neumnega, ker dobro vem da si razumel kaj sem hoto povedat ;)

LP
Slika

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a alesi Sr sep 07, 2005 8:39 am

Dejan ti se zdej oglasas k si pomoje eden najbolj divjih na tem forumu :)

Aja tud jaz se kdaj okrog globusa peljem 3x ker ne najdem prkplaca,tko da ni recen da pozira.Ponavadi je tko da folk najprej ko vidi en predelan avto ej tega pozerja kr voz se kle okrog,ne pomisli da isce parkirisce ,jao jao

Pager ti pa sam gas,more it pošrek ce ne ni nic :P :P
Slika
Toj pač vse kar sem imel za danes!

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Sr sep 07, 2005 9:27 am

SubaruFreak je napisal/-a:Ja to soboto sem imel v mislih...

Jst in Alonso kriva za to, my bad :oops:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 42 gostov