ser76muh je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:@bunny01: A ti si eden tistih, ki so se jim starši priselili iz Srbije v Slovenijo, pa imate zdaj hudo potrebo pljuvat po državi, v katero ste se priselili in hvalit tisto iz katere ste (verjetno z razlogom?) odšli?
2x kruta a realna--predvidevam!!!
bunny01 je napisal/-a:To vem zato, ker dnevno vozim tak služben avtomobil in prosim boga, da se vrnem živ domov.
ninjeti je napisal/-a:Že po več slovenskih medijih je blo govora o tem, da policaji na vozilih nimajo nameščenih niti zimskih pnevmatik, ampak se zaradi primankljaja denarja vozijo z letnimi.
rogacp je napisal/-a:bunny01 je napisal/-a:To vem zato, ker dnevno vozim tak služben avtomobil in prosim boga, da se vrnem živ domov.
Napiši si kazen, kot bi jo napisal vsakemu drugemu sodržavljanu, ki bi ga zalotil s takšnim avtomobilom.
Red in disciplino je potrebno začeti pri sebi, ne pri drugih.
Podoben primer je najprej s službenim vozilom cca. 70 km/h do avtobusne postaje, nato pa z radarjem lovit tiste, ki si upajo peljat 60 km/h.
Se opravičujem za off-topic.
bunny01 je napisal/-a:Ne morem si sam napisat, se pa država oziroma kot prvo MNZ strinja s tem, da se takšna vozila vozijo okrog. Torej za njih so tehnično brtezhibna ker tako piše v prometni. Normalno, da piše, če pa sami sebi delajo tehnične
AgitatoR je napisal/-a:=swen= je napisal/-a:Z voznim parkom so na slabšem kot mi v Sloveniji.
Sem bil pred pol leta 1mesec na obisku v Beogradu in sem srečal največ Peugeotov 307, 207, kakšnega VW Golfa, Octavio, nekaj Pajerotov, ter kar nekaj starejših vozil (stoenk, yugotov).
Še slikico sem našel. Tole je slikano 200m od Slavije, znanega krožnega križišča v Beogradu.
Sej ta 101-ka je nova. Odbijači od 128-ke in detajli od Puntota.
bunny01 je napisal/-a:ser76muh je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:@bunny01: A ti si eden tistih, ki so se jim starši priselili iz Srbije v Slovenijo, pa imate zdaj hudo potrebo pljuvat po državi, v katero ste se priselili in hvalit tisto iz katere ste (verjetno z razlogom?) odšli?
Motiš se krepko!
X-Hair je napisal/-a:Zlato pravilo. Ko vidiš znamko škodo, daš malo pozornosti. Simple. Kolikokrat jih vidim, kako se skrivajo, iz goriškega območja. Sedaj mam na sumu čisto novo Octavio RSZgleda, da so se malo zamislili, da tista Superb ni bila nič. Sploh pa ne za v naše ovinke.
Courage™ je napisal/-a:Iz prve roke povem, da se po Mariboru vozi tudi Mazda 6, temni vijolične barve, zadnji model, z LJ tablicami
X-Hair je napisal/-a:bunny01 je napisal/-a:ser76muh je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:@bunny01: A ti si eden tistih, ki so se jim starši priselili iz Srbije v Slovenijo, pa imate zdaj hudo potrebo pljuvat po državi, v katero ste se priselili in hvalit tisto iz katere ste (verjetno z razlogom?) odšli?
Motiš se krepko!
Jaz bi tudi rekel, da se motita. Zakaj? Na Škodo RS pridejo ob prvi vgradnji Potenza 050A. Tisto so itak znucal v max dveh letih. Kolega videl, da so bili sedaj na Savi Effekta (in kar je efektivnega pri tej gumi je samo ime), če se prav spomnem. Za zjokat. In zakaj je potem z lahkoto zbežat eni RS-ki, zakaj se Superb skoraj zaleti v ograjo, ko po omejitvah zaviješ v ovinek. Katastrofa. Res. In pol ti ta isti ...... mah sploh ne bom pisal, brezveze.Sam, da se dela za varnost, pa je OK.
Butale, ne pa varnost.
luky je napisal/-a:Pomembno je da v Lj in bližnji oklici furajo tourege.
nevermind je napisal/-a:Motiš se. Država ima denarja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov