SENATOR je napisal/-a:Model feltne mi je sicer vsec le da bi mogu bit 5 krak.Napise pa dol potrgat.
BlackWind je napisal/-a:SENATOR je napisal/-a:Model feltne mi je sicer vsec le da bi mogu bit 5 krak.Napise pa dol potrgat.
feltne so 4 krake zato ker so na 4ri vijake...za avte ki pa imajo 5 vijakov pa so v 5kraki izvedbi![]()
lp
BlackWind je napisal/-a:SENATOR je napisal/-a:Model feltne mi je sicer vsec le da bi mogu bit 5 krak.Napise pa dol potrgat.
feltne so 4 krake zato ker so na 4ri vijake...za avte ki pa imajo 5 vijakov pa so v 5kraki izvedbinapisi sigurno ostanejo, saj se mora vedeti kateri avto te je prehitel
in da ni prevec prazen
odstranil pa bom po vsej verjetnosti brisalec in kljucavnico![]()
lp
AudiRSboy je napisal/-a:dj_em je napisal/-a:škoda edin k je motorček mogoče mal švoh..
lp
![]()
druagce ce se spomnim a nisi govoril da bos ostal na 14col kajti naj bi imel tako najbolse razmerje udobnosti in odzivnosti avtakaj te je prepricalo v 16
dj_em je napisal/-a:ma samo tega ne deli.. klučavnica mora ostat pa brisalc tut.. samo zameni za aero twin.. pa je.. vsaj jest nebi menu.. pa ne zarad lepote ampak zarad funkconalnosti.
BlackWind je napisal/-a:[quote="AudiRSboy]
lepse se pelje s temi gumami 40 visine kot pa s 55lepse pozira luknje
ne ves dokler ne probas
jah newem feltne so mu manjkale an....gre pa se vseeno dobr
se sploh ne pozna
lp
BlackWind je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:dj_em je napisal/-a:škoda edin k je motorček mogoče mal švoh..
lp
![]()
druagce ce se spomnim a nisi govoril da bos ostal na 14col kajti naj bi imel tako najbolse razmerje udobnosti in odzivnosti avtakaj te je prepricalo v 16
lepse se pelje s temi gumami 40 visine kot pa s 55lepse pozira luknje
ne ves dokler ne probas
jah newem feltne so mu manjkale an....gre pa se vseeno dobr
se sploh ne pozna
lp
DojceMan je napisal/-a:Ne bi, je notr. Sej to se na splošnno ve sam modi brišejo poste na njegovo željo ker noče da bi zvedl "kao skriva". Kmet!
Shket je napisal/-a:A ego fejst zraste če maš v avtu motor z bogimi 140 konji? Vprašam samo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov