YO YO something new from me again
Viper ogledala s smerniki.Ogledala so električna,tako da jih ni treba z rokami premikat

Kupil sm ročna ampak potem pa še motorčke noter vgradil in postala so električna.Smerniki in motorčki so zvezani,tako da vse dela.v ogledalu je tudi senzor za zunanjo temperaturo,ki sem ga sam vgradil,temp.pa mi kaže znotrja na armaturki.
Bele števce sm že mel noter,ampak po novem sm pa noter na obratomer dal upisat ime auta in svoj nick,tako da izgledajo bolj unikatni zdej.V temi pa se napisi svetijo na belih števcih z modro osvetlitvijo.
To je pa slikano danes pred in po končanem delu.Gre namreč za izoliranje vrat za boljši zvok muzke.Vrata sm izoliral s takimi platami( več o tem bo vedu cromaman) samolepilnimi,katere sm grel s fenom in jih potem zalepil gor.Z dobro izloacijo vrat pridobiš na boljši kvaliteti muzke.Lepše špila pa pleh nevibrira.Jebu sm se pa 3 ure!
To je pa moja nova skrivnost in sicer nadgradnja sprednjega zvočnega sistema.Na sliki so paneli,ki gredo spredaj pod noge,noter pa gredo 16-ke.Zadeva je pa narejena iz poliestra.Čakam samo na Infinity 6500cs.
Kej več pa kasneje.