alesi je napisal/-a:Dejan ti se zdej oglasas k si pomoje eden najbolj divjih na tem forumu
Ja, s 5,5l/100 porabo ga zih zmer v podn gonim...

@timmy: povej mi kolkrat si vidu, da sm se jst v mestu izživlu, pa kolkrat lahk za sebe to rečš

alesi je napisal/-a:Dejan ti se zdej oglasas k si pomoje eden najbolj divjih na tem forumu
Aja tud jaz se kdaj okrog globusa peljem 3x ker ne najdem prkplaca,tko da ni recen da pozira.Ponavadi je tko da folk najprej ko vidi en predelan avto ej tega pozerja kr voz se kle okrog,ne pomisli da isce parkirisce ,jao jao
Pager ti pa sam gas,more it pošrek ce ne ni nic :P :P
PaGeR je napisal/-a:alesi je napisal/-a:Dejan ti se zdej oglasas k si pomoje eden najbolj divjih na tem forumu
Aja tud jaz se kdaj okrog globusa peljem 3x ker ne najdem prkplaca,tko da ni recen da pozira.Ponavadi je tko da folk najprej ko vidi en predelan avto ej tega pozerja kr voz se kle okrog,ne pomisli da isce parkirisce ,jao jao
Pager ti pa sam gas,more it pošrek ce ne ni nic :P :P![]()
@broohy
Malo se spomni vožnje v SG (al kam smo že šli v vrsti).. Pa sej ne mislm pametovat.. Sej bodo drugi povedal kako lepo si vozu, pa kolk te je skrbel za ostele okol, pa za une ka smo bli s tabo v avtu... Dej ne delej se finga... jst vsaj priznam da gonm
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov