BlackWind je napisal/-a:za zakljucek sezone se predelava pritlajznega prostora
poliester in vijolicna perla lakiranje, kot ostali deli v notranjosti vozila
meni tole bolj zgleda kot antracit-na

urosr je napisal/-a:_bordon_ je napisal/-a:meni osebno najlepši twingo v sloveniji
to že drži da je najlepši v svoji clean kategoriji, vendar si vidu od modrega twingota mogoče
Pugi-206 je napisal/-a:beni ma pa čist u redu tvingeca, v svoji kategoriji ma najlepši avto, meni je nasploh najlepši.Tudi od modrija ni slab ampak od benija je vsaj bolj uporaben.
lp
Maxx je napisal/-a:Pugi-206 je napisal/-a:beni ma pa čist u redu tvingeca, v svoji kategoriji ma najlepši avto, meni je nasploh najlepši.Tudi od modrija ni slab ampak od benija je vsaj bolj uporaben.
lp
Sej modri je naredil tvingota po svojem okusu, priznam tudi meni je všeč, čeprav mi je tudi ta črni tvingo kr všeč,(sm ga videl ne dolgo nazaj na Remontu)sploh felge, vendar ma tudi modri kopijo SLR-a, ki zgledajo noro.Torej tko kot ste že rekli dva ista avta v drugačnih kategorijah.
mito155 je napisal/-a:zanimivo... samo sedeže bi lahko privošču avtomobilčku boljše... ker teli swift sedeži ne pašejo notri... v kaj so pa preoblčeni... mi zgleda kot skaj...
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov