res lepo izpadlo. Samo kolega ima 18" tomason pa se mi že včasih zdi, da gre ful na ozko med blatnikom in gumo, kaj šele tu. Nimaš problemov, če koga pelješ zadaj ?
dB team united 16. dB awards 2009
irmscher vectra C GTS
Tomo je napisal/-a:jay odvisno je od širine in et-ja platišča
Tomo: to mi je jasno ja On ima 18" 8.5J in et30 pa zadaj ni več kaj dosti prostora na notranji strani in zunanji oz vsaj videt je dokaj ozko, vem pa da 20" tud tlačijo gor
dB team united 16. dB awards 2009
irmscher vectra C GTS
jst mam 8.5j pa et mam 35 pa zadj 7mm distancnik pa ni nbenh problemou.sm ucer su u lj pa smo bli 4 v avtiu pa ni sile(gewinde delajo svoje)
spredaj pa tut nimam nbenh problemou,sam k volan cist u skrajno lego obrnem mau zapajsa.
adeeeeejo stari res. prva liga. Pohvale z moje strani!
Sam kak ti te ne pajsa? sam imam 8.5j pa et55 felna + adapter(iz 5x130 na 5x100(pač porsche felna)) pa pride glih et35 spredaj pa mi felna gleda eno 4mm na oko ven iz blatnika bom vido kak bo ko ga z gewindam pribijem v poden. Lahk je sam optična varka.Upam, da nebo pajsalo
bl ga das u podn bl je spredna guma pod robom.jst k sm ga meu na dvigalu je bla feltna 2 cm izpod roba.k sm ga dau na tla pa cist po liniji.nc skrbet,nau nbenmu pajsal.
lah sam pajsa po uni plastiki k je pod blatnikm ampak to ni nc.