Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Style'R
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a Style'R Ne apr 15, 2007 8:52 pm

mito155 je napisal/-a:pohvale za vložen trud...

1. Lufti med spoji niso OK
2. Avtu zadaj tisti ne paše skupaj z sprednjim odbijačem
3. manjkajo spodobne feltne in pa pragovi

en lep primer lepega 5 vratnega cliota je (bil) en svetlo moder Clio s feltnami, angel eysi in pa zadaj lexus... ne pa tole... je pa res da če bi bil 8 let mlajši bi mi verjetno bil všeč...

lp

hmmm, mi je ži žal da so prisle kakršne koli slika na forme, sej sm zi povedu da avto se ni fertik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-pragove še imam v garaži, treba jih je še namestit
-lufti na odbijačih so že popravljeni
-.....

AVTO ŠE NI FERTIK, MOJE SLIKE BOJO PA PRIŠLE KO BO AVTO FERTIK!!!
Slika

Uporabniški avatar
PuPa
Nov uporabnik

Kraj: velenje

Napisal/-a PuPa Ne apr 15, 2007 8:56 pm

gagi´d hype je napisal/-a:Men je avto ubitačno dobr, in me nitimalo ne spominja na rižaste avte, za če pa tisto drži kar je reku klipse al kdo že je, pol je rice sopomenka besedi styling!

ena grdo, druga lepše povedana...!

Kar se pa tiče avdija je pol vsekakor večji riž od tegale (malo pretiravanja), gledano na to da avto ni dokončan, edino zadn obijač mogoče kazi clean look celega avtomobila...
Aja pa ker po novem ni riž če stylaš limuzino, če pa stylaš avto nižjega razreda pa je to pač smešno kao riž (če sm prov razumel) :roll: :roll:

v glavenm mislim da smo mi 10letniki vas že davno prerasli ;)

Sicer je pa že od nekdaj tko da tisti ki majo BMW-je mislijo da je njihov stoke BMW najlepši,najbolši, pa nwm ka vse, js pa ziher cenim trud ki je vložen v lepo delo, če pa avto ni za po cesti je pa čist njegova stvar, ker ga vozi samo on!

:tomidelej: :tomidelej:
Full hudo povedano, čist prav ti dam

CST Blacky
Novinec

Kraj: Ljubno ob Savinji

Napisal/-a CST Blacky Ne apr 15, 2007 9:01 pm

SLIKE SO BILE NA STYLER-JEVO ŽELJO ODSTRANJENE Z MOJE STRANI.

Uporabniški avatar
Style'R
Novinec

Napisal/-a Style'R Ne apr 15, 2007 9:03 pm

nejkonej je napisal/-a:Joj zdaj se boste spet začel kregat...dajte včasih tisti ki napišete komentar pa vam potem kdo napiše kontra oz " žaljivko" odgovorit na PS oz PM. Potem pa tu nastane 100 strani v katerih ja samo nekaj uporabnih...

točno tako
Slika

Uporabniški avatar
Style'R
Novinec

Napisal/-a Style'R Ne apr 15, 2007 9:06 pm

HVALA TI SRTC :D

SLIKE PA PRIDEJO, KO BO AVTO FERTIK :!: :!: :!: :!:
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne apr 15, 2007 9:08 pm

ej kok ti je pa kej streho zacvikal k si jo svasu....k mene prepricujejo da jo nesvasm tm k so ble letvice da mi jo bo prevec potegnl skupi in da nebo ql....
Slika

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Po apr 16, 2007 6:34 am

AudiRSboy je napisal/-a:ej kok ti je pa kej streho zacvikal k si jo svasu....k mene prepricujejo da jo nesvasm tm k so ble letvice da mi jo bo prevec potegnl skupi in da nebo ql....

Ful počasi moraš švasat,cajt si morš uzet,tko da sam prpikat na 4 straneh,pol pa počas vsate tolk časa piknat na eni strani in nebo nč zvilo ;)
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
none
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a none Po apr 16, 2007 7:48 am

BMWz0r je napisal/-a:
Matjaz46 je napisal/-a:100 ludi, 100 čudi!!!!! :D

100 žena, 200 sisa!!!!! :D

Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade.

Uporabniški avatar
Style'R
Novinec

Napisal/-a Style'R Po apr 16, 2007 9:02 pm

none je napisal/-a:
BMWz0r je napisal/-a:
Matjaz46 je napisal/-a:100 ludi, 100 čudi!!!!! :D

100 žena, 200 sisa!!!!! :D

Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade.

:D :tomidelej:
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To apr 17, 2007 9:38 am

Svasta.

Avta ne bom komentiral, ker sam nisem na istem nivoju, in s tem mislim da mi enostavno zmanjka motivacije da bi porihtal avto ki ga ne mislim vozit vec kot 5 let. Barva je huda ko satan.

Drugace pa morem pa komentirat ene otrocje komentarje na tem forumu.

PuPa to leti na tebe. Clovek napise da je avto rizota, in TI (ne Styler ampak TI) se zacnes pajtlat pa svicat da je bil to osebni napad pa ne vem kaj se vse. Zaradi takih kot si ti mamo uporabniki ki smo mogoce dali ze kaj vec skozi glede pizdarij ki nastanejo z rihtanjem avtov vse manj zelje citat ta forum pa mogoce komu kaj svetovat, ker bilokaj reces da ti ni vsec to pomeni da zalis da si faus da nimas avta in da si star 13 let. Tudi ce je nekdo napisal kako kritiko tebe boli ku!rac ker ni tebi noben nic napisal.

Dajte si ljudje precitat ta stavek.

AVTO STE DALI NA INTERNET. PRICAKUJETE KOMENTARJE. NA INTERNETU SO LJUDJE STARI OD 5 DO 93 LET. VSAKEMU NEBO VSEC CLIO PLASTICNI IN VSAKEMU NEBO VSEC AUDI KI JE SKORO SERIJSKI. JEBA, TAK JE IN TAK BO. CE TEGA NE MORETE SPREJET NAJBOLJSE DA SE VSI OBESIMO. NE VEM SAMO ZA KOGA KUR!CA POL SLIKE LEPITE NA NET

Over and Out.

Zaj pa se dragi prijatli obesite na kako besedo v mojem postu pa mi pribijte da meni je lahko ker mi ocka placuje za avto, p!cke in da se lahko kurcim po svetu ko da sem takoj za Brianom McKnightom.

ampak en newsflash za vse vas:

I DONT GIVE A FU!CK!
Ciao!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
none
Novinec

Napisal/-a none To apr 17, 2007 9:41 am

Lahko je tebi pametovat, ko ti mamica pa atek dajata dnar za avto, ja! :evil:

Uporabniški avatar
gagi´d hype
Novinec

Kraj: Od Sevnce čez Ljubljano v Šalovce :D

Napisal/-a gagi´d hype To apr 17, 2007 11:14 am

none je napisal/-a:Lahko je tebi pametovat, ko ti mamica pa atek dajata dnar za avto, ja! :evil:

:lol: :lol: :vc :-:o
Slika

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To apr 17, 2007 11:43 am

none je napisal/-a:Lahko je tebi pametovat, ko ti mamica pa atek dajata dnar za avto, ja! :evil:

sodeč po sliki je mama pimp juice :vc
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To apr 17, 2007 11:47 am

Slika

evo jo.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
ArminLegenda
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ArminLegenda To apr 17, 2007 3:04 pm

:cry :har

Uporabniški avatar
red_devil
Novinec

Kraj: Letuš (Šmartno ob Paki)

Napisal/-a red_devil To apr 17, 2007 3:11 pm

em... PuPa je nekak zelo tesno povezana z Styler-jem :D zato tak odgovor predvidevam.

drugače pa: Courage svaaaaka čast. se podpišem pod on tvoj post. 5x.

lp, devil :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
Style'R
Novinec

Napisal/-a Style'R Če apr 19, 2007 7:51 pm

croma_man je napisal/-a:

sodeč po sliki je mama pimp juice :vc

:D :D :D
Slika

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Če apr 19, 2007 8:15 pm

Courage™ je napisal/-a:Svasta.

Avta ne bom komentiral, ker sam nisem na istem nivoju, in s tem mislim da mi enostavno zmanjka motivacije da bi porihtal avto ki ga ne mislim vozit vec kot 5 let. Barva je huda ko satan.

PuPa to leti na tebe. Clovek napise da je avto rizota, in TI (ne Styler ampak TI) se zacnes pajtlat pa svicat da je bil to osebni napad pa ne vem kaj se vse. Zaradi takih kot si ti mamo uporabniki ki smo mogoce dali ze kaj vec skozi glede pizdarij ki nastanejo z rihtanjem avtov vse manj zelje citat ta forum pa mogoce komu kaj svetovat, ker bilokaj reces da ti ni vsec to pomeni da zalis da si faus da nimas avta in da si star 13 let. Tudi ce je nekdo napisal kako kritiko tebe boli ku!rac ker ni tebi noben nic napisal.

AVTO STE DALI NA INTERNET. PRICAKUJETE KOMENTARJE. NA INTERNETU SO LJUDJE STARI OD 5 DO 93 LET. VSAKEMU NEBO VSEC CLIO PLASTICNI IN VSAKEMU NEBO VSEC AUDI KI JE SKORO SERIJSKI. JEBA, TAK JE IN TAK BO. CE TEGA NE MORETE SPREJET NAJBOLJSE DA SE VSI OBESIMO. NE VEM SAMO ZA KOGA KUR!CA POL SLIKE LEPITE NA NET

Over and Out.

Zaj pa se dragi prijatli obesite na kako besedo v mojem postu pa mi pribijte da meni je lahko ker mi ocka placuje za avto, p!cke in da se lahko kurcim po svetu ko da sem takoj za Brianom McKnightom.

I DONT GIVE A FU!CK!
Ciao!

le preberite si to vsi. :-:o

Uporabniški avatar
CiCn
Novinec

Kraj: Zlata Sredina

Napisal/-a CiCn Če apr 19, 2007 8:21 pm

andrej86 je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Svasta.

Over and Out.

I DONT GIVE A FU!CK!
Ciao!

le preberite si to vsi. :-:o

Oprosti Style'R da mal oftopicam, ampak andrej86 kaj ti gre pri Courage™ tako v nos da se v vsaki temi spotikaš na njegove poste in jih citeraš, gre za kakšno zamero ?

Uporabniški avatar
none
Novinec

Napisal/-a none Če apr 19, 2007 8:24 pm

Jaz sem si prebral in moram povedat, da me napisano moti - sedaj se grem obesit, nasvidenje.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov