Rajmond je napisal/-a:Ne bodite jezni, Google ni dober prevajalec, vendar bom poskusil pisati Slovensko
BBS je napisal/-a:Rajmond je napisal/-a:Ne bodite jezni, Google ni dober prevajalec, vendar bom poskusil pisati Slovensko
Takav ti je život, Rajmonde
H2 je napisal/-a:Jao človek.
Pa kaj mate tok proti Hrvaščini?
Rajmond razume slovensko in nisem zasledil, da vam teži, da pišete v hrvaščini!
Pač nekateri takoj zašaltamo na hrvaščino.. Big deal.. Če ti kaj ni všeč ne sodeluj!
sašo5 je napisal/-a:H2 je napisal/-a:Jao človek.
Pa kaj mate tok proti Hrvaščini?
Rajmond razume slovensko in nisem zasledil, da vam teži, da pišete v hrvaščini!
Pač nekateri takoj zašaltamo na hrvaščino.. Big deal.. Če ti kaj ni všeč ne sodeluj!
točno tako![]()
PS. Rajmonde, ne sikiraj se, samo ti lepo lepi slikice, da se mi osladimo..........i još napiši, da korisnici A.coma imaju popust pri pranju kod tebe, pa da vidiš navale u letnjim mesecima in kak budu svi lepo pričali "hrvaški".....![]()
NoFear85 je napisal/-a:Kolikor mi je znano, je v Sloveniji edini uradni jezik kot tak slovenski, torej dajmo ga uporabljat in se ne podrejat. Ker je svetovni jezik anglescina je tudi to dopustno, vse ostalo pa za javne namene z moje strani nesprejemljivo.
Danes imamo opravka z hrvaskimi uporabniki in se njim podrejamo, cez teden bodo slovaki, cez mesec alzirci, francozi in na koncu bo vsesvetovni avtomobilizem.com o slovenscini pa ne duha ne sluha.
x2damjan je napisal/-a:res malo bljuzite s tem.....
rajmond ti kar piši kakor te je volja...
če pa treba kaj forum sponzorirat pa povejte....
krimič je napisal/-a:Kaj ni ta zadnji Poštajnerjev Lamborghini Nera?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov